Korunamayan çaresiz ben :(

Biz kadınlar 9 ay karnımızda can taşıyıp
Kesilme biçilme korkularını bile es geçerek dünyaya evlat getiriyoruz adamlar prezervatif almaya üşeniyor.
Prezervatifi de ben alacaksam kocayı ne yapayım ben ?
Neyseki böyle bir kütüğe sahip değilim .

İğne kullanın ilk bı iki ay kanama yapıyor ama sonrasında saat gibi düzene giriyor.

Gece gece dert oldu kizlar cinsellige acamadigm icin buraya aciyorum konuyu.
eşime 40 kere söledim sanirim prezervatif kullanmasıni adam marketten almaya üseniyor.alana kadar yanima yaklasma dedim bende.
Tehtit mi ediyorsun sen bilirsn dedi 15 gün oldu hala tık yok kötü mü dedim????
Ria taktırdm 3 defa kaydı.takması cıkarması acisı ızdirabi.ondan vazgeçtim.dogum kontrol hapi butun yan etkilerini gosterdi bende bi tanesini bile atlamadi saolsun.igne ara kanama yapiyor diye duydum ben istemiyorum
Kaldi bize geri cekilme e bu da dogum kontrol yöntemi degil bise olmaz da olmaz diyor adam kafa mı basmiyor nedir cozemedim.gece gece aklima geldi yine anlatip rahatlamak istedim okuyan herkeze tesekkur ederim

Kolda deri altina takılan implantlar var. Belki onları değerlendirebilirsiniz. Ben 3 yıl kullandim

eşime 40 kere söledim sanirim prezervatif kullanmasıni adam marketten almaya üseniyor.alana kadar yanima yaklasma dedim bende.
Ria taktırdm 3 defa kaydı.takması cıkarması acisı ızdirabi.ondan vazgeçtim.dogum kontrol hapi butun yan etkilerini gosterdi bende bi tanesini bile atlamadi saolsun.igne ara kanama yapiyor diye duydum ben istemiyorum
Kaldi bize geri cekilme e bu da dogum kontrol yöntemi degil bise olmaz da olmaz diyor adam kafa mı basmiyor nedir cozemedim.gece gece aklima geldi yine anlatip rahatlamak istedim okuyan herkeze tesekkur ederim
Valla benm bende onu herlde hayatta kullanamam:))) geri cekilmeyi cogu kisi korunma yontemi olark kabl etmesede ben boyle devam. Sizde iyi demissinz. Yanasmasin o zmn

Biz de benzer durumda kaldik.
Uzun bir tatil sonrasi geri donusumde yumurtlama tarihine uzak bir tarihte geri cekilme yasadik ve sonuc : yillarca deli gibi korun, ufak bir hatada hamile kal. Simdiki aklim olsa ben alir stok yaparim eve.

İyi de bu iş sadece adamın görevi mi? Ben olsam çoktaaannn eve stok yapmıştım sonuçta ceremesini hep kendim çekicem işe bizzat el atardım:KK48:

Back
X