Ohooooooo sen senaryoyu yazmışsın,oynamak kalmış....Bence bir uzmanla görüşün ;destek şart,okb ye bile gider hatta belki vardır.....
Bir kez mi gittin,devamlı gidecek misin yani?Görustum ve umut edip cabaladigin halde beklentilerinin olusmadigi icin böyle düşünüyorsum dedi. nevrotik bilmem ne dedi su an adini bilmiyorum. ilac vermedi.
Bir kez mi gittin,devamlı gidecek misin yani?
Sen kötüyü çağırıyorsun kötü oluyor. Pozitif düşünmeyi denesen?
psikiyatrik ilaçların çok ağır yan etkileri var. Mecbur kalmadıkça almamakta fayda var.
Soruna gelince ortada sorun yok. Her zaman her şey olumlu gidecek diye bir şey yok. Hayatta olumsuzluklar da var. Beterin beteri var derler, bunu unutma hiç bir zaman. Kalp krizi, inme, tecavüz vs bir ton kötü olay yaşanabilir. Yine bu kadar kötü şeyler başımıza gelmediği için şükretmeliyiz.
Benim merak ettiğim kısım şu;
60'la gecileen dersten bile 59'la kaldim iki yıl üstüste düşünün gerisini siz.
Gidip hocayla konuşmadınız mı ? yani okulum uzuyor 1 puan için diye konuşmanıza rağmen 2 sene üst üste 59 mu verdi ?
Akraban hangi şehire gidecek şimdi?bizim bir akraba dinar depreminde 95 yılıydı sanırım dinardaydı sonra 2000 istanbulda idi bu son van depreminde vandaydı sanki depremleri kovalıyor mübarek anlaturken güler bu korkunç olaylara
bazen olabiliyor olumsuzlukların sizi yıpratmasına izin vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?