- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Bugunku kuzenım sevgılısıyle goruscek isimli konuyu aslında kendine acmıstın yanı.
Cogunluk olarak gorussun kuzen desek gorusecektın ama simdi bulusanlara kızıyorsun.
Dogru mu anladım?
Zaten dogru mu anladım diye sordum direkt bisey demedim.Hayır gerçekten kuzenim sordu . Ben zaten hemşireyim geçen çalıştıgım yere gelen bi arkadaşımla bile ayaküstü sohbet ettim onun işyerinden biri pozitif çıktı diye çıldırcaktım nerdeyse dışarı çıkmaya cesaret edemem keyfi
Evet ben de buna takıldım.Hemşireyseniz ya görevinizin başında ya da yorgunluktan bitap düşmüş olmanız gerekmiyor mu? İki gündür bütün gün forumda takılacak, günde 2-3 konu açacak enerjiyi nasıl buluyorsunuz?
Bugunku kuzenım sevgılısıyle goruscek isimli konuyu aslında kendine acmıstın yanı.
Cogunluk olarak gorussun kuzen desek gorusecektın ama simdi bulusanlara kızıyorsun.
Dogru mu anladım?
Hemşireyseniz ya görevinizin başında ya da yorgunluktan bitap düşmüş olmanız gerekmiyor mu? İki gündür bütün gün forumda takılacak, günde 2-3 konu açacak enerjiyi nasıl buluyorsunuz?
Evet ben de buna takıldım.Merak ediyoruz acaba nasıl buraya vakit ayiriyorsunuz?
Aynen ya. Hemşire vs de değil bence. Hemşire biri böyle bilgisiz olamaz.Bence diğer konu senin üstüne kalcak diye bu konuyu açıp kendini aklamaya çalıştın şu an
Yuh artık cahillik gerçekten uğraşılacak bir şey değil. Evlenseniz bu insanla çocuk yetiştirmeye kalksanız yuva kurmaya kalksanız nelerle karşılaşırsınız acaba??Bi çocukla görüşüyorum gün boyu zaten dışarda çalışıyo Günde 120 ev sahibiyle görüşüyomuş fatura kesiyo . Bugun mangal yakmaya gittiler bahçe evine sonra da toplanıp arkadaşının evine 5 6 tane öküz korona konusu açılınca da bu kadar canını sıkma ya herşeyi çok takıyon sen dedi daha nasıl bulaşacağından bile bi haber . Bende keşke sende taksan da 10 kişi bi evin içine doluşup oturmasanız sizin yüzünüzden önüne geçilemiyo dedim
İnsanlar ne kadar cahil ya bunu fiyen 25 yaşında bir genç biz neden evde oturup bunların yaydıgı şeyden korunmaya çalışıyoruz ya kuzenim aradı bide sevgilimle buluşsam mı diye . Hatta bu kişi de bana dedi buluşalım diye asla dedim Çocuklada konuşmayı kescem resmen bilinçsiz haksızmıyım ama ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?