- 27 Temmuz 2018
- 6.650
- 7.357
- 198
- 31
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
Anahtarı oğluna veren kv'niz tutsun birini temizletsin. Böyle terbiyesizlik görmedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük olay çıkarın hak etmişler! Hamile kadına yapılacak zulüm mü! Neden dogrudan aramıyorsun kaynini? Evini en azından temizletmeleri gerekir.Kızlar hepinize merhaba. Maalesef geçtiğimiz günlerde kimden, nasıl kaptığımızı bilmiyorum ama eşimle korona olduk. 10bin kişilik yerde çalışıyor zaten her gün bir sürü insanı karantinaya alıyorlardı bize de vurdu piyango. 15 gün kadar hastanede kaldık. Bu süreçte ne oldu derseniz kaynım düğün yaptı. Benim evimde bekarlığa veda partisi vermiş ve şehir dışından gelen kız tarafını ağırlamış. Eve girince midem bulandı pislikten. Banyoda dışkı izi bile vardı yerde. Nasıl becerdiler bilmiyorum. Perdemi, koltuğumu yakmışlar sigara değmiş gibi duruyor. Makyaj malzemelerimi kullanmışlar. Yatağım düzgündü ama acaba yatıldı da mı toplandı diye düşünüyorum. Kendi evimden tiksindim. Ne yapacağım bilmiyorum. 5 aylık hamileyim evi kendim temizlesem bir dünya iş var. Perde yıka, halı yıka, nevresim yıka, duvarları sil.. Hiçbir şeye dokunamam dokunma fobim var zaten. Virüs dönemi öncesi de böyleydim. Eşim henüz bu vahşeti bilmiyor. Ben eve dönünce olayı fark ettim. Adamla kavga etmek istemiyorum derdimiz bize yetmişti. Şimdi kaynım olacak şahıs ve eşi balayındalar ne yapsam bu sinirimi öfkemi atsam bilmiyorum. Maddi manevi bana zarar verdiler. Zaten moralim bozuk, canım sıkkındı fazlasıyla ki bu da üstüne tam oldu. Sabahtan beri leş gibi hissediyorum.
Çok naifsiniz derin sularda, eşya vb ihtiyaçlar için anahtar emanet edilen, evlenecek minnoş oğluşu parti yapsın diye o anahtarı veren kayınvalide, abisi ve hamile yengesi hastanede canıyla uğraşırken eğlencesinden geri kalmayan kayınbirader, ya hadi bunlar düşüncesiz ama ben hasta eltimin evinde kalamam çok ayıp diyerek böyle bir teklifi reddetmeyen cici gelin böyle bir mesaj sonrası insafa gelip biz ne yaptık der mi sizce?Öncelikle çok geçmiş olsun eşinize acil şifalar diliyorum.
Evin bu halini fotoğraflayın,
sonra fotoğrafları kv, kayın ve elti üçlüsüne
ayrı ayrı gönderin.
Eşi hâlâ hastanede olan, kendisi covid atlatmış hamile bir kadının evini bu halde bırakmak!!!
Sizi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum...
Yazın.
Kv ve kaynınıza 'ayrıca sizi Allah'a havale ediyorum ve bundan böyle sizinle görüşmek istemiyorum' cümlesini ekleyin.
Allah ıslah etsin hepsini.
Sizin izniniz olmadan nasıl böyle bi şeye cesaret edebiliyor,ben olsam o balayını başına yıkardımKızlar hepinize merhaba. Maalesef geçtiğimiz günlerde kimden, nasıl kaptığımızı bilmiyorum ama eşimle korona olduk. 10bin kişilik yerde çalışıyor zaten her gün bir sürü insanı karantinaya alıyorlardı bize de vurdu piyango. 15 gün kadar hastanede kaldık. Bu süreçte ne oldu derseniz kaynım düğün yaptı. Benim evimde bekarlığa veda partisi vermiş ve şehir dışından gelen kız tarafını ağırlamış. Eve girince midem bulandı pislikten. Banyoda dışkı izi bile vardı yerde. Nasıl becerdiler bilmiyorum. Perdemi, koltuğumu yakmışlar sigara değmiş gibi duruyor. Makyaj malzemelerimi kullanmışlar. Yatağım düzgündü ama acaba yatıldı da mı toplandı diye düşünüyorum. Kendi evimden tiksindim. Ne yapacağım bilmiyorum. 5 aylık hamileyim evi kendim temizlesem bir dünya iş var. Perde yıka, halı yıka, nevresim yıka, duvarları sil.. Hiçbir şeye dokunamam dokunma fobim var zaten. Virüs dönemi öncesi de böyleydim. Eşim henüz bu vahşeti bilmiyor. Ben eve dönünce olayı fark ettim. Adamla kavga etmek istemiyorum derdimiz bize yetmişti. Şimdi kaynım olacak şahıs ve eşi balayındalar ne yapsam bu sinirimi öfkemi atsam bilmiyorum. Maddi manevi bana zarar verdiler. Zaten moralim bozuk, canım sıkkındı fazlasıyla ki bu da üstüne tam oldu. Sabahtan beri leş gibi hissediyorum.
