- 14 Temmuz 2016
- 1.626
- 1.495
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim öncelikle.. Hidrosefali, bebeğin beyin loblarının su toplaması ve bu nedenle gereğinden büyük olması demek, beyin gelişiminin görülmemesi demek. bu bebekler ya erken doğumla dünyaya gelip ölüyorlar ya da dünyaya gelip onlarca ameliyat geçiriyor ve beyinsel olarak gelişmiyorlar. biz başka bir prof.a daha gittik, o da aynı şeyleri söyledi. bunun üzerine karar verdik. inanın çok travmatik ve acılı bir durum kimseler yaşamasın dilerim ki. acım hiç geçmiyor.Hidrosefali dediginiz olay olumcul ya da bebegin gelisimini etkileyen birseymiydide boyle bir uygulamayi kabul ettiniz.??
Ilaveten benim doktoruma guvenim sonsuz ben sadece hastane ucretlerini ve ortamini merak ettim.
Sizede cok gecmis olsun Rabbim sabir versin..
Teşekkür ederim öncelikle.. Hidrosefali, bebeğin beyin loblarının su toplaması ve bu nedenle gereğinden büyük olması demek, beyin gelişiminin görülmemesi demek. bu bebekler ya erken doğumla dünyaya gelip ölüyorlar ya da dünyaya gelip onlarca ameliyat geçiriyor ve beyinsel olarak gelişmiyorlar. biz başka bir prof.a daha gittik, o da aynı şeyleri söyledi. bunun üzerine karar verdik. inanın çok travmatik ve acılı bir durum kimseler yaşamasın dilerim ki. acım hiç geçmiyor.
Ücret 6000 tl doğum paketi. içinde dr tahlil muayene vb ücretler, psikolog, diyetisyen, emzirme danışmanı, doğum, gebe okulu vb var. yatışı, hemşire ilgisi vs iyi ama eksiklikleri de var. sonuçta özel olan her yer bir yerde ticarethane mantığıyla işliyor.
Kizlar bu hastanede dogum yapan var mi ?
Dogum paketi yapiyorlar mi ucretlendirme ne kadar ilgi alaka nasil.? Disardan doktor geldignde ucrette bir degisiklik oluyor mu ?
Bilgisi olan varsa bizimle paylasabilir mi ?.
Merhaba ben de 9 haftalık hamileyim koru cukurambardan paket aldık.ahmet beye gidiyorum memnunmusunz dr ve hastaneden. Doğum oradami yapmaya karar verdinizKizlar bu hastanede dogum yapan var mi ?
Dogum paketi yapiyorlar mi ucretlendirme ne kadar ilgi alaka nasil.? Disardan doktor geldignde ucrette bir degisiklik oluyor mu ?
Bilgisi olan varsa bizimle paylasabilir mi ?.
Ben hiç memnun kalmadım kendisinden de hastaneden de..hiçbir şekilde hem de. Umarım siz kalırsınız. Bir daha hamile kalırsam, prof. olan kendi doktorumla devam edeceğim. Başka doktorlara hiç güveninim kalmadı çünkü.Merhaba ben de 9 haftalık hamileyim koru cukurambardan paket aldık.ahmet beye gidiyorum memnunmusunz dr ve hastaneden. Doğum oradami yapmaya karar verdiniz
Öylemi çok üzüldüm simdi. Inpsallah siz ve beb3giniz cok iyidir.Konusmam gereken şeyler varmı peki yani bana onerebileceginiz tecrübenizden faydalanmak isterim.Ben hiç memnun kalmadım kendisinden de hastaneden de..hiçbir şekilde hem de. Umarım siz kalırsınız. Bir daha hamile kalırsam, prof. olan kendi doktorumla devam edeceğim. Başka doktorlara hiç güveninim kalmadı çünkü.
Maalesef bebeğimi kaybettim. İyi beslenin, yavrunuzu çok sevin yeterli..Öylemi çok üzüldüm simdi. Inpsallah siz ve beb3giniz cok iyidir.Konusmam gereken şeyler varmı peki yani bana onerebileceginiz tecrübenizden faydalanmak isterim.
Allah yardımcınız olsun birdaha böyle bir acı yaratmasın rabbim çok tesekkurlerMaalesef bebeğimi kaybettim. İyi beslenin, yavrunuzu çok sevin yeterli..
İnş, kaybettiğim kızım ilk tüp bebeğimdi. bugün yeniden transferim var ve çok duygusalım yaşadıklarımdan sonra..onu çok özlüyorum. bana şans dilerseniz çok memnun olurum. Teşekkürler..Allah yardımcınız olsun birdaha böyle bir acı yaratmasın rabbim çok tesekkurler
Benimde tüp bebek. Rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin. Inşallah sağlıkla pozitif görüp sağlıkla devam eder bebeğimiz sağlıkla hayirla dunyaaya gelirİnş, kaybettiğim kızım ilk tüp bebeğimdi. bugün yeniden transferim var ve çok duygusalım yaşadıklarımdan sonra..onu çok özlüyorum. bana şans dilerseniz çok memnun olurum. Teşekkürler..
Merhaba ben de 9 haftalık hamileyim koru cukurambardan paket aldık.ahmet beye gidiyorum memnunmusunz dr ve hastaneden. Doğum oradami yapmaya karar verdiniz