• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kortizon ilacı

seramonii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2011
225
44
123
Balıkesir
Mrb hocam. ben pko hastasıyım. Ayrıca böbreküstü bezim fazla çalıştığı için kortizol ve dhea so4 hormonum yüksek çıkıyor.bebek tedavisine başlayacağım. Doktorum dhea so4 hormonumu düşürebilmek için dekort 0.25 başlayalım dedi.Bu ilac kortizolümü daha da yülseltir mi?Hocam, kortizon ilacının olası bir hamilelikte bebeğe zararı olur mu?İlacı bırakınca hormonum yükseldiği için hamilelik esnasında ilaca devam etmem gerekir mi?Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim hocam.

benimde androjen hormonlarım böbreküstü bezlerimden kaynaklı çok yüksek ama doktorum hemen klomen verdi 2 ay kullandım sonrada göbekten iğne verdi ve aşılama yaptırdım androjen hormonu yüksekliğinde bunlar ne kadar doğru kendi kendime sorguluyorum benim bu değerlerim düşmedikçe aşılama tutarmıki?
bunları doktorumada sordum ama senin yumurtalıklarına bi zararı yok yumurtluyorsun düzenli adet oluyorsun o yüzden çok takılma androjenlere dedi birde sizden yorum almak istedim cevaplarsanız sevinirim.

benimde androjen hormonlarım böbreküstü bezlerimden kaynaklı çok yüksek ama doktorum hemen klomen verdi 2 ay kullandım sonrada göbekten iğne verdi ve aşılama yaptırdım androjen hormonu yüksekliğinde bunlar ne kadar doğru kendi kendime sorguluyorum benim bu değerlerim düşmedikçe aşılama tutarmıki?
bunları doktorumada sordum ama senin yumurtalıklarına bi zararı yok yumurtluyorsun düzenli adet oluyorsun o yüzden çok takılma androjenlere dedi birde sizden yorum almak istedim cevaplarsanız sevinirim.

her doktor farklı birşey söylüyor. Bir çok doktora danıştım. bazısı etkilemez diyor, bazısı gebeliği zorlaştırır ama bebeği etkilemez diyor. bazı doktorlar da bebeğin düşmesine neden olabilir diyor. :((

her doktor farklı birşey söylüyor. Bir çok doktora danıştım. bazısı etkilemez diyor, bazısı gebeliği zorlaştırır ama bebeği etkilemez diyor. bazı doktorlar da bebeğin düşmesine neden olabilir diyor. :((

vallahi bende anlamadım ne hormonlarmış ya ömrümü yedi kurtulmakta kolay değil sağlıklı bi bebek dünyaya bi getirsem hiç önemsemicem böyle olunca daha çok takıyorum daha çok yükseliyor değerler.
hayırlısı artık işimiz allaha kalmış vallahi.
yinede hocamdan bi yorum almak istiyorum içim rahatlasın.

Back
X