Korkuyorummmm :(

psikopatinkarisi

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
521
5
16
Ankara
Arkadaşlar eşim otogara gitmek zorunda kaldı ve şu saatte evde yalnızım ... Ya ben gölgesinden tırsan bi insanım beni bu saatte bıraktı gitti uyumayan arkadaşlar burdan biraz sohbet etsek ya kafam dağılsa da şu su sesini , dışardan gelen tıkırtıları duymasam Allah'ım çok korkuyorum ben ya Bu saatte arayabileceğim kimse de yok herkes uyuyor Ya bu banyodan da su sesi geliyor gidip kapatcam cesaretim yok ya bayılcam şimdi korkudan ben ya

evin güvenli olduğunu bilseniz de kendinizi güvende hissetmiyorsunuz.sizi çook iyi anlıyorum. ben 3. katta oturmama ragmen bazı geceler yalnız kaldığımda acayip tırsıyorum.koridorun falan ışığını yakın...tv veya müzik açın....başkaaa düşüneyim biraz... :44:

Ev zaten şuan pavyon kıvamında ( tövbe tövbe başka benzetecek yer bulamadım ) Yani bütün ışıklar yanıyor bahçenin evin.. tv de açık ... Hava ne zaman aydınlanır ki ?.....

Ben zaten şu vampir hayat tarzından kurtulup normal saatlerde uyuyabilseydim şu an uyuyor olcaktım ve böyle olmayacaktı

Zaten dün gece de kabuslar gördüm ay içim daraldı yaa

Okuyabilirsen Kuran oku canim seni cok iyi anliyorum evde gunasiri tek kalan biri olarak..
Ayetel kursu felak nas koruyucudur..
Ara ara ben de yasarim bu duygulari..

aklınıza güzel eğlenceli anlar getirin...güneş yarım saat sonra yüzünü gösterir sanırım...abuk subuk da olsa bi tv programı açın...böyle sohbet ediyor olsunlar...

Kanal değiştirirken ekranda bi kaç saniyelik bir karaltı oluyor diye kanal değiştiremiyorum sanki tam o anda Allahım yazamıcam bile

Hangi duayı okuyayım özel günümdeyim ama okuyayım napıyım rahatlar mıyım

An itibariyle yalnız yaşayan bütün hemcinslerimi canı gönülden kutluyorum büyük cesaretmiş
eşim işi dolayısıyla nöbet günleri olduğunda gece işte oluyor... evleneli dört yıl oldu ama hala alışamadım bi de ev iki katlı ben de üst kattan gelen seslerden acayip korkuyordum hala da zaman zaman mutfağa gitmek için çok düşündüğüm zamanlar oluyo...:18: mecbuuur idare ediyoruz...

Bilmiyorum küçüklükten beri hep öyle öğretildi dogmatik oldu biraz sanırım

aynen öyle ben de küçüklükten beri özel gün oruç tutma dua etma yok besmele getirme...namaz kılınmıyo ok.... tövbe haşaa sanki Allah buyurmuş gibi herşeye günah günah dinden uzaklaştırıldık...oruç da tutuyom duamı da ediyom...

sizin durumunuz daha zormuş Allah yardımcınız olsun ben şurda bi saate dayanamıyorum ...

Keşke kedicikler içerde olsaydı onları severdim belki iyi gelirdi şimdi hayatta bahçeye çıkıp alamam da ...

Dudaklarımı yoldum bu gecenin sonunda psikopata bağlamam inşallah ( geyiğe vurayım biraz da :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…