Korkuyorumm

Kızlaaar ve ameliyat oldum çıktım çok şükür şuan hastanedeyim ameliyat anında hiçbirşey hisetmedim 2 saat sürmüş hangi ara cıktm ruhum duymadı sadece cıktıktan sonra kustum biraz bogazm ve burnum acıdı ama narkozun etkisiyle uyudum hep agrı kesici verdiler cok iyiym şuan inşallah güzel bir burnum olur. Darısı isteyen herkesin başınaa

Gecer diye biliyorum, kime ameliyat oldunuz ? Gecmis olsun darisi ameliyat olmak isteyen arkadaslara
Teşekürler Adanada doktor abidin erkana ameliyat oldm yüzüm gözüm çok şiş inşallah iner darısı olmk isteyenlern başına

Tabiki gecicek ben konu acip fotoraflarimi koydum olanlar gordunde icleri rahatlasin diye ilk basta ciger gibi kan toplamis gibi mordu gozum acilmiyodu 3.gunden sonra hizla azaldi surekli buz uygula ihmal etme eczanelerdeki jel buzlar iyi oluyor
Ne o sislik kalacak nede morluk nede o cok kalkiklik hepsi gecici
Suanki halinden hic eser kalmicak gecmis olsun icini rahat tut

Tabiki gecicek ben konu acip fotoraflarimi koydum olanlar gordunde icleri rahatlasin diye ilk basta ciger gibi kan toplamis gibi mordu gozum acilmiyodu 3.gunden sonra hizla azaldi surekli buz uygula ihmal etme eczanelerdeki jel buzlar iyi oluyor
Ne o sislik kalacak nede morluk nede o cok kalkiklik hepsi gecici
Suanki halinden hic eser kalmicak gecmis olsun icini rahat tut
İnşallah dedign gibi olur canm cok sagol

Back
X