:) param tükendi ve acil gitmesi gereken 20 cd var adam bana 2.000 lira diyor ve sadece 100 lira ayırabilirim bu işesahi neden korkuyorsun? orayı atlamışımda
Cdyi zarfla gondermekten sanirim, cdde maille yollanamayacak ne var acabasahi neden korkuyorsun? orayı atlamışımda
:) param tükendi ve acil gitmesi gereken 20 cd var adam bana 2.000 lira diyor ve sadece 100 lira ayırabilirim bu işe
Cdyi zarfla gondermekten sanirim, cdde maille yollanamayacak ne var acaba
Cd için özel kırılmasın diye ptt de poşet var ona sarilir sonra ambalajlanir ve küçük paket olarak yollayabilirsin en fazla 15 lira falan tutar ve sana RR....TR gibi bir barkod numarasi verilir ki bu numarayla da gönderini www.ptt.gov.tr adresinden takip edebilirsin ama memura özellikle küçük paket diye belirtKızlar bu gün aras kargonun önünden geçiyordum. Kargoyla ilgili işlerimde vardı içeri girdim amerikaya göndermem gereken 20 tane cd var ayrı adreslere sordum tanesi ne kadar olur diye adam dedi ki 97 dosya olarak gönderebilirlermiş. Çok pahalı geldi internetten bakmıştım 10 lira ile pttden göderebilirmişim mektubu ama benim cd göndermem gerekiyor cd yi mektup gibi zarfa koyarsam olmaz mı diye kara kara düşünüyorum. Tecrübesi olan arkadaşlar varsa yardımcı olur musunuz?
ben de bunu demıstım, maıll en mantıklısı hadı olmadı maıl vs. yok, ondan sonrakı en mantıklı olan flash belleğe yukleyıp göndermek olur.
baslıgı sonradan gordum
3 mp3cdlerin içerini merak ettim bende
we transfer diye bi site var 2 gb a kadar dosya yukleyebiliyorsunuz.. neden cd ile ugraisyorsunuz kj eger dvd degilse zaten 2 gb degildir boyutu..ben musterilerime hep wetransferden yolluyorum miss:) param tükendi ve acil gitmesi gereken 20 cd var adam bana 2.000 lira diyor ve sadece 100 lira ayırabilirim bu işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?