- 9 Eylül 2013
- 12.047
- 27.757
- 798
Hayatlarında hiç sınav görevlisi olmamışlar.Nasıl bir hazımsızlık nasıl bir öfke kin var bir mesleğe karşı hayretler içerisindeyim. Pek çok üye mesleğiyle alakalı sorunları kafasına takılanları burada paylaşıp gayet normal cevaplar alabiliyorken bir öğretmen ne sorarsa sorsun konu dönüp dolaşıp öğretmenlerin tatiline maaşına getiriliyor. Sanırsın öğretmenler en az on bin maaş alıyor sanırsın bir ay çalışıp on bir ay tatil yapıyor. Komiksiniz komikhe bir de her konu da gelip atla deve değil istesem öğretmen olurdum diyen üye vardı o geldi mi
öğretmen olmak kolay öğretmenlik yapmak kolay... kolayına yaşıyoruz işte
![]()
Sınav yönetmeliklerinden haberleri yok.
Başka kamu görevlilerinin en başta akademisyenlerin sınavlara girdiğinden habersizler gelmiş burada atıp tutuyorlar.
Ki kadın sınav almayacağım bile dememiş
Görev almasamıydım hiç kimse istememişle başlamış konu
Zaten öğretmen konularında belli kişiler hiç eksik olmuyor dediğiniz gibi
Ben artık ek dersimi onlara hesaplatacağım benden güzel hesaplıyorlar

Aslında denildiği gibi burada öğretmen konusu açılmayacak verebilecekleri bir bilgileri yok öğretmen arkadaşlar sinir olduklarıyla kalıyor.
Ayrıca bir derdim var bölümünde saçım dökülüyordan para yönetimine kadar tüm konular bu bölümün konusu değil deyip taşınıp üyeler ban alırken öğretmenden şikayetçi veli konuları hep en tepede kalıyor onada anlam veremiyorum.