Korkuyorummmm :(

Seni anlıyorum kocam evde ve buna rağmen koridor un isigi yanıyor hep bu müge Anlı da izledigim şey ler yuzunden psikolojim muaf bide on birinci katta oturuyor m bn senden beterm ama takma bos evhamlar bunlar bosuna tirsiorz

sıkıntı yok içinizi rahat tutun evdesiniz,güvendesiniz sizden başka dünyadaki her canlı uyuyo diye düşünün :))yani kimse zarar veremez

Aklıma bir fıkra geldi .... belki biliyorsunuzdur ... içkiyi çok seven 2 adam sohbet ediyorlarmış ve içkiliyken Kuran okunur mu konusunda tartışmaya başlamışlar ... En sonunda biz bunu bir hocaya danışalım demişler... Önce adamlardan biri gitmiş hocanın yanına '' Hocam ben içkiyi çok seviyorum Kuran okurken canım içmek istiyor içenilir miyim '' demiş . Hoca sinirlenmiş olur mu öyle şey günah diye adamı göndermiş ... Diğer adam girmiş '' Hocam ben içkiyi çok seviyorum ama tam içerken içimden Kuran okumak geliyor okuyabilir miyim '' demiş .. Hoca da '' Oku tabi evladım insanın içinden ne zaman okumak geliyorsa ertelememeli okumalı '' demiş :)

Ohh kafam dağıldı biraz

Seni anlıyorum kocam evde ve buna rağmen koridor un isigi yanıyor hep bu müge Anlı da izledigim şey ler yuzunden psikolojim muaf bide on birinci katta oturuyor m bn senden beterm ama takma bos evhamlar bunlar bosuna tirsiorz

11. kat kötüymüş ... Tamam halime şükür :)

sıkıntı yok içinizi rahat tutun evdesiniz,güvendesiniz sizden başka dünyadaki her canlı uyuyo diye düşünün :))yani kimse zarar veremez

Peki ya diğerleri

gecenin nuru hocalarına bundan daha komik sorular soruyorlar ya artık gıybet etmeye başlıyom diye izleyemez oldum soru-cevap programlarını :)

Peki ya diğerleri [/QUOTE]

ooo diğerleri çook yorulmuşlar az önce yatmışlar amaan bundan sonra kimseyi korkutmayacağız demişler

evlerinde yalnız kalanlar korkularını yemiş bitirmiş,

mutlu mesut yaşamışlar

benimde eşim evde olmasına rağmen hep ışıklarım açıktır huy işte eskiden çok korkardım ama artık korkmamaya çalışıyorum karanlıktan seslerden falan bende giriş kattayım ama halimize şükr

ooo diğerleri çook yorulmuşlar az önce yatmışlar amaan bundan sonra kimseyi korkutmayacağız demişler

evlerinde yalnız kalanlar korkularını yemiş bitirmiş,

mutlu mesut yaşamışlar

Güldürdün beni valla

Hava da aydınlandı Cabbar da ( horoz ) uyandı ohh şükür [/QUOTE]

hadi geçmiş olsun

Son düzenleme:

Her şey bu korku filmleri yüzünden yemin ederim .

Bi de şu tırsak halime bakmadan akşam eşime tutturuyorum Dabbe'ye gidelim Dabbe'yi izlicem ben diye :26: Bi de izleseymişim kalp krizi geçiriyor olurdum sanırım şu an

Arkadaşlar havanın aydınlanması ve Cabbar'ın şuan pencereden bana bakmasıyla birlikte korkum tamamen geçmiştir ohh beee ruhumu teslim ediyorum sandım bi ara

Yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden

ayy ben hayatta izleyemiyorum korku filmi falan hele dabbe korknç değil diyolar ama benim yürek dayanmaz. Allah korusun izleme izleme boşver:)

ne demek yaa her zaman burdayız... yarın aynı satte benim korku günüm, biletler biletixte

Yok sonuncusu çok korkunçmuş millet sinemayı terk ediyormuş ağlayanlar bile olmuş

Yok tövbe izlemem artık :26:

ya ben artık Türk korku filmlerini izlemiyorum çok seviyorum gerilim falan ama bizim filmler hep dinimizden yola çıkarak yapılıyo insan etkileniyo bence en iyisi gizemli böyle araştırmalı merak uyandıran filmler...korku filmleri artık izlemiyorum

Artık ben de kesinlikle izlememe kararı aldım yani elimi kolumu bağlasalar izlemem

ben eşimi işe gönderdim hala uykum yok ya uyku düzenim iyice bozuldu valla. bende türk korku filmi izleyemiyorum daha etkileyici oluyo şimsi bile tüylerim ürperdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…