- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.387
- 798
- Konu Sahibi Kun fe yekunnn
-
İyi de hala bindiğiniz asansörü şifre butonunu dezenfekte etmeden kullanmak sizin hatanız.
Sadece hastayı geçtim, günde en az 100 kişi giriyor çıkıyor.
Kendi önleminizi kendiniz alacaksınız, köpek yahu bu.
Adam kimseyle bir alana girmiyor, elbette köpeğinin ihtiyaçlarını giderecek.
Ay bu nasıl bir ifade şekli siz iyi misiniz yaaAilesi de sitede oturuyor onlar sıçtirsın köpeğini
Hastaneye gidiyor yeri geliyor test vermek için birçok insanda belirtisiz geçiriyor maskesini takiyorsa. Sizde o kişiyle sohbet etmiyorsanız sorun yokMerhaba hanımlar sitemizde 2 pozitif kişi varmış 2sinide bilmiyorduk soylemiyorlar yani bi komşumuz köpegi olana ilaç getiriyorlar öyle duyup yöneticiye soyluyor ve gruptan yaziyor öyle haberimiz oldu
Ertesi gün dezenfekte edildi site ama galiba hergun yakindaki parka goturuyomuş köpegini dün de yine komşu görmüş akşam 45 dakkaya yakın çıkmış gruptan yazıldı bide üste çıktı ses kaydi yolladi köpeğim havayamı sıçsın diye gerizekalı
Doktoru söylemiş kimsenin olmadigi yerlerde geç saatlerde çıkabilirsiniz diye zırvaladı bu doğrumu köpegini çıkartmak için 24bsaate çıkıyorum dedi asansore biniyor kapıya dokunuyo dış kapı da kapıyı acmak için şifre giriyor
Aynen öyle.Bende sunu anlayamiyorum , gercekten sadece test yapılmış teshis konmus insanlarin mi sadece hasta olduklarini saniyorlar ?
İnanilmaz birsey bu , belirti göstermeyen milyonlarca hasta var disarida , hastalanmak istemeyen kendi onlemini alacak bu kadar basit
Sizn cesaret edemediğiniz onlar diye etsin kiAilesi de sitede oturuyor onlar sıçtirsın köpeğini
Senden ‘nereye mıçacaz’ inşaat işçisi abimizin videosunu bekledim niyeyse konuyaYapmasi gereken sey alabileceği maksimum tedbiri alip oyle cikarmak.
Keyfi gezmeye cikmak degil, kopegi var mecbur cikacak.
Aklimdan gecmedi degilSenden ‘nereye mıçacaz’ inşaat işçisi abimizin videosunu bekledim niyeyse konuya
ps: esnafmış, daha da vahim durum..
Bu kadar fevri düsünmeyin bence. Her gün girdiğiniz markette, dokunduğunuz meyvelerde, herhangi bir dış mekânda tutmuş olduğunuz kapı kolunda bilmediğiniz kac koranalının elinin değme ihtimali var bunu düşündünüz mü? Burada en azından sitenizde böyle bir husus olduğunu biliyorsunuz. Kendinizi cift kat koruyunuz. Biz yuksek katta bulunmamıza ragmen, annem hayli ileri yasta olmasina ragmen 10 aya yakindir asansor kullanmıyoruz. Elinizi yıkadığınızda sizi enfekte edecek orana yaklaşamayacak düzeyde mikrop kalır kalsa bile. Endişe etmeyin. Ayrıca köpeği getirmesi lazım. Bakın o birey hem hastalığı ile cebellesiyor, emin olun ölümden de korkuyordur. Bir yandan da gunluk sorumluluklarını yerine getirmeye çalışıyor. Ben empati yapıp sizin kaygınızı anladım. Siz de empati yapın, bakış acınız değişecektir.Merhaba hanımlar sitemizde 2 pozitif kişi varmış 2sinide bilmiyorduk soylemiyorlar yani bi komşumuz köpegi olana ilaç getiriyorlar öyle duyup yöneticiye soyluyor ve gruptan yaziyor öyle haberimiz oldu
Ertesi gün dezenfekte edildi site ama galiba hergun yakindaki parka goturuyomuş köpegini dün de yine komşu görmüş akşam 45 dakkaya yakın çıkmış gruptan yazıldı bide üste çıktı ses kaydi yolladi köpeğim havayamı sıçsın diye gerizekalı
Doktoru söylemiş kimsenin olmadigi yerlerde geç saatlerde çıkabilirsiniz diye zırvaladı bu doğrumu köpegini çıkartmak için 24bsaate çıkıyorum dedi asansore biniyor kapıya dokunuyo dış kapı da kapıyı acmak için şifre giriyor
tahammülsuzlükle ilgilsi yok bunun ailesi arkadaşlari vs ilgilenebilir bütün siteyimi karantinaya alsınlar saklıyor bide bu kişiDoğru söylüyo köpeği havaya mı sıçsın? Eve mi sıçsın napsın? Ne tahammülsüz insanlarsınız ya. Sanki keyfinden çıkıyo dışarı. Köpeğin belli saatleri vardır alıştığı çıkmak zorunda. Gece çıkınca asansöre binmeyecek mi kapıyı tutmayacak mı, uçarak mı çıkacak camdan? Merdivenden inse bu kez de merdivenden indi. Komşunuza gerizekalı demeniz de hoş değil!!
Aklıma köpek değil, kedi değil, tilki değil davuk diyen adam geldiKopegin baska sansi yok ki ama,kedi degil balik degil evde dursun. Apartmaniniza her gun bir cok insan girip cikiyordur,onlar da tasiyici olabilirler. Siz kendinize dikkat etmeye devam edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?