Korunmadan kaçıncı ayda hamile kaldınız?

GxoxkNur2006

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
114
1
118
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, korunmayı bırakalı üç ay oldu ama henüz bir şey yok :( Ben çok merak ettim siz kaçıncı ayda hamile kaldını. Hepinizi öpüyorum...

valla canım benimde bu korunmaya bırakalı 6 ay oldu ama daha fazla bekleyen arkadaslar bile var oyuzden ben pek sıkıntı yapmıyorum bunu kendime hayırlısı olsun

valla ben 3 ay denedim 3. denememin sonunsa hamile kaldım canım darısı başına moralini yüksek tut...

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Aslında çok takmıyorum kafama ama adet günüm geldiğinde ve adet olduğumda içim burkuluyor bu ayda olmadı diye. Herşeyde bir hayır vardır. Zamanı gelince tüm bebiş isteyenlerin sağlıklı,hayırlı evlatları olur inşaallah...

canım nasıl korunduğuna göre değişir ben spiralle korunuyordum doktor belli olmaz dedi ama 8 ay sonra ancak 2. bebeğime kavuştum allah isteyen herkese nasip etsin bugün de kalp atışlarını duydum kalp atışını duydum çok mutluyum allahım kimsenin kucağını boş koymasın en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız inşallah

bende korunmayı bırakalı 3 . ay bu ay 16 sında adet olmam gerkekiyor bakalım kısmet ama ben hemen olmayacağının farkındayım ve benima adetimde düzensiz

Neşecim her ne kadar siteye nadir girsemde senin,Bebekim123 ve benssenb yazılarınızı takip ediyorum, okurken sizinle seviniyorum,sizinle üzülüyorum...İşyerinde internete girme fırsatım olmadığı için msj yazamıyorum ama herşeyden haberdarım,bu ay sen de Medi smart ovu. tesiti almıştın sanırım, ben de aldım 1-2 gün içinde kullanmaya başlayacağım, sen de kullanırsan buradan bilgi verelim birbirimize,hayırlısı olur inşaallah...

Ecemim2001 , biz 1.5 yıldır evliyiz. Evliliğimizin ilk 1-2 ayı doğum kont. hapı kullanmıştım daha sonra bıraktım,eşim korunuyordu son 3 aya kadar. Ben eskiden (bekarken çok bilgisizdim herhalde) ilk ayda hamile kalanların çoğunlukta olduğunu düşünürdüm yanılmışım, tam tersi galiba...

bende korunmayı bırakalı 3 . ay bu ay 16 sında adet olmam gerkekiyor bakalım kısmet ama ben hemen olmayacağının farkındayım ve benima adetimde düzensiz

İnşaallah beklediğin gibi olur canım...Benim de adetimin pek düzenli olduğu söylenemez,ben de senin gibiyim yani... Bazen 28-29 günde bir oluyorum bazen 32-33 gün sürüyor arası...

canım benim on ay olmadı.Onuncu ayda artık hamileydim.Ama bugün kaybettim bebeğimi.O yüzden allahtan hayırlısını dileyelim arkadaşlar zaman önemli değil geç olsun ama sağlıklı olsun bebişlerimiz inşallah

canım biz 18 aydır bekliyoruz. 18 kez aynı hüsranı yaşadım..ama hayırlısı, vardır rabbimin bi bildiği.Bize düşen tevekkül etmek..inş senin yaramaz benimki kadar bekletmez seni..

Ben korunmayı tam anlamıyla bırakalım demeye kalmadan kazayla ilk bebişime hamile kaldım :) Allah beni aratmadı kimsecikleride aratmasın inşallah..

9 Aydir Ginera Kullaniyordummm Geçen Ay Hapi Biraktimmm
Henüz Adet Olmadimm Bakalimmm Bekleyip Göreceğiz Ama Ortalama(normal şartlarda 3-6 Ay Arasii...
Allah Herkeze Nasip Etsinn

Ben 2 ay yumurtlama dönemimin takibini yaparak korunmadım.ikinci ay hamile kaldım.yumurtlama döneminden 2 gün önce ve ondan sonra 2 gün arayla korunmadan birlikte olmak gerktiğini biliyorum çünkü herkezin yumurtlaması adetin 14.günü olmayabiliyor en azından benim öyle değildi.adetlerim düzensizdi ve yumurtlamam adetimin 20. günü falandı..şuan 5.5 aylık hamileyim

Arkadaşlar ben de çok safmışım demek ki, eşimle ben sanıyorduk ki korunmadan bir ilişkiye girsek hemen hamile kalcam. O yüzden 4 ay öncesine kadar çok titizlikle korunuyorduk. Halbuki şimdi bakıyorum da hemen olan birşey değilmiş, bir sürü inciğicinciği varmış bu işin de.
Hayırlısı inşallah. Bebişim fazla bekletme bizi ne olur...

biz 11 ay beledik 12. ayımda hamileydim canım
3 ay çok kısa bir süre bence üzülmek için ..

Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşAllah..

Back
X