Rabbim sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin insallah öncelikle korkma sadece dusun ona kavusacagini dusun icindeki buyuyen varlıgının ellerine gelecegini kokusuna kavusacagini dusun artik gelsin kavusalim de surekli ve bol bol dua et rabbimin izniyle de alicaksin insallah sende kucagina. Bol bol yuruyus yap cok yap eger bi riskin yoksa. Bol bol hurma ye ciddi anlamda etkisini gordum ben. Korkmaman lazım ki bebek geri kaçar hem onun acisindan kotu olur hemde senib acindan zor olur normal dogum daha guzel bebekte herhangi ni komplikasyon olmadığ ki surece sezeryan tercih etmemek en guzeli. Dpgum aşamasında tek zor olan ne biliyomusun sanci biraz zorluyo ama o sirada hep şunu dusun bunlar gecicek Allahim yardim edicek ve kavuscam bebegime. Olagan gucunle ıkın o aşama zor oluyo cunku bebegin kafasının kemikten gecmesi falan acilman sanci vurdukca articak ve sen o sırada hep ıkın hic korkma doktorun iyidir umarım doktor ve ebenin faydasi cok oluyor cunku. Hic korkma herkes yapmis sen neden yapayasın? Dimi ama cesur ol korkmuyorum de yeterki saglikla kucagima aliyim de. Vajina dikişi falan zaten bebegini görünce umrnda bile olmuyor. Plesenta zaten en basiti ufak bi ikinmayla oda geliyor zaten o konularda kafanda bi soru isareti kalmasin dikislerine dikkat et ve dogumdan sonra kafani sadece bebegine ver ki agrili ni surec olmasin senin icin eski hayatina hemen donmen gerekiyor bebeginin sana cok ihtiyaci olucak emzirme donemlerinde stresten uzak durmaya calis lohusalik daha zorlar ama rabbim yardim ediyo merak etme canım Allahım sana yardım etsin insallah..