korkuyorumm

baagyan

Ya Sabır...
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
113
42
43
Asla isyan etmiyorum ama evliliği bu kadar kutsal, güzel görürken nasıl böyle oldum sanki herkes bana o şahısın yaşattıklarını yaşatacak gibi. Ben umudunu kaybetmeyen bir insandım ama şimdi o kadar umutsuzum ki yakınlaşmak isteyenlere izin vermiyorum o eski güzel düşlerim yok... 3 ay oldu söz atalı belkide ondan bu karamsarlığım, sanki her aşamada yine aynı şeyleri yaşıycam sanki değer görmiycem Yanlış anlamayın hayatımda kimseyi istemiyorum aramıyorum da, ama olursa da yine aynı şeyleri yaşama ihtimalim korkutuyo beni...
bir kişi var niyetini henüz belli etmedi ama yavaş yavaş yaklaşıyo gibi... Herhangi bir yakınlığımız yok ama hafiften niyetini belli ediyo,(denemeyin söylemediyse nasıl anladın diye gözlemerimi nasıl anlatabilirim ,ince detaylar anlaşılcak tarzda) biliyo söz attığımı da tekrar söylüyorum yanlış anlamayın bende farkındayım 3ay oldu daha çok erken zaten dediğim gibi kapattım kendimi kimseyi istemiyorum sadece yazmak istedim okuyanlara yorum atanlara şimdiden teşekkürler....

Kac yasinda bu kisi yani su an yakinlastiginiz?

Fazla takma düşünme zamn herşeyin ilacı öyle biri çıkar kader ya ağzın dilin bağlanır mutlu olursun belki .feminist duygulara kapılma geçr .herkes aynı değil ya öyle düşün .

Bende öyleydim aynı şeyleri yaşadım. Sonra biri çıkıyor karşına sevmem diyorsun ama bi sana nasıl baktığını görüyorsun sonra tüm düşüncelerin yıkılıyor. Sadece duvar ölmemeyedikkat et. Zaman hızlı geçer duvarları yüzünden tabuları yüzünden pişman olur insan . Zaman ilaç gibi gelecek sana :)

henüz erken bence hiç düşünmeyin şimdi hayatıma kimsenin girmesini izin vermem diye.

Şöyle düşün: çivi çiviyi söker mantığıyla acını bastırmak için yanlış insanları seçseydin halin ne olurdu? Savunma mekanizmanın seni engellemesi çok normal, aksine doğru zaman ve kişi olunca bunu hissedecek ve rahatlayacaksın. Sabret.

Korkmak iyidir arkadasim tasalanma , korktukca attigin adimlara dikkat edersin , karsindaki insani daha iyi gözlemlersin kork sen. Allah yardimcin olsun

Zaman bu tür şeylerin ilacı zaten.
Hassas biriysen biraz vakit alır ama aşarsın mutlaka sıkıntı etme.

zaman ..
henüz çok erken ..
atlatırsın ..

Bende nisan attim ve arada benimde korkularim oluyor ayni seyleri yasamaktan. Ama yasadiklarimiz sonucta bize bir tecrübe oldu. Bundan sonra hayatimiza alacagimiz kisiyi daha iyi secmeliyiz.

3 ay olmus sözü atali, sanirim yeni bir iliski veya tanisma icin daha erken. Zamana birak önce gecmisi tamamiyle atlatmaya bak. Böyle seyler aceleye gelmez.

Kimseye inanamam güvenemem filan hiç takma bunları. Diyosun diyosun sonra üç gün yada üç yıl sonra biri çıkıyo karşına tüm sölediklerin, ön yargıların uçup gitmiş...

Niye korkuyorsun ki tam tersi yasadiklarindan ders alip tecrube gorup daha dik durman kendinden emin olman lszim. Ama sen simdi yada sonra iloskilerine korkuyorum diye yaklasirsan korktuklsrin basina gelir. Bence anahtar kelimen deger gormeme. Sen bu konuda acaba demeyeceksin kendini degerli gorup odun vetmeyeceksin ki gercekten degerli olasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…