Korkuyorum

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.610
598
Korkuyorum herseyden..
Hayatimin son bir kac yılında sürekli bir seylerin ucundan döndüm.
Bu yüzden belki de..
60'la gecileen dersten bile 59'la kaldim iki yıl üstüste düşünün gerisini siz.
Tamam bu sefer oldu dediğim pek cok seye bi dönüp baktığımda kırılıp döküldüğünü gördüm.
Ucundan gecemedigim ders yüzünden fakülteyi bitiremedim.
Tamam cok iyiyiz dedigim anda sevdigim adamla tartisiyoruz.
Ailelerimiz cok şükür birbirlerini seviyorlar dedigimiz anda bi bakiyorum annem sana söyle yapacak kayinvaliden böyle yapacak diyor. ote taraftan da ben kayinvalidemi sevsem de mesafemi asla asmadim. kendi annem sık sık ara bak diye diretip sonra da böyle demesi..
Öte taraftan ablam..
Malum durumlar.. hala sinirlendiriyor ediyor. tam ise başladi iyi derken yine bir sıkıntı çıkariyor bana.
Gecen telefonum bile bilgisayara aktaracagim aksam bozuldu bütün bilgilerim silindi.
Mutsuz oluyorum.
Korkuyorum.
Kimsenin hayati büyüleyicisine güzel olamaz bunu biliyorum ancak üzülmemek elde değil. hersey elimden kayıp gidiyor.
korkuyorum ya tam mutlu olacagim anda evlenecegimiz anda her sey tersine dönerse ise girdigimde islerim kötü giderse ya en güzel anda tüm sağlık problemlerimizle bogusursak diye.. Çünkü son yillarim böyle garip gecti korkmamak ne mümkün

Böyle küçük sebeoler gibi görünse de degil.. yani ufak seyler büyüyor adeta çıg oluyor

sen böle diye diye kendine hep kötüyü çağırıyrsun kötü düşünürsen kötü olur ve başına gelen şeyler hep korkudan bence ne kdr korkarsan o kdr başına gelir biraz sakinleş hayt o kdr kötü değil iyi şeyler düşün korkarak yaşanmaz

Ohooooooo sen senaryoyu yazmışsın,oynamak kalmış....Bence bir uzmanla görüşün ;destek şart,okb ye bile gider hatta belki vardır.....

Ohooooooo sen senaryoyu yazmışsın,oynamak kalmış....Bence bir uzmanla görüşün ;destek şart,okb ye bile gider hatta belki vardır.....

Görustum ve umut edip cabaladigin halde beklentilerinin olusmadigi icin böyle düşünüyorsum dedi. nevrotik bilmem ne dedi su an adini bilmiyorum. ilac vermedi.

insan kendi kendini ilacıdır sen içinde bişeyleri düzeltmeye çalışmadıktan sonra ilacn ne faydası var kendn çözüm üretmelisin biraz en ufak şeyde vücuda ilaç sokmanın gereği yok ki çok şükür ölümcül bi derdin yok biraz hayat mücadelesiyle üstesinden gelebilrsn

bizim bir akraba dinar depreminde 95 yılıydı sanırım dinardaydı sonra 2000 istanbulda idi bu son van depreminde vandaydı sanki depremleri kovalıyor mübarek anlaturken güler bu korkunç olaylara
bazen olabiliyor olumsuzlukların sizi yıpratmasına izin vermeyin

psikiyatrik ilaçların çok ağır yan etkileri var. Mecbur kalmadıkça almamakta fayda var.

Soruna gelince ortada sorun yok. Her zaman her şey olumlu gidecek diye bir şey yok. Hayatta olumsuzluklar da var. Beterin beteri var derler, bunu unutma hiç bir zaman. Kalp krizi, inme, tecavüz vs bir ton kötü olay yaşanabilir. Yine bu kadar kötü şeyler başımıza gelmediği için şükretmeliyiz.

Benim merak ettiğim kısım şu;
60'la gecileen dersten bile 59'la kaldim iki yıl üstüste düşünün gerisini siz.

Gidip hocayla konuşmadınız mı ? yani okulum uzuyor 1 puan için diye konuşmanıza rağmen 2 sene üst üste 59 mu verdi ?

Iki sene farkli farkli hocalara denk geldi. konustuk sınıftan baya bi kisi uzatti okulu ayni dersten..

Canım 59 ile kaldım şanssızlık demeyeceksin mesela 70 alsaydin ya da 80..
1 puan için bıraktı beni diye dış güçlere bağlama olayı diye diyorum..
KV bişey yaptı mı Hayır. annen arada uyarır dikkat et der arada seni uyarır doğru davran der vs.. sen kendi hareketlerini vs düşün tart.. yorumları değil..
Her saniye ölme riskimiz var değil mi? ama yaşıyoruz bunu düşünmeden..
Hayatınızda olumsuz birseyler varsa siz duzelteceksiniz tabi elden geliyorsa.. dermansiz dert vermesin inş allah..
Biraz gönlünüzü ferah tutmak lazım yoksa sorun yoksa bile sorunlu olunuyor.. uzmeyin kendinizi..

Akraban hangi şehire gidecek şimdi? Biz o şehre yanlışıkla falan gitmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…