Çok haklısınız.Çok naifsiniz derin sularda, eşya vb ihtiyaçlar için anahtar emanet edilen, evlenecek minnoş oğluşu parti yapsın diye o anahtarı veren kayınvalide, abisi ve hamile yengesi hastanede canıyla uğraşırken eğlencesinden geri kalmayan kayınbirader, ya hadi bunlar düşüncesiz ama ben hasta eltimin evinde kalamam çok ayıp diyerek böyle bir teklifi reddetmeyen cici gelin böyle bir mesaj sonrası insafa gelip biz ne yaptık der mi sizce?
Ben başkasının evinde daha tedirgin olur en azından böyle bırakmazdım. Bu insanlık dışı bir davranış.. Yani o vicdan yükü de ayrı. Ben de yapamazdım asla.
Hadi kullandın evi affedersin neden sıçıp batırıyorlar evi ay ne kadar ayıp saygısızca ! İnsan bi der ki evi kullandık temizleyelim o kadın hamileKızlar hepinize merhaba. Maalesef geçtiğimiz günlerde kimden, nasıl kaptığımızı bilmiyorum ama eşimle korona olduk. 10bin kişilik yerde çalışıyor zaten her gün bir sürü insanı karantinaya alıyorlardı bize de vurdu piyango. 15 gün kadar hastanede kaldık. Bu süreçte ne oldu derseniz kaynım düğün yaptı. Benim evimde bekarlığa veda partisi vermiş ve şehir dışından gelen kız tarafını ağırlamış. Eve girince midem bulandı pislikten. Banyoda dışkı izi bile vardı yerde. Nasıl becerdiler bilmiyorum. Perdemi, koltuğumu yakmışlar sigara değmiş gibi duruyor. Makyaj malzemelerimi kullanmışlar. Yatağım düzgündü ama acaba yatıldı da mı toplandı diye düşünüyorum. Kendi evimden tiksindim. Ne yapacağım bilmiyorum. 5 aylık hamileyim evi kendim temizlesem bir dünya iş var. Perde yıka, halı yıka, nevresim yıka, duvarları sil.. Hiçbir şeye dokunamam dokunma fobim var zaten. Virüs dönemi öncesi de böyleydim. Eşim henüz bu vahşeti bilmiyor. Ben eve dönünce olayı fark ettim. Adamla kavga etmek istemiyorum derdimiz bize yetmişti. Şimdi kaynım olacak şahıs ve eşi balayındalar ne yapsam bu sinirimi öfkemi atsam bilmiyorum. Maddi manevi bana zarar verdiler. Zaten moralim bozuk, canım sıkkındı fazlasıyla ki bu da üstüne tam oldu. Sabahtan beri leş gibi hissediyorum.
kadını hem covid den fizyolojik hem de evini talan ederek psikolojik çökertmişler. eskiler gavur bile bunu yapmaz derlerdi ya çok doğruAllah iyi insanlarla karşılaştırsın diye boşa dua etmiyormuş yaşlılar. Hepsi de salt kötü. Geçmiş olsun, ailenizin yanına gitme ihtimaliniz var mı. Bir süre orda kalın.
Bir de her birisi ayrı suçlu. Kimse de bu işte bir yanlışlık var dememiş. Hepsini geçtim, kv bir anne, hadi gelinin düşünmedi, oğlunu düşünsün. Onu düşünmedi, doğacak torununu düşünsün. Kötü ve tehlikeli bir kadın ( 13 yaşında ki yiğenine gelinlik giydirmiş ti) ben olsam yüzlerine bir daha bakmazdımkadını hem covid den fizyolojik hem de evini talan ederek psikolojik çökertmişler. eskiler gavur bile bunu yapmaz derlerdi ya çok doğru
Şok oldum şu an. Allah uzak etsin böyle insanlardan. Size de geçmiş olsun üzmeyin kendinizi sağlık olsun da gerisi bir şekilde hallolur.Kv normal bir insan asla değil. Oldu bitti problemleiydik. Eşime 13 14 yaşında akraba kızı almayı düşünen sapık zihniyetli biri. Bu kızı gelinlikle düğünüme getirdi hatta. Bunları da bilerek yaptığına eminim.
Cok gecmis olsun. Esinize acil sifalar.
Yanlis hatirliyor olabilirim, nisanlisi hamile oldugu icin dugunu iptal edip masraftan kac calisan kayniniz degil miydi? Sozlesme de sizin adinizaydi sanki. Utanmadan bir de gelip sizin evinizi mi tarumar etti?
KV de zaten yegenine gelinlik giydirip allayip pullayip dugununuze getirtmisti. Benim icime oturmustu bu durumunuz. O gunden beri konulariniz ilgimi cekiyor. Hafizamda yer ediyor.
Guzel bir mesaj atin hem kayniniza, hem eltinize hem de kayinvalidenize. 5 aylik gebe, 15 gun boyunca koronadan hastanede kalan birisine yapilacak iskence degil bu.
Nasil pislettilerse oyle temizlesinler. Yemin ederim icim acidi su duruma. Haftaya doguracak olmasam gelip yardim ederdim, o derece.
Normalde bu vicdansizlara merhamet dilerdim ama Allah es ailenize akil versin diyorum. Zira kendilerinde zerresinin esamesi yok.