- 28 Mayıs 2025
- 64
- 7
- 1
- Konu Sahibi powerpuffgirl23
-
Çok geçmiş olsun. Fetal dna yaptırmış mıydın? Neden olmuş acaba?Kızlar bugün baş ağrısı yüksek tansiyondan dolayı konu açmıştım doktora gittiğimde ultrasonla bakıldığında koroid pleksus kisti olduğunu söyledi bebeğin kafasındadoktor geçer vs dedi ama ben çok stresliyim kafamın ağrısı iki katına çıktı stresten
Selam canım çok geçmiş olsun napdınızHayır yaptırmadım, sadece 2li test yaptırmıştım bir sıkıntı yok denmişti
Hala aynı değişen birşey yok doktorum çokta ilgilenmediSelam canım çok geçmiş olsun napdınız
Ne kadar oldu öğreneli canım hiç bakıldımıHala aynı değişen birşey yok doktorum çokta ilgilenmedi
19.haftamda öğrendim, şuan 22.haftamdayım ve 26. Haftaya kadar kayboluyormuş yazılanları okuduğuma göre ama ekstra olarak gittğim doktor burun kemiği 9mm dediNe kadar oldu öğreneli canım hiç bakıldımı
Hiç gittin mi canım 19 haftadan sonra.. onedemek oluyormuş burun kemiği dediğin19.haftamda öğrendim, şuan 22.haftamdayım ve 26. Haftaya kadar kayboluyormuş yazılanları okuduğuma göre ama ekstra olarak gittğim doktor burun kemiği 9mm dedi
22.haftamda gittim ama doktora birşey sormaya korkar oldum tersliyor internetten baktığımda da net bir bilgiye ulaşamadımHiç gittin mi canım 19 haftadan sonra.. onedemek oluyormuş burun kemiği dediğin
22. Haftada kist devam ediyormu canım hiç korkma aklına takılanları sor cevaplamak durumunda canm22.haftamda gittim ama doktora birşey sormaya korkar oldum tersliyor internetten baktığımda da net bir bilgiye ulaşamadım
Ne zaman öğrendiniz canm kaç mm kaçtaneCanım benim bebisimde de var bununla birlikte başka bir sorun yoksa kist onemsenmiyor bende ilk duyduğumda içim içimi yemişti ama çok doktora danıştım hepsi geçecek diyor o nedenle geçmesini bekliyorum
Doktorum beni hiç rahatlatmıyor ne yazık kiCanım benim bebisimde de var bununla birlikte başka bir sorun yoksa kist onemsenmiyor bende ilk duyduğumda içim içimi yemişti ama çok doktora danıştım hepsi geçecek diyor o nedenle geçmesini bekliyorum
Ediyor maalesef 2 tane22. Haftada kist devam ediyormu canım hiç korkma aklına takılanları sor cevaplamak durumunda canm
Canm bşka bi doktorada git bence böyle kendine daha çok stres yaparsınEdiyor maalesef 2 tane
Aminn inşallah canımCanım benim bebisimde de var bununla birlikte başka bir sorun yoksa kist onemsenmiyor bende ilk duyduğumda içim içimi yemişti ama çok doktora danıştım hepsi geçecek diyor o nedenle geçmesini bekliyorum
İki tarafta da var iki hafta oldu sanırım biri 5.4 diğeri 5 mmNe zaman öğrendiniz canm kaç mm kaçtane
Canım sorun olsa söylerlerdi şimdiye emin ol için rahat etsin ben perinatologa da danıştım hatta geleyim yanınıza dedim adam direkt önemsiz bu gelmeme gerek yok dedi bişe olsa gel bakalım derdi korkma geçecek geçmezse de sorun olmazmış zeka geriliği ya da bedensel gerilik olusturmazmis çok doğal bu kist dedi yaniDoktorum beni hiç rahatlatmıyor ne yazık kikalbinde vs sıkıntı olursa koroid pleksus o zaman riskliymiş doktorumda kalbine baktı gördüğüm kadarıyla yok ama ufak delik felan varsa göremem dedi geçiştirdi
Merhaba tekrar gittinizmiEdiyor maalesef 2 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?