Koroid plexus kisti geçmezse. .

parle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
698
243
103
Merhaba hanımlar. .şu an 36 haftalik hamileyim. Detaylı ultrasonda yani 21. Haftada bebeğimın beyninde kist tespit edildi. Çok araştırdım herkes sonradan kaybolduğunu yazmış. Doktorum da çok büyük olmadığı sürece sıkıntı yok dedi. Onemsemiyor açıkçası. .sorum şu ki bu kist hala kaybolmadi. Bu kist kaybolmadan doğum yapanlarıniz varsa dogumdan sonra herhangi bir tedavi gerekecek mi acaba..bilginiz ya da tecrübeniz varsa paylasirsaniz çok memnun olurum.

Tekrar bi hatirlatma yapayım istedim.belki bu konuda bir tecrübesi olan çıkar.

Biz de aynı durumu yaşadık. Üç kist vardı ve ikisi bebeğim doğduğundan sonra da hala kaybolmamışlardı. Doktor herhangi bir tedaviye ihtiyaç olmadığını, bunların da zamanla kaybolacağını söyledi. Bebeğim 1 yaşında, bu konuyla alakalı bir sıkıntı yaşamadık.

Merhaba cevabın için çok teşekkür ederim. Geç gördüm mesajını ne yazıkki. Cevap yazan alıntı yapar bana bildirim gelir diye düşündüğümden kontrol etmemistim. Sizin adınıza sevindim. Cok şükür şu ana bizde de bir sıkıntı yok. Allah yavrularımıza sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…