Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hap kullanacaksaniz simdiden baslamaniz lazim.Adetin 2. Günü kullanmaya başlayıp ne zaman birakiyorum hapı benim adet dongum 28 gün oluyor hap 21 gunlukse bir sonraki adetten önce bitiyor demi hap. Bir de şunu sorabilir miyim. Benim eşim kasımın 8 snde gelicek ben kasimin 1 inde adet oluyorum Kasım ayında baslamaliyim değil mi hapı kullanmaya yoksa Ekim'de de kullansam mi
genelde doktorlar ilişkiden bir ay önce başlayarak kullanmayı öneriyor koruyuculuğu daha etkin olsun diye şimdi siz kasımın 1 inde kullanmaya başlarsanız eğer 8 9 gün kullanmış olacaksınız ilişkiye kadar bilemiyorum risk olabilir miAdetin 2. Günü kullanmaya başlayıp ne zaman birakiyorum hapı benim adet dongum 28 gün oluyor hap 21 gunlukse bir sonraki adetten önce bitiyor demi hap. Bir de şunu sorabilir miyim. Benim eşim kasımın 8 snde gelicek ben kasimin 1 inde adet oluyorum Kasım ayında baslamaliyim değil mi hapı kullanmaya yoksa Ekim'de de kullansam mi
genelde doktorlar ilişkiden bir ay önce başlayarak kullanmayı öneriyor koruyuculuğu daha etkin olsun diye şimdi siz kasımın 1 inde kullanmaya başlarsanız eğer 8 9 gün kullanmış olacaksınız ilişkiye kadar bilemiyorum risk olabilir mi
Önceki ay başlayıp sonraki ay bırakabilirsiniz hapları. Ama ben haplara karşı hassasım mesela.Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Öncelikle 28 yaşındayım eşim uzman il dışında görev yapıyor 5/6 ayda bir izinlerde görebiliyoruz birbirimizi. Geldiği zaman prezervatif kullanmak istemiyor doğum yapmadığım için spirial de takmiyorlar.
Hap konusunda bilgim yok acaba sadece o geldiği zaman kullansam sorun olur atıyorum Kasım ayında tekrar gelicek ben 23 Aralık adet tarihim o günden itibaren Kasım ayı sürecinde kullansam oluor mu o şekilde ? Yada bana ne önerirsiniz. Bu konuda çok bilgim yok soramiyorum kimseye de yardımcı olur musunz
En sagliklisi kadin kondomu. Hormon duzeninizi bozmayin derim.Evet haklısınız teşekkür ederim. Peki Yasmin hap fiyatları nedir
En sagliklisi kadin kondomu. Hormon duzeninizi bozmayin derim.
İnternetten arastirabilirsiniz. Esiniz sevmiyorsa siz deneyebilirsiniz.Bunu ilk defa duyuyorum o nasıl oluyor
İnternetten arastirabilirsiniz. Esiniz sevmiyorsa siz deneyebilirsiniz.
Merhaba yanlış anlamassanız bişey sormak istiyorum doktor bana da hap yazdı anlamadığım hapı kullandığımız süre içersinde boşalabiliyor mu çok korkuyorum hamile kalmaktan doktorumunda yüzüne sormaya çekindimDirek eczaneden alabilirsin, prezervatif biz hiç kullanmadık 2 yıllık evliyiz bende sevmiyorum o şekilde ilişki hap en güzeli, bana en iyi Yasmin geliyordu tavsiye ederim çocuk istemiyorsaniz
Ona hiç güven olmaz canımBedeninizi iyi tanıyor musunuz ? Adetiniz düzenli oluyor mu ? Eğer bedeninizi iyi tanıyorsanız ve kendinize güveniyorsanız, doğal yöntemle günlerinizi hesaplayarak korunabilirsiniz.