Kaynimla ayni ev

Başta kirayı ortak verelim diye anlaşılmışsa ortak vermeniz gerekir. Kaynın bozulmakkta haklı.

Aile neydi?
Kardeş neydi sahi?
Kardeşim darda kalmış ya!!!!
Dara düşen kardeşimle anlaşma yapmam ben.
Gelin ben zaten siz olsanız da olmasanız da aynı kirayı ödeyeceğim.
Ben abimi 1 sene idare etmişim veya 1 sene aynı evi paylaşmışım ne olmuş yani?
Hiç bir erkek veya kadın çocuğunu eşini alıp kardeşine sığınmaz. Demek ki ihtiyacı vardı ki, KARDEŞİNE GÜVENDİ.
Yok başta şöyle anlaştık Yok böyle dedik.
Hayatta herşey planladığımız gibi gidiyor mu arkadaşlar yapmayın ya!

(Kardeşlerine emek vermiş az veya çok. Yeterli veya yetersiz maddi yada manevi. Olarak olur da ilerde işlerim,hayatım planladığım gibi gitmez dara düşersem beni ve evlatlarımla çıkarsızca sarılan kardeşlerim olur. Çünkü ben kardeşlerimi çıkarsızca hiçbir beklenti beslemeden kardeşim oldukları için ezilmesinler meslek sahibi olsunlar v.s v.s diye olabildiğim kadar arkalarında oldum.)

Gelin gelince/damat gelince aile ilişkileri kardeş bağı değişmemeli...
konu sahibi,senin yapabileceğin hiçbirşey yok.
Onun kardeşi o konuşacak.
Ben senin yerinde olsam eşime kardeşini de söylemeden aileme gitmek istediğimi okulunu bitirene kadar işini bulana kadar ailemde yaşamak istediğimi söylerdim. Senin de bir ailen var. Üstelik ailemde böyle birşey görmedim demişsin. Ne güzel işte git ailende kal. Çocuğuna da yok mu ailenden bakacak kimse?
Sende çalış kimsenin kahrını çekme!

Aile neydi?
Kardeş neydi sahi?
Kardeşim darda kalmış ya!!!!
Dara düşen kardeşimle anlaşma yapmam ben.
Gelin ben zaten siz olsanız da olmasanız da aynı kirayı ödeyeceğim.
Ben abimi 1 sene idare etmişim veya 1 sene aynı evi paylaşmışım ne olmuş yani?
Hiç bir erkek veya kadın çocuğunu eşini alıp kardeşine sığınmaz. Demek ki ihtiyacı vardı ki, KARDEŞİNE GÜVENDİ.
Yok başta şöyle anlaştık Yok böyle dedik.
Hayatta herşey planladığımız gibi gidiyor mu arkadaşlar yapmayın ya!

(Kardeşlerine emek vermiş az veya çok. Yeterli veya yetersiz maddi yada manevi. Olarak olur da ilerde işlerim,hayatım planladığım gibi gitmez dara düşersem beni ve evlatlarımla çıkarsızca sarılan kardeşlerim olur. Çünkü ben kardeşlerimi çıkarsızca hiçbir beklenti beslemeden kardeşim oldukları için ezilmesinler meslek sahibi olsunlar v.s v.s diye olabildiğim kadar arkalarında oldum.)

Gelin gelince/damat gelince aile ilişkileri kardeş bağı değişmemeli...
konu sahibi,senin yapabileceğin hiçbirşey yok.
Onun kardeşi o konuşacak.
Ben senin yerinde olsam eşime kardeşini de söylemeden aileme gitmek istediğimi okulunu bitirene kadar işini bulana kadar ailemde yaşamak istediğimi söylerdim. Senin de bir ailen var. Üstelik ailemde böyle birşey görmedim demişsin. Ne güzel işte git ailende kal. Çocuğuna da yok mu ailenden bakacak kimse?
Sende çalış kimsenin kahrını çekme!
Sagolun durumumu benden iyi anlatmışsnz. Kaynm haklı diyenleri anlamıyorum. Sanırım böyle diyenlerin hayatta işleri hep yolunda gitmiş. Sanırım sorun abisi değil ben ve çocuğum. Onu da alıp gidicem. Eşim ister gelir ister kardeşi ile yaşar

Back
X