Nedenini anlamadığım bir şekilde bir korku yaşıyorum aklımda devamlı doğumdan sağ çıkamama korkusu var.
Bu korkuyu kafamdan atamıyorum kimseye de söyleyemiyorum baba tarafından bir akraba 1,5 yıl evvel ikinci çocuğuna hamile iken kalp krizi geçirdi ve bir süre komada kaldı daha sonra vefat etti.
Bu durumda beni çok etkilemişti eğer öyle birşey olursa meleğime ne olur en çok onu düşünüyorum kötüyü düşünmek de istemiyorum iyi düşün iyi olsun herşey diyorum kendi kendimi teselli ediyorum ama yine aynı şeyleri düşünüp ağlarken buluyorum kendimi bu problemi birtek ben mi yaşıyorum sizde böyle düşüncelere kapıldınız mı hiç yoksa birtek anormallik bende mi ?
Nedenini anlamadığım bir şekilde bir korku yaşıyorum aklımda devamlı doğumdan sağ çıkamama korkusu var.
Bu korkuyu kafamdan atamıyorum kimseye de söyleyemiyorum baba tarafından bir akraba 1,5 yıl evvel ikinci çocuğuna hamile iken kalp krizi geçirdi ve bir süre komada kaldı daha sonra vefat etti.
Bu durumda beni çok etkilemişti eğer öyle birşey olursa meleğime ne olur en çok onu düşünüyorum kötüyü düşünmek de istemiyorum iyi düşün iyi olsun herşey diyorum kendi kendimi teselli ediyorum ama yine aynı şeyleri düşünüp ağlarken buluyorum kendimi bu problemi birtek ben mi yaşıyorum sizde böyle düşüncelere kapıldınız mı hiç yoksa birtek anormallik bende mi ?
Geceleri aklıma geliyor eşim uyuyunca yüzüne bakıyorum ağlıyorum sonra bebeğime nolur eşim napar aslında unutulmaktan korkmak mi benim ki bilmiyorum ama hakikaten bu düşünceler aklıma gelince kötü oluyorum hafta sonuna bir hastane morgundan çıkan bir cenazeyi gördüm oda çok etkiledi şu düşüncelerimisabaha kadar uyumadım dua ettim.saat 5 gibi uyumusum.hayatımda oyle korktugumu bilmiyorum.tam sezeryana gideceğim epidural takıldı birden konuşulanları duymamaya başladım.duyamıyorum diyeceğim diyemiyorum dilim ağzımda hareket etmiyor.sonra birden bir el geldi boğazıma sarıldı nefes alamıyorum diye bagırdım.panik atak geçirmişim.ağlaya ağlaya o eli bogazımda hissede hissede girdim doguma.benim gibisini hiç gormemişlerdir heralde.yalvardım ben yapamayacagım beni bayıltın diye.öyle bir sezeryan geçirdim.
yapacak bir şey yok insan çok aciz.trafik kazasında aniden ölenler terorden ölenler neler neler acizliğini hissetmek için fırsat bunlar.acizliğini hissedip Allaha sığınmak lazım.Geceleri aklıma geliyor eşim uyuyunca yüzüne bakıyorum ağlıyorum sonra bebeğime nolur eşim napar aslında unutulmaktan korkmak mi benim ki bilmiyorum ama hakikaten bu düşünceler aklıma gelince kötü oluyorum hafta sonuna bir hastane morgundan çıkan bir cenazeyi gördüm oda çok etkiledi şu düşüncelerimi
ölecek olan her türlü gidiyorHaklısınız hepiniz bu aptal düşünceden kurtulmam lazım kendimi yıpratıyorum bu düşünceler le
Evet haklısınız ama insanoğlu işte en önce kötüyü düşünüyor mevlam ben ve bütün hamilelere hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize hayırlı ömürler hayırlı ölümler nasip eylesinölecek olan her türlü gidiyor
hiç bunlara kafa yormayın
haberlerde bile izliyoruz saçma sapan şekilde adam düşüyor çat ölüyor
gerçekten gerek yok...boşuna gerilmeyin Allah siz ömür vermişse çok zor doğum bile olsa sağ salim çıkarsınız
amin..dilerim sağlıkla kucağınıza alır büyütürsünüz yavrunuzu:)Evet haklısınız ama insanoğlu işte en önce kötüyü düşünüyor mevlam ben ve bütün hamilelere hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize hayırlı ömürler hayırlı ölümler nasip eylesin
Evet haklısınız ama insanoğlu işte en önce kötüyü düşünüyor mevlam ben ve bütün hamilelere hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize hayırlı ömürler hayırlı ölümler nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?