Saç Kesim Şekilleri Korkuyorummm cesaretim kayıp

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

cansu keskin

psikoloğubozukkız
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2015
52
58
18
Saclarim su an duz kesim ama kendimi bildim bileli v kullandim. Ve okadar garip geliyolar kii su an bana. Birde sıkı baya duzde olunca daha hacimli duruyo. V kestirmek istiyorum yine su an belimde saclarim. En son ben ucundan keserek duzlemistim uclarini ama olmadi yani bendeki de deli cesareti. Kuafore gitmeye korkuyorummm smdi daha kotu olur diyee

tercih meselesi tabiki ama kesinlikle düz kesim tercih edin derim
gidip aklinizdaki modeli güzelce yaptırın , bakim vs uzamasını hizlandirin bence ardından :)

tercih meselesi tabiki ama kesinlikle düz kesim tercih edin derim
gidip aklinizdaki modeli güzelce yaptırın , bakim vs uzamasını hizlandirin bence ardından :)

Aynen ama iste düzle baş edemeyecegimi buna alisamayacagmi anladim. Gidip v kestircem buyuk ihtimalle. Bana şans dileyin insallah bi pismanlik daha yasamam

Düz kesimi hiç beğenmiyorum, zarif durmuyor ama saçlar çok sağlıklı gorunuyor. Beğenmediğim halde benim de düz suanda. V kesim için kuafore gitmeniz gerek ama neden korkuyorsunuz?

Düz kesimi hiç beğenmiyorum, zarif durmuyor ama saçlar çok sağlıklı gorunuyor. Beğenmediğim halde benim de düz suanda. V kesim için kuafore gitmeniz gerek ama neden korkuyorsunuz?

Aynen bencede zarif durmuyor. Korkuyorum cunkuu kotu olur diye korkuyorum. Daha once cok yasadim ben mi ne istedgmi anlatamiyorum bilmiyorum. :KK43:

saçlarınızı düz kullanıyorsanız düz kesim yapın, V kesim yapınca dümdüz fönde o kesim parça pinçik görünüyor, hoş durmuyor. Ama saçlarınızı maşalı, dalgalı kullanıyorsanız yumuşak bir V kesim yapıp saçın arkasına da sadece bir kat attırırsanız dalgalarınız daha hacimli görünür

saçlarınızı düz kullanıyorsanız düz kesim yapın, V kesim yapınca dümdüz fönde o kesim parça pinçik görünüyor, hoş durmuyor. Ama saçlarınızı maşalı, dalgalı kullanıyorsanız yumuşak bir V kesim yapıp saçın arkasına da sadece bir kat attırırsanız dalgalarınız daha hacimli görünür

Su an duz ama sevmiyorum duz kesimi. V kesimi genelde dalgalida kullaniyorum duz fönlude. Iki turlude guzel duruyor bende. sorun yasamiyor o modelde :)

Saclarimi kestirdim ve yine hüsran. Niye hic bi zaman tam istedgim olmuyo bi kuafordende mutlu ayrilamiyorum anlamiyorum. Bende mi ya sorun sinirlerim bozuldu artik biktim

Saclarimi kestirdim ve yine hüsran. Niye hic bi zaman tam istedgim olmuyo bi kuafordende mutlu ayrilamiyorum anlamiyorum. Bende mi ya sorun sinirlerim bozuldu artik biktim
basini one egip annene yada arkadasina kestirsene benim eskiden annem keserdi bu sekilde cok guzel v kesim oluyor

Aynen bende v olmaz katli olur diye biliyorum. Zaten bende cesarét edemem ona

Son düzenleme:
Back
X