Korkuyorumm :(

poncikbirgelincik

22.08❤️
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
9.801
13.057
248
28
Merhaba asıl yeri burası değil biliyorum ama oraya açınca çok cevap alamıyorum bi süre burda kalırsa çok sevinirim :(
Son adet tarihime göre 6 +3 olmam gerekiyordu dün doktora gittim 5 hafta 1 günle uyumlu geç olmuşta olabilir geriden geliyorda olabilir 2 hafta sonra gel dedi. 4 5 gündür sürekli olarak afedersiniz her wc girdiğimde leke görüyorum :( pembe ve kahverengi akıntılarım oluyor progrestan kullanıyorum ağızdan böyle lekelenmeleri olup sağlıklı gebelik geçiren var mı 😟

Merhaba asıl yeri burası değil biliyorum ama oraya açınca çok cevap alamıyorum bi süre burda kalırsa çok sevinirim :KK43:
Son adet tarihime göre 6 +3 olmam gerekiyordu dün doktora gittim 5 hafta 1 günle uyumlu geç olmuşta olabilir geriden geliyorda olabilir 2 hafta sonra gel dedi. 4 5 gündür sürekli olarak afedersiniz her wc girdiğimde leke görüyorum :KK43: pembe ve kahverengi akıntılarım oluyor progrestan kullanıyorum ağızdan böyle lekelenmeleri olup sağlıklı gebelik geçiren var mı 😟
Cnm öncelikle hayırlı olsun bebeğin sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın şnşallah🥰🥰🥰
Ben 2 kızımda da aynı şeyleri yaşadım 3 ay yattım kalkmadım sadece WC ye gitmeye kalktım,,,,, küçük kızım da doktor hatta kendini hazırla heran düşebilir dedi,,,,, rabbim yiyecek ekmeği varsa bi şekilde getiriyor dünyaya,,, ama sen yine de önlemini al fazla ayağa kalkma,,,, bol bol dinlen,,,, inşallah Doğum hiyakeni yazarsın ilerleyen zamanda🥰🥰🥰🥰🥰🥰👍👍👍👍👍

Hamileliğin ilk haftalarında riskli bir gebelik olduğu için Progestan kullandım ağız yoluyla. Lekelenmeler artınca doktor iğne verdi 5 tane. Onları kullandım. Bir hafta da rapor alıp evde dinlendim. Hiçbir iş yapmadım. Bir daha lekelenme olmadı. Şimdi 26 haftalığım. Dilerim sağlıkla alırız kucağımıza.

5+5 de başladı 10. haftadaydık devam ediyordu. her gün lekelenmem vardı... i
Sağlıkla aldınız mı kucağınıza peki
Cnm öncelikle hayırlı olsun bebeğin sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın şnşallah🥰🥰🥰
Ben 2 kızımda da aynı şeyleri yaşadım 3 ay yattım kalkmadım sadece WC ye gitmeye kalktım,,,,, küçük kızım da doktor hatta kendini hazırla heran düşebilir dedi,,,,, rabbim yiyecek ekmeği varsa bi şekilde getiriyor dünyaya,,, ama sen yine de önlemini al fazla ayağa kalkma,,,, bol bol dinlen,,,, inşallah Doğum hiyakeni yazarsın ilerleyen zamanda🥰🥰🥰🥰🥰🥰👍👍👍👍👍
Çok teşekkür ederim inşallah inşallah 🙏🏻 Ben çalışıyorum ama sürekli yatma imkanim yok malesef :( işin rahat ama gün içinde genel de oturuyorum inşallah benimde öyle olur çok korkuyorum eve geldiğimde hep yatmaya çalışıyorum😔

Sağlıkla aldınız mı kucağınıza peki

Çok teşekkür ederim inşallah inşallah 🙏🏻 Ben çalışıyorum ama sürekli yatma imkanim yok malesef :KK43: işin rahat ama gün içinde genel de oturuyorum inşallah benimde öyle olur çok korkuyorum eve geldiğimde hep yatmaya çalışıyorum😔
Canım imkanın varsa 1 hafta rapor almalısın bence inşallah sıkıntısız atlatırsın bu dönemleri 🙏🙏🙏

