Cekirge ne anlamadimKizlar iyi aksamlar öncelikle ulke olarak bu zor gunleri en kisa zamanda atlatiriz insAllah.
Benim abim almanyada koronayi ciddiye almayip erzak depolamamis simdide bulamiyor bana bolca depola dedi kimide gereksiz buluyo ben yarin gidip alim diyorum ne olur ne olmaz sonrada yeriz nasilsa sizce ne yapilmali bide fiyatlar daha da artacak bu gidisle 2 hafta once aldigim dezenfektan yedi bucuktan 30 tl maske 2 de 10 na yukselmisti simdide cekirge istilasi cikti irakta suan buraya gelmesi an meselesi bi gün icinde 35 bin kisilik yiyicek istila ediyolar Allah ümmeti korusun
Cekırge istilası var.Cekirge ne anlamadim
Su yoktu bugun markette.Bilinçsiz stok yapanlar yüzünden boşa herşey pahalanacak
AminAllah bizleri imtihan ediyor
Kazanmayı nasip etsin
Şimdilik bende telaşlı değilim Allaha tevekkül ediyorum
Çekirge diyince aklıma Musa as kavminin başına gelen musibetler geldi
Şu günlerde benzerlerini yaşıyoruz
Allahım hepimizi korusun
Normal gripten ölen insan sayısı çok daha fazla iken insanlar neden bu kadar panik anlamış değilim. Çok fazla abartıldı dünya genelinde, bağışıklık sisteminizi güçlü tutmak için tabii ki beslenmenize dikkat edin ama yiyecek stoklamak bence gereksiz. Türkiye'de de ne hikmetse yardım yapılacağı duyurulur duyurulmaz corona vakası saptandıKizlar iyi aksamlar öncelikle ulke olarak bu zor gunleri en kisa zamanda atlatiriz insAllah.
Benim abim almanyada koronayi ciddiye almayip erzak depolamamis simdide bulamiyor bana bolca depola dedi kimide gereksiz buluyo ben yarin gidip alim diyorum ne olur ne olmaz sonrada yeriz nasilsa sizce ne yapilmali bide fiyatlar daha da artacak bu gidisle 2 hafta once aldigim dezenfektan yedi bucuktan 30 tl maske 2 de 10 na yukselmisti simdide cekirge istilasi cikti irakta suan buraya gelmesi an meselesi bi gün icinde 35 bin kisilik yiyicek istila ediyolar Allah ümmeti korusun
Bölge bölge değişiyor sanırım, bende İstanbul'dayım hiç boşalan birsey yok. Bugün evimize en yakın markete yeni ürünler geliyordu depolama için, olası bir durumda stoklar hemen bitmesin diye tedbir alıyorlarmış. Ama un, su bulamayanlarda varBen 2 fünsür markete gitmedim hiç
Cidden boşaldı mı marketler yaa
Burası istanbul sizin şehirler neresi kızlar
Ben Trakya dayım sınıra yakın ve burda multecı de cok var.. GörsenizBölge bölge değişiyor sanırım, bende İstanbul'dayım hiç boşalan birsey yok. Bugün evimize en yakın markete yeni ürünler geliyordu depolama için, olası bir durumda stoklar hemen bitmesin diye tedbir alıyorlarmış. Ama un, su bulamayanlarda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?