- 13 Mayıs 2023
- 28
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi mikatsukitty
-
1 ay önceki ve ardından regl olduğunuz ilişkiden bahsetmiyorsunuz değil mi????????????erkek arkadasimla kondomla korunarak iliskiye girdik ve ne olur ne olmaz diye bosalma oncesi geri cekti ve kondomda yirtilma vs yoktu reglime de 2 gun var bir risk yok degil mi
hayir1 ay önceki ve ardından regl olduğunuz ilişkiden bahsetmiyorsunuz değil mi????????????
cidden icime kuruntu dusmesin diye yazdim son kezHer korunarak ilişkiye giren gelip sorsa ne olur buranın hali.
E ozaman siz her ay böyle konu mu açacaksınız?
Bu ne o zaman? Yoksa kafaya bu kadar taktıktan sonra tekrar mı ilişkiye girdiniz? Thread 'bir sey sorucam cok aklima takildi'
bu hesap arkadasimin sirf bunu sormak icin girmistim oncekiyle alakam yokBu ne o zaman? Yoksa kafaya bu kadar taktıktan sonra tekrar mı ilişkiye girdiniz? Thread 'bir sey sorucam cok aklima takildi'
bir sey sorucam cok aklima takildi
zaten bosalmadan once geri cekti ve kontrol ettigimizde yirtik vs yoktukorunma yontemlerinde her zaman risk vardir . kondomda da risk mevcut ama duzgun kullanildigi takdirde cok cok dusuk
siz de arkadaşınız gibi ella kullandınız mı? Burası çok önemli... ona göre yorum yapacağım.zaten bosalmadan once geri cekti ve kontrol ettigimizde yirtik vs yoktu
bu hesap arkadasimin sirf bunu sormak icin girmistim oncekiyle alakam yok
Başkasının hesabı ile girip yazmak yasak üzgünümbu hesap arkadasimin sirf bunu sormak icin girmistim oncekiyle alakam yok
Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar.bu hesap arkadasimin sirf bunu sormak icin girmistim oncekiyle alakam yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?