Hamileliğin ilk haftalarında riskli bir gebelik olduğu için Progestan kullandım ağız yoluyla. Lekelenmeler artınca doktor iğne verdi 5 tane. Onları kullandım. Bir hafta da rapor alıp evde dinlendim. Hiçbir iş yapmadım. Bir daha lekelenme olmadı. Şimdi 26 haftalığım. Dilerim sağlıkla alırız kucağımıza.
Ben de iğne mi istesem acaba zaten bayram da geliyor bol bol yatıp dinlenirim inşallah kesilir
Allah sağlıkla kucağınıxa almayı nasip etsin inşallah🙏🏻
Hayir agizdan kullandim. Gunde 1 kere geceleri içiyordum.
Anladım ben 3 kez kullanıyorum teşekkür ederim🙏🏻

Ohoo lekelenme neymiş... Ben ilk kızıma hamileliğimde ilk 6 ay foşur foşur kanadım ya, regliyken bile öyle gelmiyordu düşünün. 60 gün progestan iğnesi oldum, kalçalar mosmor, taş kesilmişti. Kızım şuan 3,5 yaşında... Lekelenme hamilelerde sık karşılaşılan bir durum. Kahverengi ve rengi açık pembe olur genelde ve miktarı az olur. Artarsa, rengi kırmızıya dönerse, kontrole erken gidin.

İkinci kızıma hamileliğimde hiçbir lekelenme olmadı ama onda da 10 gün geç döllenme olmuştu. Sonra hamilelik ilerledikçe arayı kapadı, hatta gelişimi öne bile geçti. Geç döllenmeye çok takılmayın yani. Önemli olan döllenmeden sonraki zaman çizelgesinde gelişiminin normal seyretmesi.

Bebeğinizi sağlıkla gelsin. Kolay bir hamilelik diliyorum size.

Ohoo lekelenme neymiş... Ben ilk kızıma hamileliğimde ilk 6 ay foşur foşur kanadım ya, regliyken bile öyle gelmiyordu düşünün. 60 gün progestan iğnesi oldum, kalçalar mosmor, taş kesilmişti. Kızım şuan 3,5 yaşında... Lekelenme hamilelerde sık karşılaşılan bir durum. Kahverengi ve rengi açık pembe olur genelde ve miktarı az olur. Artarsa, rengi kırmızıya dönerse, kontrole erken gidin.

İkinci kızıma hamileliğimde hiçbir lekelenme olmadı ama onda da 10 gün geç döllenme olmuştu. Sonra hamilelik ilerledikçe arayı kapadı, hatta gelişimi öne bile geçti. Geç döllenmeye çok takılmayın yani. Önemli olan döllenmeden sonraki zaman çizelgesinde gelişiminin normal seyretmesi.

Bebeğinizi sağlıkla gelsin. Kolay bir hamilelik diliyorum size.
Ah çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattınız🙏🏻 İnşallah sağlıkla gelir🙏🏻❤️

Merhaba asıl yeri burası değil biliyorum ama oraya açınca çok cevap alamıyorum bi süre burda kalırsa çok sevinirim :KK43:
Son adet tarihime göre 6 +3 olmam gerekiyordu dün doktora gittim 5 hafta 1 günle uyumlu geç olmuşta olabilir geriden geliyorda olabilir 2 hafta sonra gel dedi. 4 5 gündür sürekli olarak afedersiniz her wc girdiğimde leke görüyorum :KK43: pembe ve kahverengi akıntılarım oluyor progrestan kullanıyorum ağızdan böyle lekelenmeleri olup sağlıklı gebelik geçiren var mı 😟
Canim ben progestanin vajinal fitil olarak kullanıldığında daha etkili olduğunu biliyorum

Bide keşke rapor alsaydın senin hiç kalkmadan yatıyor olman lazım.Tabiki bende kanaması olupta sağlıklı bebeği olanları duydum ama herkesin hamileliği farklı sonuçta.Bu haftalarda açık renk lekelenmeler tehlikeli canim. bence yarın ise gitme, herhangi bir hastaneye gidip yarın için rapor al. Sen tedbirini alda gerisi bebeginin nasibine kalmış. Inşallah sağlıkla gelir😊

Back
X