Aşılama korkuyorumm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

nurdannurdan

meleğim geldiii
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
1.234
2
116
39
Diğer
kızlar aşılama yaptırdım biliyosnuz ve bugün 11.günü
pazrtesi test yaptırcam ama biraz önce lavaboya gittiğimde kahverengi biraz pembemsi leke gördüm adete başlamadan önceki akıntım böyle olursenağlamasenağlama.ama adet tarihm 1 mayıs.. ve ben hayatımda hiç erken adet görmedim
35 40 günü geçer ama bu kadar erken hiç olmadım.. bugün adetimn 23.günü henüz
bugün hereketliydim yorulmuştum da
korkuyorum bu ne şimdi?? adet mi oluyorm sizce

inşallah adet olmassın canım ama aşılamada tutmadıysa 11. ve 12. günler önemli bende aşılama yaptırdım ve malesef 12. gün adet oldum normaldeki adetimden daha uzun sürdü.......tutmasa bile aşılamanın faydası varmış bir sonraki ayda kanalları açıyormuş bak bu sitede okudum ....aşılamadan sonra doğal yolla hamile kalmışlar ......sen inşallah adet olmassın....herşeyin vakti zamanı vardır....çocuklarımızın kaderi çizilmiştir zamanını bekliyorlar ben hep öyle düşünüyorum .....herşeyin başı sağlık sewgiler....

gece adet oldum canım
saol desteğin için
moralim çok bozuksenağlamasenağlamasenağlama
ama neden bukadar erken oldu yaa

aşılama da kullandığımız ilaçlar hormonlarımızı etkilediği için düzensizlik yaratabilir..bu yüzden aşılamada hiçbir belirtiden umutlanmamak lazım..yanıltıcı oluyor maalesef..moralini bozma..ilk aşılamamıydı..tekrar deneyin..ilkinde genelde tutmuyor..ben iki kez yaptırdım olmadı..sonra kendiliğinden kimyasal gebelik yaşadım..yani bir işaret var,demekki olucak..sadece zaman,ve sabır..

nurdancım bende ilk aşıma yaptırdim 12. günde de adet oldum yani adet tarihimden 1 hafta önce oldum seninlide normal kaçıncı aşılaman canım senin hayırlısı olsun moralini bozma dicem ama insanın elinde degil biliyorum yaşayan biri olarak seni çok iii anlıyorum inşallah bebişlerimize bi gün kavuşuruz .....

aşılama da kullandığımız ilaçlar hormonlarımızı etkilediği için düzensizlik yaratabilir..bu yüzden aşılamada hiçbir belirtiden umutlanmamak lazım..yanıltıcı oluyor maalesef..moralini bozma..ilk aşılamamıydı..tekrar deneyin..ilkinde genelde tutmuyor..ben iki kez yaptırdım olmadı..sonra kendiliğinden kimyasal gebelik yaşadım..yani bir işaret var,demekki olucak..sadece zaman,ve sabır..

çok saol canım
evet yumurtam erken çatladığı için erken olmuş olabilirm şimdi daha rahatıma.s.

nurdancım bende ilk aşıma yaptırdim 12. günde de adet oldum yani adet tarihimden 1 hafta önce oldum seninlide normal kaçıncı aşılaman canım senin hayırlısı olsun moralini bozma dicem ama insanın elinde degil biliyorum yaşayan biri olarak seni çok iii anlıyorum inşallah bebişlerimize bi gün kavuşuruz .....

ilk aşılamam canım
ilk leke geldiğinde yerleşme kanaması falan sandım hiç erken olmayınca,akşam bi ümitle yattım,sabah yıkıldım
inşallah başarıcaz ama pes etmek yokkkaydirigubbakcemile4

haklısın canım pes etmek yok inanmak başarmanın yarısıdır RABBıMıN izniyle bi gün bizde bebişlerimizi kucagımıza alırız inşallah ....

nurdancım seni çok iyi anlıyorum çünkü ilk aşılamamda bana da aynı şey olmuştu.adetim çok erken olmuştu ben de bu değişimi anlayamamıştım.şimdi 2.aşılamam yapıldı.sonucu bekliyorum.reglin erken olması hormonlardan kaynaklanıyor.bir de tuttu mu tutmadı mı diye bekliyoruz ya stresten erken regl olabiliyoruz. şunu unutma ki;bebekler gelecekleri zamanı kendileri seçerler.bizim bebekler daha gelmek istemiyorlar galiba.onların da bir zamanı var.içini ferah tut.her ne kadar ben beceremsem de....

aşılama işlemleriniz kaçıncı denemeleriniz bilmiyorum ama
benim yaptığım hataya düşmeyin.
benim durumum sebebi bilinmeyen infertilite grubuna girdiği için ve herşey normal göründüğü için
4 kere aşılama yaptırdım.Tabi tutmadı.Şimdi tüp bebek aşamasındayım.

Demek istediğim şu ki; yaşınızı bilmiyorum ama aşılamada çok vakit kaybetmeyin.Benim şimdiki aklım olsa 2.denemeden sonra tüp bebeğe geçerdim.Zira yaşım 35.Dilerim bebeğimi kucağıma alırım

Back
X