• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korona dönemi ayrılığı atlatma yöntemleri

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.614
22.510
598
Günaydın herkes : )

Şimdi ben birazcık ayrılık acısı çekiyorum ama bunu atlatmak için yapacağım şeyleri korona biraz engellemiş durumda çünkü arkadaşlarımla görüşemiyorum, tatile gidip kafa dinleyemiyorum ya da tek başıma bazı etkinliklere katılayım desem bunlarda riskli ya da yasak zaten. E bu rutinin içinde kurtulamıyorum hep aynı şeyleri düşünürken buluyorum dizi izleyip kitap okuyorum ama kaç aydır aynı vaziyet artık sıkıldım. İş yerinde de muhabbet ettiğim çoğu kişi izin ya da ücretsiz izin aldı gelmiyor iyice bunaltıcı bir dönem oluyor benim için. Bu boşluktan dolayı çok emin olmadığım bir ilişkiye tekrar dönmek istemiyorum başka neler yapabilirim tek başıma kafamı dağıtacak önerisi olan var mı ?

Bir de ne kadar süre sonra biraz daha atlatmış olurum sizce :110:

Günaydın herkes : )

Şimdi ben birazcık ayrılık acısı çekiyorum ama bunu atlatmak için yapacağım şeyleri korona biraz engellemiş durumda çünkü arkadaşlarımla görüşemiyorum, tatile gidip kafa dinleyemiyorum ya da tek başıma bazı etkinliklere katılayım desem bunlarda riskli ya da yasak zaten. E bu rutinin içinde kurtulamıyorum hep aynı şeyleri düşünürken buluyorum dizi izleyip kitap okuyorum ama kaç aydır aynı vaziyet artık sıkıldım. İş yerinde de muhabbet ettiğim çoğu kişi izin ya da ücretsiz izin aldı gelmiyor iyice bunaltıcı bir dönem oluyor benim için. Bu boşluktan dolayı çok emin olmadığım bir ilişkiye tekrar dönmek istemiyorum başka neler yapabilirim tek başıma kafamı dağıtacak önerisi olan var mı ?

Bir de ne kadar süre sonra biraz daha atlatmış olurum sizce :110:
Ben karantinada boyama kitabı aldım.
Hani Şu Esrarengiz Bahçe serisi.
Size de tavsiye ederim.
Bir de youtubedan şarkı açın oh mis.. Sizi rahatlatır.
Günlük tutabilirsiniz.
Yemek yapmayı geliştirebilirsiniz.
Mesela tatlı seviyorsanız Bengi Kurtcebe diye bir kadın var onun tarifleri güzel diyorlar..

Ayrılık acısı da bir aşama.
Duygularınız olan biri hayatınızdan cıktı.
Bu acı da her acı gibi geçecek.
Bunu unutmazsanız ve hobiler bulursanız bu süreci kolay atlatırsınız.
Hayatta her sey geçer..:KK200:

Kafanızda bitirin, Sürekli onu düşünmeyin, o yokmuş gibi devam edin. Tabi ki zor ve bu dönemi yaşayacaksınız, sonra zaman her şeyin ilacı. Hoşlanacağınız şeyler yapmaya çalışın, kendinizi oyalayın. Ben evde sürekli puzzle yaptım durdum :)

Ben karantinada boyama kitabı aldım.
Hani Şu Esrarengiz Bahçe serisi.
Size de tavsiye ederim.
Bir de youtubedan şarkı açın oh mis.. Sizi rahatlatır.
Günlük tutabilirsiniz.
Yemek yapmayı geliştirebilirsiniz.
Mesela tatlı seviyorsanız Bengi Kurtcebe diye bir kadın var onun tarifleri güzel diyorlar..

Ayrılık acısı da bir aşama.
Duygularınız olan biri hayatınızdan cıktı.
Bu acı da her acı gibi geçecek.
Bunu unutmazsanız ve hobiler bulursanız bu süreci kolay atlatırsınız.
Hayatta her sey geçer..:KK200:
Kafanızda bitirin, Sürekli onu düşünmeyin, o yokmuş gibi devam edin. Tabi ki zor ve bu dönemi yaşayacaksınız, sonra zaman her şeyin ilacı. Hoşlanacağınız şeyler yapmaya çalışın, kendinizi oyalayın. Ben evde sürekli puzzle yaptım durdum :)

puzzle ve boyama kitabı iyi öneriler aslında teşekkür ederim : )

aslında işlerim var zamanım bol değil ama kafamı vermem gereken işler e böyle bir sorunla boğuşurken de kafamı boşaltamıyorum.

Ah aynı durumdayım yıllık izne ayrıldım kafamı dinleyeyim diye bu sefer evde sürekli ağlama krizleri sürekli üzüntü hali..

o zaman işe geri dönün bence ...
Atlatmaya calısma bosver. Sevdiginin aşkı gibi acısıda güzeldir tadını cıkart, vakti geldiginde bitmis olur oda zaten.. :KK51:

haklsınız ama ben acıya karşı çok hassasım :/

Ben de bu dönemde atlatmak için yoga kursuna yazıldım zaten uzun zamandır istiyordum. Stajım da başlayacak yakında. Evdeyken insan sürekli geçmişi düşünüp kendini üzdüğüyle kalıyor. Siz de hobiniz ya da ilginiz olan bir şeyin kursuna gidebilirsiniz bence. Tedbirlere uyarak tabi

Ben de bu dönemde atlatmak için yoga kursuna yazıldım zaten uzun zamandır istiyordum. Stajım da başlayacak yakında. Evdeyken insan sürekli geçmişi düşünüp kendini üzdüğüyle kalıyor. Siz de hobiniz ya da ilginiz olan bir şeyin kursuna gidebilirsiniz bence. Tedbirlere uyarak tabi
aslında meditasyon işlerine girmek istiyorum size iyi geldi mi yoga ?

Son düzenleme:
aslında işlerim var zamanım bol değil ama kafamı vermem gereken işler e böyle bir sorunla boğuşurken de kafamı boşaltamıyorum.

kişiden kişiye değişir tabii de bence kafanızı vereceğiniz işleriniz olması önemli

o işlere kafanızı verin

bu düşüncelere yer kalmaz zaten

ben bir de bilgisayar oyunu önereceğim

zor bir aşamayı geçmeye çalışırken kafanız da dağılır (tabii bağımlı değilseniz, o zaman bulaşmayın oyundan da kalkmak zor olabilir)

evin duvarlarını boyardım. Masa, sehpa boyadım bunlar benim stresimi azaltiyor. Puzzle falan kâr etmiyor bazen

Back
X