• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koru Hastanesi ( çukurambar )

H a s s a

Aslan anası 🦁' 🤰🏻
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
1.626
1.495
133
Kizlar bu hastanede dogum yapan var mi ?
Dogum paketi yapiyorlar mi ucretlendirme ne kadar ilgi alaka nasil.? Disardan doktor geldignde ucrette bir degisiklik oluyor mu ?

Bilgisi olan varsa bizimle paylasabilir mi ?.

37 yaşındayım ve mayıs ayında ilk tüp bebek denemesiyle hamile kaldım. 11.haftadan itibaren 6000 tl doğum paketi ödemesiyle Ahmet Özek'e gittim. 4.5 aya dek hicbir sorun yoktu hamileliğimde. hamileligimin 22.haftasında perinatoloğuma ayrıntılı ultrason için gittiğimde, bebeğime hidrosefali teşhisi konuldu ve 2 gün içinde psikolojim tepetaklak bir şekilde erken doğumla bebeğim tahliye edildi. (doktor, sonrasında bunu nasıl gözden kaçırmışız dedi.) doğumum suni sancıyla olduğu için 2 gün yatışım oldu. doğum sabaha karşı yattığım odada oldu ve doğuma doktor değil ebe girdi (ki doğum paketi almıştık)..sağolsun, Ayfer ebe o kadar zor bir doğum yaptırdı ki, doktor olsa bu kadar iyi olamazdı. kendisine minnettarım..ancak sözleşmeye ve aksi bir duruma mahal vermemek adına doktorumun girmesi gerekliydi. eksik yönler çok..örneğin; travmatik bir durum sonrası doğum yapıyorum. öncesinde ve sonrasında psikolog desteği verilmesi gerekirdi, o da yapılmadı. zaten ne umutlarla gittiğiniz yerden kucağınız bomboş çıkıyorsunuz. bu acıyı ifade edecek sözcük yok iken, bir de bunları düşünmek zorunda kalmamalı bir anne..

Son düzenleme:
Hidrosefali dediginiz olay olumcul ya da bebegin gelisimini etkileyen birseymiydide boyle bir uygulamayi kabul ettiniz.??

Ilaveten benim doktoruma guvenim sonsuz ben sadece hastane ucretlerini ve ortamini merak ettim.

Sizede cok gecmis olsun Rabbim sabir versin..

Hidrosefali dediginiz olay olumcul ya da bebegin gelisimini etkileyen birseymiydide boyle bir uygulamayi kabul ettiniz.??

Ilaveten benim doktoruma guvenim sonsuz ben sadece hastane ucretlerini ve ortamini merak ettim.

Sizede cok gecmis olsun Rabbim sabir versin..
Teşekkür ederim öncelikle.. Hidrosefali, bebeğin beyin loblarının su toplaması ve bu nedenle gereğinden büyük olması demek, beyin gelişiminin görülmemesi demek. bu bebekler ya erken doğumla dünyaya gelip ölüyorlar ya da dünyaya gelip onlarca ameliyat geçiriyor ve beyinsel olarak gelişmiyorlar. biz başka bir prof.a daha gittik, o da aynı şeyleri söyledi. bunun üzerine karar verdik. inanın çok travmatik ve acılı bir durum kimseler yaşamasın dilerim ki. acım hiç geçmiyor.
Ücret 6000 tl doğum paketi. içinde dr tahlil muayene vb ücretler, psikolog, diyetisyen, emzirme danışmanı, doğum, gebe okulu vb var. yatışı, hemşire ilgisi vs iyi ama eksiklikleri de var. sonuçta özel olan her yer bir yerde ticarethane mantığıyla işliyor.

Martta dogum yaptim koru hastanesinde. Ama gittigim doktor korudan ayrildi muayenehane acti. 7 bine dogum paketi almistim. Hastane guzel ve temizdi memnun kaldim. Zaten doktorumda iyiydi. Erken dogumla bebegimi kaybettim kuvozde kalmisti kurtaramadik. Hastaneden cok gittiginiz doktor onemli aslinda. Universite hastanelerinde calisip disarda ozel yeri olan doktorlari tercih edin bence..

Teşekkür ederim öncelikle.. Hidrosefali, bebeğin beyin loblarının su toplaması ve bu nedenle gereğinden büyük olması demek, beyin gelişiminin görülmemesi demek. bu bebekler ya erken doğumla dünyaya gelip ölüyorlar ya da dünyaya gelip onlarca ameliyat geçiriyor ve beyinsel olarak gelişmiyorlar. biz başka bir prof.a daha gittik, o da aynı şeyleri söyledi. bunun üzerine karar verdik. inanın çok travmatik ve acılı bir durum kimseler yaşamasın dilerim ki. acım hiç geçmiyor.
Ücret 6000 tl doğum paketi. içinde dr tahlil muayene vb ücretler, psikolog, diyetisyen, emzirme danışmanı, doğum, gebe okulu vb var. yatışı, hemşire ilgisi vs iyi ama eksiklikleri de var. sonuçta özel olan her yer bir yerde ticarethane mantığıyla işliyor.

