- 4 Eylül 2014
- 113
- 42
- 43
Asla isyan etmiyorum ama evliliği bu kadar kutsal, güzel görürken nasıl böyle oldum sanki herkes bana o şahısın yaşattıklarını yaşatacak gibi. Ben umudunu kaybetmeyen bir insandım ama şimdi o kadar umutsuzum ki yakınlaşmak isteyenlere izin vermiyorum o eski güzel düşlerim yok... 3 ay oldu söz atalı belkide ondan bu karamsarlığım, sanki her aşamada yine aynı şeyleri yaşıycam sanki değer görmiycem
Yanlış anlamayın hayatımda kimseyi istemiyorum aramıyorum da, ama olursa da yine aynı şeyleri yaşama ihtimalim korkutuyo beni...
bir kişi var niyetini henüz belli etmedi ama yavaş yavaş yaklaşıyo gibi... Herhangi bir yakınlığımız yok ama hafiften niyetini belli ediyo,(denemeyin söylemediyse nasıl anladın diye gözlemerimi nasıl anlatabilirim ,ince detaylar anlaşılcak tarzda) biliyo söz attığımı da tekrar söylüyorum yanlış anlamayın bende farkındayım 3ay oldu daha çok erken zaten dediğim gibi kapattım kendimi kimseyi istemiyorum sadece yazmak istedim okuyanlara yorum atanlara şimdiden teşekkürler....

bir kişi var niyetini henüz belli etmedi ama yavaş yavaş yaklaşıyo gibi... Herhangi bir yakınlığımız yok ama hafiften niyetini belli ediyo,(denemeyin söylemediyse nasıl anladın diye gözlemerimi nasıl anlatabilirim ,ince detaylar anlaşılcak tarzda) biliyo söz attığımı da tekrar söylüyorum yanlış anlamayın bende farkındayım 3ay oldu daha çok erken zaten dediğim gibi kapattım kendimi kimseyi istemiyorum sadece yazmak istedim okuyanlara yorum atanlara şimdiden teşekkürler....