Korkuyorum

Zeynepp20

sen bu kalbe iyi geldin benden hiç gitme
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
2.679
3.375
158
Kızlar 10 yıldır şu lanet 20'lik diş çıkamadı gitti ara ara ağrıyor ama ben çok korkuyorum dişçiden :cry: inanamayacağınız kadar korkuyorum. 1 defa dişimi cektirdigimi hatırlıyorum çok küçüktüm ondan sonra bi tek temizletmeye gittim (o'da bi kere :KK48:) o dişimi çektiği zaman dişimin sesini duydum resmen :KK61: ondan sonra korkmaya başladım dişçiden 31 yaşındayım ama korkuyorum, bizimkilere de soyleyemiyorum korkuyorum diye bugün gün boyu ağrıdı akşam dahada arttı ağrısı , çektirmek istiyorum aslında ama korkumdan çektiremiyorum kafama şu takıldı narkoz verip çekim yaparlar mı sizce ?

Gömülü diş çekimlerinde bile lokal anestezi yapıyorlar.

Daha kötü olmadan gidin yaptırın. Yandaki dişleri de çürütmeye başlayabilir.

Cesaretinizi toplayip dis hekimine gitme kismi isin en zor bolumu.. onu basarirsaniz kalani gercekten kolay.. korkuyi yenmekten zor degil. Yalniz gitmeyin ama biri eslik etsin size

Ay bende öleyim aynen.20lik dişim arada hortluyor ağrısı.fena fena ağrıyor sonra geçiyor bi süre.sonra yine.şuan hamileyimde bahane ediyorum ama kaçamıcaz heralde...

Disin agriyorsa dusunmuyceksin.
Bi saniye bile.
Hemen disciye.
Dusundukce korku cogaliyor.
Benden dha kotusu gelemez basina.
Simdi oturup anlatmiycam neler cektim 20 lik dislerimden.
Ama yani hala yasiyorum dimi?
Sukurler olsun...

Gömülü diş çekimlerinde bile lokal anestezi yapıyorlar.

Daha kötü olmadan gidin yaptırın. Yandaki dişleri de çürütmeye başlayabilir.
Gömülü değil canım çıkmış ama ağrıyor hala :cry:

Korkacak birsey yok ya rahatsiz edici tek kisim uyusturucu igne yapildigi zaman, yetenekli uzman bir doktora giderseniz hic sorunsuz gomulu dislerinizi bile alir. Hic korkmayin bence o disleri aldirmaktan , eger korkacaksaniz bence o disleri agzinizda birakmaktan korkun cunku yari gomulu dislerin enfeksiyona yol acma riski cok cok cok fazla ve inanin bana o enfeksiyonu bir gun bile cekmek disi aldirmaktan cok daha fazla aci veriyor.

bendede var bu korku,ama agridan deyil.temizlik takintisindan.acaba aletleri makinaya koydumu,bir baskasina kulandi nasil yapdi diyib kafayi yiyorum resmen,dis dokturu sorularimdan bi tab dusuyor:KK70::KK70:

Tavsiye üzerine bir doktora gidin. Aslında hiç acımaz. Çünkü ona göre narkoz vermesi gerekiyor.

Diş çıktıysa 5 dk içinde bile çekilir. Benim üsteki gömülü olan 5 dk falan sürdü çekim dikiş. Sizin daha kolay olur korkmayın bu kadar ben 4 tanesini de çektirdim kafam rahat.

Kızlar 10 yıldır şu lanet 20'lik diş çıkamadı gitti ara ara ağrıyor ama ben çok korkuyorum dişçiden :cry: inanamayacağınız kadar korkuyorum. 1 defa dişimi cektirdigimi hatırlıyorum çok küçüktüm ondan sonra bi tek temizletmeye gittim (o'da bi kere :KK48:) o dişimi çektiği zaman dişimin sesini duydum resmen :KK61: ondan sonra korkmaya başladım dişçiden 31 yaşındayım ama korkuyorum, bizimkilere de soyleyemiyorum korkuyorum diye bugün gün boyu ağrıdı akşam dahada arttı ağrısı , çektirmek istiyorum aslında ama korkumdan çektiremiyorum kafama şu takıldı narkoz verip çekim yaparlar mı sizce ?
eğer etten patlamıyorsa ameliyat tarzı ufak bir operasyon geçiriyorsun bölgesel olarak uyuşturup kesip alıp dikiyorlar. ben martta oldum iyi kide olmuşm

narkoz ile çekim yapan doktorlar var ama hastane ortamında olacaksın. özel muayenelerde olmaz.

merhaba ben lokal anestezi ile 20lik disimden ameliyat oldum. korkulacak hicbir sey yok; kanamam dahi olmadi.

Benim esimde cok korkar ama şoyle dusunun eger simdi gitmezseniz ilerde daha kotu oldugunda dahada zor olacak siIn icin. Birde 2 gomulu 20 lik disini aldirmis biri olarak en zor kismi ilk ignenin yapilis kismi. Sonra tamamen uyustugu ocin hic birsey anlamiyorsunuz ve tamamen rahat oluyor. Tabi iyi bir doktora gidin derim

Zaten Gömülü değilse 5 dakika

Önce fıs fış yapacak sonra hissetmeyeceksin bile iğne

O uyuşurken sohbet edecek sonra da aldı bitti

Back
X