- Konu Sahibi psikopatinkarisi
-
Ee korkacak ne var? Dua et hic biseycik olmaz :)
evin güvenli olduğunu bilseniz de kendinizi güvende hissetmiyorsunuz.sizi çook iyi anlıyorum. ben 3. katta oturmama ragmen bazı geceler yalnız kaldığımda acayip tırsıyorum.koridorun falan ışığını yakın...tv veya müzik açın....başkaaa düşüneyim biraz... :44:
Okuyabilirsen Kuran oku canim seni cok iyi anliyorum evde gunasiri tek kalan biri olarak..
Ayetel kursu felak nas koruyucudur..
Ara ara ben de yasarim bu duygulari..
aklınıza güzel eğlenceli anlar getirin...güneş yarım saat sonra yüzünü gösterir sanırım...abuk subuk da olsa bi tv programı açın...böyle sohbet ediyor olsunlar...
özel günündesiniz diye niye dua okuyamıyorsunuz ki?istediğim gün istediğim duayı okurum valla... Allah duasız etmesin...
eşim işi dolayısıyla nöbet günleri olduğunda gece işte oluyor... evleneli dört yıl oldu ama hala alışamadım bi de ev iki katlı ben de üst kattan gelen seslerden acayip korkuyordum hala da zaman zaman mutfağa gitmek için çok düşündüğüm zamanlar oluyo...:18: mecbuuur idare ediyoruz...An itibariyle yalnız yaşayan bütün hemcinslerimi canı gönülden kutluyorum büyük cesaretmiş
Bilmiyorum küçüklükten beri hep öyle öğretildi dogmatik oldu biraz sanırım
eşim işi dolayısıyla nöbet günleri olduğunda gece işte oluyor... evleneli dört yıl oldu ama hala alışamadım bi de ev iki katlı ben de üst kattan gelen seslerden acayip korkuyordum hala da zaman zaman mutfağa gitmek için çok düşündüğüm zamanlar oluyo...:18: mecbuuur idare ediyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?