Korolar Çarpışıyor / Show Tv

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.620
773
39
Yaz dönemine girdiğimiz şu günlerde diziler yavaş yavaş sezon final bölümlerini vermeye başladı. Show Tv’de memleketimizin şarkı yarışması açlığını gidermek için bu sene ”Korolar Çarpışıyor” adlı programla dizilerden kalan boşluğu doldurmaya çalışacak.Ferdi Tayfur, Kutsi gibi sanatçıların jüri üyesi olacağı yarışma programı çok yakında izleyicileriyle buluşacak..​

akşama başlıyor
sırf kutsi var die bir bölümlük izleceem
hoşuma giderse devam gtmezse izlemm

şuanda izliyorum
çok güzel bir yarışma bnce
özellikle kazanan yarışmacıların iline okul yapılması çok çok dahan önce
enazında bura sms yolluyoyan seyircilerin parası boşna gitmicek
duygulandım açıkcası

adana grubunda bi arkadaşım var liseden o da katılmış metin die:1shok:
belli zaten onun yoluı açıktı tebrik ederima.s.

ben mardin korosunu çok beğendim. umarım her hafya pop soylenmez. turkulere yer verilir. çok eğlenceli bir yarışma.

Çok hoş bir yarışma çoğu amatör ama çok iyi uyum sağlamışlar canlı yayında hele büyük başarı....

Cok hos bir yarisma, begendim.. Degisik bir konsept olmus..
En azindan oraya sacma sapan jürileri koyup,sacma sapan puanlamayla milleti birbirine düsürmüyorlar..
Adana ve Malatya favorim simdilik:)

Canakkale korosu da fena degildi.. Özellikle sarkinin arka planinda nagmeler yapan cocugun sesi cok hostu..

bende izedim güzel ve eğlenceli gurupun biri levent yükselin şarkısını söyledi şarkının adını bilen varmı

Bende Mardin Kororsunu begendim =) Birincide olduk =) cok eglenceli bir yarisma ayrica Nalan`a da hayranligim vardir insallah arada oda söyler canli canli

birde bursa korosundan bi kız şarkıyı sölerken nerdeyse düşüyordu :jeyyar:
son anda merdivnlerden yuvarlanmaktan kurtuldu
gelgör ki sonuncu da oldular zaten

Bende izledim özellikle malatyadan katılan bir bayan var türkü söyleyen onun sesini çok beğendim keşke tekrar söyletselerdi

Back
X