- Konu Sahibi Papatyayay
Valla esim cok dikkat ediyordu kaza kursunu falan atmiyorduRisk fazla siz sansliymissiniz.ya ben degilsem.hic bir doktor bunu dogum kontrol yontemi olarak kabul etmiyor kaza kursunlari hep bu sebeptendir :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla esim cok dikkat ediyordu kaza kursunu falan atmiyorduRisk fazla siz sansliymissiniz.ya ben degilsem.hic bir doktor bunu dogum kontrol yontemi olarak kabul etmiyor kaza kursunlari hep bu sebeptendir :)
Dikkatli olmakla alakası yok yani farketmeden de sıvı iletebilir. Araba kullanmak değil bu neyse hayırlısı hakkınızdaValla esim cok dikkat ediyordu kaza kursunu falan atmiyordu![]()
Gece gece dert oldu kizlar cinsellige acamadigm icin buraya aciyorum konuyu.
eşime 40 kere söledim sanirim prezervatif kullanmasıni adam marketten almaya üseniyor.alana kadar yanima yaklasma dedim bende.
Tehtit mi ediyorsun sen bilirsn dedi 15 gün oldu hala tık yok kötü mü dedim????
Ria taktırdm 3 defa kaydı.takması cıkarması acisı ızdirabi.ondan vazgeçtim.dogum kontrol hapi butun yan etkilerini gosterdi bende bi tanesini bile atlamadi saolsun.igne ara kanama yapiyor diye duydum ben istemiyorum
Kaldi bize geri cekilme e bu da dogum kontrol yöntemi degil bise olmaz da olmaz diyor adam kafa mı basmiyor nedir cozemedim.gece gece aklima geldi yine anlatip rahatlamak istedim okuyan herkeze tesekkur ederim
Valla benm bende onu herlde hayatta kullanamam:))) geri cekilmeyi cogu kisi korunma yontemi olark kabl etmesede ben boyle devam. Sizde iyi demissinz. Yanasmasin o zmnGece gece dert oldu kizlar cinsellige acamadigm icin buraya aciyorum konuyu.
eşime 40 kere söledim sanirim prezervatif kullanmasıni adam marketten almaya üseniyor.alana kadar yanima yaklasma dedim bende.
Ria taktırdm 3 defa kaydı.takması cıkarması acisı ızdirabi.ondan vazgeçtim.dogum kontrol hapi butun yan etkilerini gosterdi bende bi tanesini bile atlamadi saolsun.igne ara kanama yapiyor diye duydum ben istemiyorum
Kaldi bize geri cekilme e bu da dogum kontrol yöntemi degil bise olmaz da olmaz diyor adam kafa mı basmiyor nedir cozemedim.gece gece aklima geldi yine anlatip rahatlamak istedim okuyan herkeze tesekkur ederim
Biz de benzer durumda kaldik.Gece gece dert oldu kizlar cinsellige acamadigm icin buraya aciyorum konuyu.
Prezervatf kullanmayi sevmiyormuş.yinede alirm demisti onada üsendi.istemedigndn almiyr bnce
O kadin prezervatifi korkunc geliyo bana : ( aparatla tee icine sokuyon.. ha onun zevkide nerdeyse artik? Erkekte almaz zevk kadinda bence.. condomla en azindan kadin daha cok alirEczanelerde kadinlar icin de prezervatifler oluyor. Esininize güvenmeyi. Kendiniz korunun