Rabbim sabir versin.. Gönlünüzü yatıştırsın. Cok ama cok zor.

Dogum paketi yapiyorlar mi ucretlendirme ne kadar ilgi alaka nasil.? Disardan doktor geldignde ucrette bir degisiklik oluyor mu ?

sem 06 arkadaşım öncelikle sabır diliyorum ve seni çok iyi anlıyorum farklı bir sebepten ama bende ikizlerimi 18.haftada kaybettim normal doğumla.(ankarada farklı bir hastanede)zaman herşeyin ilacı gerçekten cnm ama Allah kimseye yaşatmasın
ikinci gebeliğimde çok temkinliydim tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyordum ve gazi ünv bir prof dışardan gidiyordum ama doğum için yüksek bir fiyat istediğinden ve herşeyin normal gittiğinden emin olduktan sonra son 3 ay koruda devam ettim, normal doğum gerçekleşti ve hiçbir sıkıntı yaşamadım tersine özellikle doktorum Mehmet fırat mutlu ve Fatma ebeye çok teşekkür ediyorum. Kafama takılan her soru için doğuma kadar ve doğum sonrasında da yanıt buldum. doğumhane çok iyi, bebek için aynı odada küçük bir oda ve yenidoğan doktoru hazır vaziyette bekliyor.
fiyat konusunda bişey diyemeyeceğim benim özel sağlık sigortam vardı .fakat yengem son 2 ayında doktor hastane arayışına girmişti bende koruyu ve kendi doktorumu önerdim , son 2 ay bile olsa paket daha uyguna geldi yaklaşık 6bin civarı ödeme yapıldı, onun 3.sezeryanıydı ve bu zamana kadar ki en iyi doğumu olduğunu söyledi çok memnun kaldı.
Sağlıcakla kalın.

Merhaba ben de 9 haftalık hamileyim koru cukurambardan paket aldık.ahmet beye gidiyorum memnunmusunz dr ve hastaneden. Doğum oradami yapmaya karar verdiniz

Merhaba ben de 9 haftalık hamileyim koru cukurambardan paket aldık.ahmet beye gidiyorum memnunmusunz dr ve hastaneden. Doğum oradami yapmaya karar verdiniz
Ben hiç memnun kalmadım kendisinden de hastaneden de..hiçbir şekilde hem de. Umarım siz kalırsınız. Bir daha hamile kalırsam, prof. olan kendi doktorumla devam edeceğim. Başka doktorlara hiç güveninim kalmadı çünkü.

Ben hiç memnun kalmadım kendisinden de hastaneden de..hiçbir şekilde hem de. Umarım siz kalırsınız. Bir daha hamile kalırsam, prof. olan kendi doktorumla devam edeceğim. Başka doktorlara hiç güveninim kalmadı çünkü.
Öylemi çok üzüldüm simdi. Inpsallah siz ve beb3giniz cok iyidir.Konusmam gereken şeyler varmı peki yani bana onerebileceginiz tecrübenizden faydalanmak isterim.

Öylemi çok üzüldüm simdi. Inpsallah siz ve beb3giniz cok iyidir.Konusmam gereken şeyler varmı peki yani bana onerebileceginiz tecrübenizden faydalanmak isterim.
Maalesef bebeğimi kaybettim. İyi beslenin, yavrunuzu çok sevin yeterli..

Allah yardımcınız olsun birdaha böyle bir acı yaratmasın rabbim çok tesekkurler
İnş, kaybettiğim kızım ilk tüp bebeğimdi. bugün yeniden transferim var ve çok duygusalım yaşadıklarımdan sonra..onu çok özlüyorum. bana şans dilerseniz çok memnun olurum. Teşekkürler..

İnş, kaybettiğim kızım ilk tüp bebeğimdi. bugün yeniden transferim var ve çok duygusalım yaşadıklarımdan sonra..onu çok özlüyorum. bana şans dilerseniz çok memnun olurum. Teşekkürler..
Benimde tüp bebek. Rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin. Inşallah sağlıkla pozitif görüp sağlıkla devam eder bebeğimiz sağlıkla hayirla dunyaaya gelir

Kusura bakmayin ancak firsat bulup girebildim dolayisyle yeni gordum :)

Benim doktorumun koru ile anlasmasi var dogumu orda yapacagim muayne ve kontrollerim hekim center da yapiliyor. Cok memnunum. Hastaneyi henuz gormedm oda secmeye gitmedik onumuzdeki hafta kontrolum var ozaman gorucez. Yazarm mutlaka. Ama bir sorun yasayacagmi zannetmyorum simdilik hersey cok guzel.

Back
X