Tek taraflı bademciğim şişti.üstünde beyaz iltihap var.nette baktım tek taraflı şişmesi iyi değilmiş.ateşim,sıtmamda var.2 gün önce kulağım ağırdı geçti.sizinde hiç tek taraflı bademciğinizin şiştigi oluyormu??
Netteki şeyleri okuyarak kendimi panik atak hastası yaptım ben biliyor musun ? İnan bana abartarak söylüyorlar doktora gittiysen korkma benim de boğazım şiştiğinde bazen yarısı şişer
Netteki şeyleri okuyarak kendimi panik atak hastası yaptım ben biliyor musun ? İnan bana abartarak söylüyorlar doktora gittiysen korkma benim de boğazım şiştiğinde bazen yarısı şişer
tek taraflı değil de ikisi de şişmişti benim kulak zarımı delmişti inanmılmaz bi agrı bogazda çenede kulakta ve kulak kanaması. Ateş kusma cabası. Ameliyatla aldılar kurtuldum kulak zarları da dikilip tüp takıldı
Tek tavsiyem:Sağlık sorunlarınla ilgili şeyleri netten araştırmaman.Çünkü hepsi abartı.Bir ara rahatsızlanmıştım ve belirtilerimi araştırayım dedim.Nete göre kalp krizi geçirip ölmem gerekiyordu.Doktora gittim ne kalbi ne şeyi...Meğer kulunçlarım varmış krem yazıp gönderdi bak hala sapasağlamım