Hormonlardandir degil mi? Hicbir sey olmasa sadece korku iste der gecerim de sebepler olunca boyle kizima baktikca ağlayasim geliyor.Hormanlar iste... bende esime , hicbirsey olmamasina ragmen "ya ölürsem,kizimi görmek istiyorum, ona iyi bak olur mu ?"falan gibi sacmalayip duruyodum. Rahat olun Allah büyük.
Cok sagol.Kötü bir tecrübe yaşamışsın,en çok çocuklarımızı düşünüp korkuyoruz bu normal. Ben de "bu bebeğim de ilk kızım gibi tümörle doğar mı,ameliyat olur mu" diye istemsizce üzülüyorum ama güzel düşünelim güzel olsun
Amin aminCok sagol.
Evet malesef tecrube kotu olunca... Aslinda kimin basina ne gelecegi hicbir zaman belli degil , hep diyoruz yolda yururken de bir sey olabilir diye ama insan kendine engel olamiyor.
Allah senin yavrularina da iyilik versin.
Insallah hicbir zorlukla karsilasmayiz.
Canım Doğuda insanlar ne şartlarda Doğum yapıyor, Allah koruyor demekki. Olacağı varsa da en lüks hastanede en iyi şartlarda olabiliyor, kaderden ötesi olmuyor malesef. Ama dediğim gibi arkadasın ilk doğumunda olmuştu atoni, 2. Doğumda hiçbir sıkıntısı olmadı Bebek iri ve normal doğduğu haldeCok tesekkur ederimBright crystal . Allah razi olsun. Aslinda icimi gercekten ferah tutuyordum ama su doktorun ölüm haberiyle bastirdigim butun korkularim hortladı resmen.
Doktorum da diyor, sana git Ankarada en iyi hastanede ameliyat ol derim,ama senin sorunun dogum sirasinda degil dogumdan 2 hafta sonra oldu. Simdi Amerikaya da gitsen dogumda bir sey oalmaz tutar o kanama 1 ay sonra baslar, korkmayacaksin diyor. Mantigim cok guzel aliyor bunlari, ama duygular engel oluyor malesrf:)Korkma canım olacağı varsa her zman olur.Illa doğumdan sonra olacak diye birşey yok sen içini ferah tut aklına getirme hiç
Cok sevindim arkadasin adina, darisi basima olsun insallah. Normal dogumda da olabildigini bilmiyordum, demek ki dogum sekliyke alakasi yokmus.Canım Doğuda insanlar ne şartlarda Doğum yapıyor, Allah koruyor demekki. Olacağı varsa da en lüks hastanede en iyi şartlarda olabiliyor, kaderden ötesi olmuyor malesef. Ama dediğim gibi arkadasın ilk doğumunda olmuştu atoni, 2. Doğumda hiçbir sıkıntısı olmadı Bebek iri ve normal doğduğu halde
6 yasina girmek uzere olan bir kizim var, 32 haftalik da hamileyim.
Ilk dogumum sezaryenle oldu. Dogum sirasinda hicbir problem yasamamisken dogumdan yaklasik 15 gun sonra asiri kanama sikayetiyle hastaneye gittim. Kucuk bir sehirdeyim, bulundugum ildeki hicbir hastane mudahale etmedi. Olabilir simdi git yarin gel dediler. Allah tarafından kanama durdu. Ertesi gun kendi doktoruma gittigimde kanama devam etseydi ölürdün cevabiyla karsilastim. Rahim bir cesit atoniye girmis, pek rastlanilan bir sey degil. 3 ay kadar tedavim sürdü.tekrar hamile kalirsan bunlari o zaman hatirlat dedi dr.
Ve simdi hamileyim. Doktorum cok rahat, ben gerekeni yaparim korkma,zaten ayni sey yasanacak diye bir sart yok diyor. Cok iyi bir doktorum var, cevre illerden hastalari var. 25 yillik meslek hayatimda bu gordugum 5.vaka diyor.
Daha once baska bir doktora gittigimde kabul etmedi zaten, bir sey olursa ben mudahale edemem yazik olur sana dedi.
Doktorumun rahatligi beni rahatlatsa da dogum zamani yaklastikca icimdeki korku büyüyor.
Kizim inanilmaz düştü uzerime, her dakika opup kokluyor. Acaba diyorum, Allah korusun hissediyor bir şeyler de ondan mi boyle oldu bu cocuk. Resmen baktikca gozlerim doluyor kizima.
Birkaç gun once haber vardi, doguda bir dr dogum sirasinda vefat etmis bu olay yüzünden. Kanamayi durduramamislar.
Biliyorum ölüm Allahtan, tevekkul ediyorum, ama bu deli gibi korkmama engel olmuyor.
Senelerdir bu forumdayim,taniyan bilen vardir. Bir kucucuk dua eden herkesten Allah razi olsun.
Bir de sanmiyorum ama ,yasayan var mi bu durumu?
Cok tesekkur ederim, insallah.İyi düşünün iyi olsun.
Sanırım biraz hormonlarında etkisi var
Unutmayın siz ne hissediyorsanız karnınızdaki bebiş onların hepsini hissediyor
Doktor rahat demeyelimde hamile olduğunuz için biraz daha naif davranıyor diyelim
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
SouvveniR , cok sagol Allah razi olsun.
İyi geldi buraya yazmak gercekten, kimseye anlatmiyorum cunku, riski ailemden herkes bilse de endiselendirmemek adina isin benim duygularimla ilgili boyutuna deginemiyorum.
Cok tesekkur ederim rahatlatici yorumlar icin.
Allah size de hayirli dogumlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?