Korona zamanı sınav görevi...🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl bir hazımsızlık nasıl bir öfke kin var bir mesleğe karşı hayretler içerisindeyim. Pek çok üye mesleğiyle alakalı sorunları kafasına takılanları burada paylaşıp gayet normal cevaplar alabiliyorken bir öğretmen ne sorarsa sorsun konu dönüp dolaşıp öğretmenlerin tatiline maaşına getiriliyor. Sanırsın öğretmenler en az on bin maaş alıyor sanırsın bir ay çalışıp on bir ay tatil yapıyor. Komiksiniz komik 🤣🤣🤣 he bir de her konu da gelip atla deve değil istesem öğretmen olurdum diyen üye vardı o geldi mi 🤭 öğretmen olmak kolay öğretmenlik yapmak kolay... kolayına yaşıyoruz işte 💃🏻💃🏻
Hayatlarında hiç sınav görevlisi olmamışlar.
Sınav yönetmeliklerinden haberleri yok.
Başka kamu görevlilerinin en başta akademisyenlerin sınavlara girdiğinden habersizler gelmiş burada atıp tutuyorlar.
Ki kadın sınav almayacağım bile dememiş
Görev almasamıydım hiç kimse istememişle başlamış konu

Zaten öğretmen konularında belli kişiler hiç eksik olmuyor dediğiniz gibi
Ben artık ek dersimi onlara hesaplatacağım benden güzel hesaplıyorlar😏

Aslında denildiği gibi burada öğretmen konusu açılmayacak verebilecekleri bir bilgileri yok öğretmen arkadaşlar sinir olduklarıyla kalıyor.
Ayrıca bir derdim var bölümünde saçım dökülüyordan para yönetimine kadar tüm konular bu bölümün konusu değil deyip taşınıp üyeler ban alırken öğretmenden şikayetçi veli konuları hep en tepede kalıyor onada anlam veremiyorum.

1998-1999 yıllarında öğretmenlik çok da tercih edilen bir meslek değildi. Bu mesleğe karşı özel bir istek bulunan azınlık gurubun dışında genelde vasat durumda olan öğrenciler bari öğretmen olayım mantığı ile eğitim ya da fen edebiyat fakültelerini tercih ediyordu.
Ablacım böyle devam et. Hiç bozmadan git. Güzel yoldasın aman sağa sola bakma dümdüz git. :KK9:

Hayatlarında hiç sınav görevlisi olmamışlar.
Sınav yönetmeliklerinden haberleri yok.
Başka kamu görevlilerinin en başta akademisyenlerin sınavlara girdiğinden habersizler gelmiş burada atıp tutuyorlar.
Ki kadın sınav almayacağım bile dememiş
Görev almasamıydım hiç kimse istememişle başlamış konu

Zaten öğretmen konularında belli kişiler hiç eksik olmuyor dediğiniz gibi
Ben artık ek dersimi onlara hesaplatacağım benden güzel hesaplıyorlar😏

Aslında denildiği gibi burada öğretmen konusu açılmayacak verebilecekleri bir bilgileri yok öğretmen arkadaşlar sinir olduklarıyla kalıyor.
Ayrıca bir derdim var bölümünde saçım dökülüyordan para yönetimine kadar tüm konular bu bölümün konusu değil deyip taşınıp üyeler ban alırken öğretmenden şikayetçi veli konuları hep en tepede kalıyor onada anlam veremiyorum.
Aynen benim de özellikle dikkatimi çeken birkaç üye var bariz rahatsızlıkları sıkıntıları var 🤭 öğretmenlerle ilgili bir konu gördüler mi koşa koşa gelip benzer cevapları veriyorlar 😁 maaşımız ne kadar olmalı tatil süremiz ne olmalı bunlardan bir kurul oluşturup karar aldıralım rahatlasınlar. Bir de bazıları okula giden çocuğu olan insanlar eğitime öğretmene en fazla değer göstermesi gereken insanlarken eğitimi sekteye uğratan Kişiler oluyorlar

Ben de ciddi ciddi cevap vermiştim ama bu süper olmuş 😁😁 tam gaz devam etsin evet okuma yazma bilmeyeni de öğretmen yaptılar diyelim 😁😁
Şimdi vasat olanlar öğretmen oldu diyelim, daha düşük puanla girilen bölümdekiler ne acaba. Onlar vasatın da vasatı mi sabunluk mu ne hani açıklasa iyi olacakti. Tıpla yarışan öğretmenlik bölümleri vardı o zamanki kat sayılar falan farklıydı. 98 99 yıllarında hiç issiz yoktu bütün iyiler maliyeci hukukçu doktor kaportaci vs oldu kalanlar da işte öğretmen oldular hiç işsiz kalmadi mi?
Ama belki abla şundan bahsetmiştir bazı öğretmenlik disi olanları sınıf öğretmeni oldu o yıllarda su ürünleri bitireni falan öğretmen yaptı o zamanki hükümet . Ablamiz ondan mı bahsetti acaba?

Konu yine öğretmenlikmiş, ben de diyorum neden bu kadar çok rapor var, ah mune saf mısın ne'sin:)))
Bu sitede ya mesleki konularda ya çalışan kadın-ev kadını konularında ya da hamilelik-annelik konularında bu kadar fazla rapor olur :)))

Değdi mi toplu banlanmaya, değdi diyorsanız banlarınız açılınca bana sövmeyin :KK70:

Son bir mesaj daha yazıp çıkıyorum, kötü içerik raporları değerlendirildi, polemik veya üslup banlanmaları dışında, bazılarınıza konu dışı işlemi yaptım çünkü üsluptan ve polemikten banlanmayayım deyip kaçak dövüşmek için imalı iğneli laflar söyleyip çekilmişsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X