İyi geceler arkadaşlar.babam Ekim ayında koronaya yakalandı annemede bulastirdi.biraz ağır gecti.babamin ciğerlerine indi.on gün hastanede yattılar ikiside.cok şükür kurtuldular.okadar agirdiki babam çok şükür iyileşti.ama malesef hasar bıraktı.iyilesince tekrar eskisi gibi olacak sandı.ama halsizlik ve öksürük var hala.psikolojisi çökmüş durumda.doktor takibinde doktoru birden iyilesemeyeceginide söylemiş.bir haftadır sürekli agliyormus.annem bugün anlattı durumu.bende ağlıyor derken yakınıyor sanıyorum.cunku babamı hiç hasta yada ağlarken görmedim.simdiye kadar sağlığına dikkat ederdi.bugun gittim birde baktım yetmiş yaşında adam nasıl ağlıyor hüngür hüngür.annem geceden beri ağlıyor dedi.sanirim ölüm korkusu gibi birşey oldu.kendimce teselli etmeye çalıştım.bahceye çıkardım biraz hava alsın diye.psikolojisi öyle bozuk geldi bana.zamanim yaklaştı dedi.korona sonrası böyle olan yakininiz varmi.hemen psikiyatride randevu aldım.belki bir sakinlestirici gibi birşey alırsa rahatlarmiki diye düşündüm.cok üzüldüm cok