Benim de geçmiyor ama doktorum inatla yapmıyor !!Merhaba burun ucu ödemlerim geçmiyor kalın deriliyim. Ödem iğnesi yaptıran var mı? Bir yararı ya da zararını gören oldu mu acaba
Benim doktorum da zararlı dedi ama olup da işe yarayan birileri varsa bi şekilde yaptırırımBenim de geçmiyor ama doktorum inatla yapmıyor !!
Geçmiş olsun ama benim ameliyatım yeni değil ödemlerim çok yavaş geçiyo hatta kalıcı ödeme dönüşebilir derim müsait buna o yüzden yaptırmak istiyorumBana ameliyatta yaptı doktorum, ameliyat sonrasına ödemlerin ve morluğun az olması için, 3 haftam bitti ameliyat olalı. Sonrasına akne patlaması yaşadım yüzümde. Ameliyatta çekmediğim acıyı akne yüzünden çektim, ayrıca akneler için şu an tedavi oluyorum. Lütfen müdahale etmeyin, doğal sürecine bırakın..
Ayrıca az da olsa ödemler var. Sonuçta burun kemiğim kırıldı.. geçmesini bekliyorum
Teşekkür ederim cevap için. Benim de burnum şişti sadece kalın deri çok ödem tutuyo zaten. Bi zararı olmadıysa düşüneyim o zaman iğneyiDoktorum kortizon iğnesini alerjimi baskılamak için yaptırmıştı ameliyat sırasında hapşırmayı engellemek için ve 5 gün hap olarak da ayrıca kullanmıştım. Ödemler için ne kadar etkili bilemiyorum ama ameliyat sonrasında sadece burun yanları ve yanaklarım şişti gözlerim hiç şişmedi morarmadı da ve burnumda çok az şişti videolarda izlediğim gibi büyük bir burnum asla olmadı.
Cevabınız için teşekkür ederim. Yararı oluyo demek ki iğnenin körlük, burunda çökme gibi yan etkileri olabilir yazıyo nette korktum o yüzden1.aydakortizon iğnesi yapmıştı. doku granülasyonu oluşmuştu. Yani ödem harici ayrı bir doku şişkinlik vardı burun ucumda. 2.haftadan sonra hızla inmeye başladı faydasını gördümm.
Ameliyattan sonra 3 gün tek tarafta az bir morluk oldu, sonra sararıp geçti. Birazda sol yanağım şişti. İki gün sonra o da geçti. Böyle düşününce faydası var ama yan etki olarakta akneyle savaştım.. tabi herkeste yan etki yapmaz ama aklınızda bulunsun.. ödem konusunda faydası kesinlikle var..Geçmiş olsun ama benim ameliyatım yeni değil ödemlerim çok yavaş geçiyo hatta kalıcı ödeme dönüşebilir derim müsait buna o yüzden yaptırmak istiyorum
Akneyi ilk defa duydum sizin bi de tam iyileşmenin ilk zamanları daha zor olmuştur benim artık o hassasiyet geçtiği için bşey olmaz herhalde. Teşekkürler doktoruma bi daha sorayım o zaman iğneyiAmeliyattan sonra 3 gün tek tarafta az bir morluk oldu, sonra sararıp geçti. Birazda sol yanağım şişti. İki gün sonra o da geçti. Böyle düşününce faydası var ama yan etki olarakta akneyle savaştım.. tabi herkeste yan etki yapmaz ama aklınızda bulunsun.. ödem konusunda faydası kesinlikle var..
Doktorum da aynı şeyi söyledi. 600 e yakın burun estetiği yaptım ilk defa bu iğne sende yan etki yaptı dedi. Şöyle ki gittiğim dermatologda aynı şeyi söyledi. Kortizonlu iğneden dolayı dedi. Kombin ameliyattı benim. Meme+ burun oldu. O yüzden vücuda biraz ağır geldi sanırım. On gün yüzüm öyle acıdı ki ameliyatta böyle acı çekmedim. Ama kortizon vücuttan atılınca geçti akneler. Tabi ben bir süre daha tedaviye devam etmek zorundayım.. faydası çok oluyor ödemler için ona inanıyorum.. akneler de geçiyor ama hepsi üst üste gelince ekstra strese sebep oluyor.Akneyi ilk defa duydum sizin bi de tam iyileşmenin ilk zamanları daha zor olmuştur benim artık o hassasiyet geçtiği için bşey olmaz herhalde. Teşekkürler doktoruma bi daha sorayım o zaman iğneyi
Yine de çok şükür körlük çökme filan olmamış öyle yan etkilerden bahsediyorlar hep. Olabilir ben de burun+çene mi olsam diyodum ama ikisi çok zor olacaktı iyileşirken. Bu iğne sadece ödemi mi azaltıyor deriyi de inceltiyo mu acabaDoktorum da aynı şeyi söyledi. 600 e yakın burun estetiği yaptım ilk defa bu iğne sende yan etki yaptı dedi. Şöyle ki gittiğim dermatologda aynı şeyi söyledi. Kortizonlu iğneden dolayı dedi. Kombin ameliyattı benim. Meme+ burun oldu. O yüzden vücuda biraz ağır geldi sanırım. On gün yüzüm öyle acıdı ki ameliyatta böyle acı çekmedim. Ama kortizon vücuttan atılınca geçti akneler. Tabi ben bir süre daha tedaviye devam etmek zorundayım.. faydası çok oluyor ödemler için ona inanıyorum.. akneler de geçiyor ama hepsi üst üste gelince ekstra strese sebep oluyor.
Ödem azaltıp morlukların daha az olmasını sağlıyor..Yine de çok şükür körlük çökme filan olmamış öyle yan etkilerden bahsediyorlar hep. Olabilir ben de burun+çene mi olsam diyodum ama ikisi çok zor olacaktı iyileşirken. Bu iğne sadece ödemi mi azaltıyor deriyi de inceltiyo mu acaba
Sağolun alerji testi de aklımda olsunAma doktor alerji geçmişini inceleyip yapmıştı eğer alerjiniz yok ise de bir test yaptırın üniversite hastanesinde derim çünkü o iğne 3 hafta etkisini koruyor ve yan etki çok fazla görülen bir iğneymiş geri alma şansımız yok denmişti iyice araştırın derim
2 yıl olmuş neredeyse artık kalıcı ödem olmuştur herhalde o siz de mi kalın derilisinizArkadaşlarla bende hala var der birikintisi bi saçma dolgunluk 22 ay oldu hala var ve yapmıyor iğne ..
Orta kalın …2 yıl olmuş neredeyse artık kalıcı ödem olmuştur herhalde o siz de mi kalın derilisiniz
Bence başka Bi doktora daha gösterin benim de kalın deri ama 2 yıla kadar iyileşme sürebilir diyolar ama sizin zaten o kadar olmuşOrta kalın …
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?