Korunma konusunda yardmci olur musunuz

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Öncelikle 28 yaşındayım eşim uzman il dışında görev yapıyor 5/6 ayda bir izinlerde görebiliyoruz birbirimizi. Geldiği zaman prezervatif kullanmak istemiyor doğum yapmadığım için spirial de takmiyorlar.

Hap konusunda bilgim yok acaba sadece o geldiği zaman kullansam sorun olur atıyorum Kasım ayında tekrar gelicek ben 23 Aralık adet tarihim o günden itibaren Kasım ayı sürecinde kullansam oluor mu o şekilde ? Yada bana ne önerirsiniz. Bu konuda çok bilgim yok soramiyorum kimseye de yardımcı olur musunz

Normal bir şekilde korunsanıza hap filan çok zararlı allah verecekse zaten her turlu oluyor ona çare yok yanı

Esin korunmak istemiyorsa, Ertesi gün hapı kullanabilirsin ama iki adet arası 1 den fazla alınmaması lazım yoksa hormonları etkiliyor. Yada hapa başlicaksın ve bırakmadan kullancaksın.

Deri altı implantı öneriyorum. 3 yıl kafanız rahat eder. Ben taktırdım bazı yan etkileri var ara kanama adet düzensizliği gibi ama baya etkili bir yöntem. Sol kolun iç kısmına takılıyor kibrit çöpü kadar birşey rahatsızlık vermiyor.

Arkadaşım ASLA doğum kontrol hapı kullanma kullandığını bildiklerim sıkıntılı hamile kaldılar hep nasip tabi o ayrı... prezervatifin en en incelerine ikna etmeye çalış edemiyorsan geri çekilsin emin olamadığın durumda ertesi gün hapı alırsın.. sürekli alıp bozma iyice dengeni.

Korunmayi bilmiyor kondomda kullanmiyorsa 9 ay sonra alirsiniz kucaginiza bebeği :-)

Aylık iğne kullanıyorum Mayıs ayından beri.
Kilo problemim yok.İlk ay ara kanama yapar dendi.Yapti da.Sonrasi sıkıntı yaşamadım.Yillarca prezervatif kullandık.En incesi de dahil.Bir daha asla kullanmak istemiyorum.Aylik iğne düşünürseniz sağlık ocağiniz yapiyor.
Ayrıca,geri çekilme ve ertesi gün hapı korunma yöntemi değildir.

Back
X