Konuyu açtığınız için teşekkürler.Arkadaşlar merhaba bunun için ayrı bir bolum var mı bilmiyorum bakindim ama bulamadım.
Aranızda kendisi veya bir yakını korona geçiren var mı?
Belirtileri nelerdi ?
Bugun esimde bogaz agrisi var kahvaltida fazla tat alamadigini soyledi. Benimde burun icinde yanma var. Covidden supheleniyoruz fakat bu kadar belirtiyle test yapmiyorlarmis. Yarin baska belirtiler olursa oyle harekete gecelim diye dusunduk. Hamile de oldugum icin cok tedirginim
tesekkurler. Dikkat ediyoruz bugun hic evden cikmadik gelmek isteyen aileden kisilere gelmeyin dedik. Umarim varsa da hafif atlatiriz kendimden cok bebegim icin korkuyorumÇok geçmiş olsun. Anlattiklariniza göre var ; tat ve koku kaybı belirgin özellik..
Bir üyede yazmış ; herkes potansiyel taşıyıcı gözüyle kendini düşünüp izole etmeli.
Sizde çok dikkat etmelisiniz çevrenize ve cevredekilere..
Yüksek düzeyde beslenmeye çalışın, eğer varsa bebeğinizde sizde , esinizde atlatırsınız insallah.
Deneyimlemiş insanlardan okumak isteriz belki?İnternette yazıyor yani buradan ekstra ne öğrenebilirsiniz ki?
Kalıcı birsey kaldı miHiç belirtim yoktu.
Sadece koku ve tat alamıyordum.
O kadar.
0 belirtiyle covid geçiren insanlar o kadar fazla ki.
En iyisi herkes kendini potansiyel covid diye düşünüp sosyal mesafeye, maskeye ve temizliğe dikkat etmeli.
Vücudumda hafif ağrı var ateşimi ölçtüm normal çıkıyor ateşim yokNeyin var peki?
Amin inşallah en belirgin özellik tat koku kaybiymis galiba saydiklariniz bende yok sadece hafif bir halsizlik ama belki basindadir diyorum böyle basliyordurBabam geçirdi, ateş, halsizlik , yemek yeme isteksizliği, sersemlik hissi ile gittik tomografi ile covid dediler. Allaha şükür iyileşti , Allah tüm hastalara acil şifa versin
Ben hiç gitmedim ama kalablikmis öyle diyorlar dediginiz gibi yoksa da ordan da kapabilirizBulunduğunuz şehirlerde test yapılan yerler nasıl peki arkadaşlar, benim bulunduğum şehirde mesela covid belirtisi gösteren herkes bir alanda toplanıyor, sosyal mesafe yok herkes iç içe üst üste. İnsan tereddüttr kalsa dahi gitmeye korkar, ya kuruntu yapıp gitsem sonra da orada cidden birisinden virüs kaparsam diye. Özen sıfır burada ya covid alanını gördükçe çıldırıyorum, o insanlar test verip sonra da eve minibüs otobüsle gidiyor.
Acaba atlattım mi diye ben de düşünüyorum ocakta çok hasta olmuştum ve tamamen korona belirtisiydi ya da diyorum bazen belki atlattım hissetmedimBen hamileyim bende bazen acaba atlattim mi diyorum kendime ama surkeli kan verdim
Sorun olsa cikarmydi acaba
Koku alamama hic yaşamadım
Umarım değilsinizdir temaslı birileriyle bir arada bulundunuz mu ?Bugun esimde bogaz agrisi var kahvaltida fazla tat alamadigini soyledi. Benimde burun icinde yanma var. Covidden supheleniyoruz fakat bu kadar belirtiyle test yapmiyorlarmis. Yarin baska belirtiler olursa oyle harekete gecelim diye dusunduk. Hamile de oldugum icin cok tedirginim
Eklem ağrısı nasıl oluyor ? Hissettiğinizde aa bu cok farklı kesin koronayım şeklinde mi yoksa grip baslangici gibi mi ?Ben atlattim sayılır. Herkeste farklılık göstermekle beraber yüksek ateş, öksürük, tat ve koku kaybı, halsizlik, eklem ağrıları. Bunlar en yaygın belirtiler.
Hepsine dikkat ediyorum da işte acaba şöyle mi böyle mi derken psikolojim bozulduHiç belirtim yoktu.
Sadece koku ve tat alamıyordum.
O kadar.
0 belirtiyle covid geçiren insanlar o kadar fazla ki.
En iyisi herkes kendini potansiyel covid diye düşünüp sosyal mesafeye, maskeye ve temizliğe dikkat etmeli.
Sagolun. El ve ayak bilekleri ve dizlerim ağrımıştı. Ama bende ilk belirti tat ve koku kaybı oldu sonrada halsizlik. 3 gün ateşim çıktı ama çok yükselmedi.Eklem ağrısı nasıl oluyor ? Hissettiğinizde aa bu cok farklı kesin koronayım şeklinde mi yoksa grip baslangici gibi mi ?
Geçmiş olsun
Yaşayanlardan öğrenmek daha kesin bilgi gibi geliyor bana bir de mesela ishal ilk belirti sayilmazken şimdi sayılıyor geçenlerde bir hemşire görme yetisini kaybetmişİnternette yazıyor yani buradan ekstra ne öğrenebilirsiniz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?