Korunmadık , Hamile kalmamam gerek ne yapmalıyım?

En başından nasil korunulur nasil hamile kalinmaz diye araştırsaydın keşke, önce bi sevişeyim de sonra derdine düşerim demekle olmuyor. Bir sürü insan yıllarca cocuk sahibi olmak için elinden geleni yapar bunlarda yeni bir can dünyaya getirmemeyi nasil engelleniri düşünür. Sevişmekte bu kadar basit değil. Biraz akli basında hareket edin.

Cinsel eğitim bence bu yüzden çok çok önemli. Korunma yok, ertesi gün hapı yok.. İşinizi çok şansa bırakmışsınız. Ovülasyon dönemindeyseniz zevk suyunun içindeki meniden bile hamile kalabilirsiniz. Bu sizin doğurganlığınız ile de alakalı. Ya evde test yapacaksınız ya da hastanede kan testi.. Bir daha da bence bu kadar şansa bırakmayın işinizi.

Şöyle söylim adetime 8 gün varken idrar testiyle hamile oldugumu öğrenmiştim
Bekleme canim hemen yap sonra da yine ikna olmazsan beta hcg kan testi yaptırirsın bazen idrarda çikmayabiliyor

Bende şuan hamile kalmak istemiyorum ama korunmuyoruzda 🙄 ama olsa da olur aslinda olmamasi iyi ama oladabilir bir defadan birsey olmaz ama olabilirde aman boşver olursa olur olmazzsa onümuze bakariz diyenlerden degilseniz korunmaliydiniz... şuan yapacak hicbirsey yok

İlişkiden sonraki ilk beş gün içinde rahim içi araç takılması da koruyor..Kaç gün oldu bilmiyorum ama sizinki tam olarak..

Adetin bu kadar gecikiyor muydu normalde? Hamilesindir. Ve senin aradığın cevap bebeği nasıl dusurebilirim ?? Bence bunu sordun. Allah'ım benim gibi senelerdir bebek bekleyenlere böyle bir sınav veriyor senin gibilere de böyle bir sınav. Üzülüyorum çok üzülüyorum...

Hamile kalmamak için yapılması gereken ne varsa yapmamışsın.
E otur dua et madem, belki hamile kalmazsın.

Evet soru gayet açık arkadaşlar , ertesi gün hapıda almadık, korunmadıkda . erkek arkadaşım dışarı boşaldı ama 4 gün adet gecikmesi oldu 7.güne kadar bekliyorum belki strestendir diye. eğer bu saatten sonra ne yaparsam gebe kalmayabilirim ? . ( lütfen yargılarınızı burada yapmayın soru ciddidir )
Bu saatten sonrası yok malesef gebe kalmışsan o an döllenir zaten

ilişkiye gireli kaç gün oldu? 5 güne kadar rahim içi araç taktırabiliyorsunuz. Siz yine de doktora gidin, rahim duvarına tutunmasını önleyecek fitil vb bir şey yapabilir belki, ayrıca kan testinde çıkar.

Muhtemelen hamile değilsin çünkü ilkel de olsa korunmuşsunuz bu durumda ihtimal çok çok düşük. Adet olmama sebebin bence tamamen psikolojik ben ne zaman herhangi bir konuyu stres yapsam adetim gecikir. Gidip idrar testi yapmak çok kolay ben adet tarihin gelmeden idrarda öğrendim sen hamileysen şimdiye kadar kıpkırmızı iki çizgi olmalı. Es kaza küçücük bir ihtimal hamileysen şu aşamadan sonra olan herhangi bir korunma yöntemi yok geçmiş olsun

Yapılması gerekenleri zaten bilipte yapmamışsın :işsiz:

Evet soru gayet açık arkadaşlar , ertesi gün hapıda almadık, korunmadıkda . erkek arkadaşım dışarı boşaldı ama 4 gün adet gecikmesi oldu 7.güne kadar bekliyorum belki strestendir diye. eğer bu saatten sonra ne yaparsam gebe kalmayabilirim ? . ( lütfen yargılarınızı burada yapmayın soru ciddidir )
Tatlım aynı durumdayız ben hamikelik testi yaptırdım bende negatif çıktı ama ne olur ne olmaz diye kan testi vermeye se gidicem 18 yasindayim yaptik bi hata..regl belirtilerim de yok sonu iyi biter umarim bebek olmaz

Tatlım aynı durumdayız ben hamikelik testi yaptırdım bende negatif çıktı ama ne olur ne olmaz diye kan testi vermeye se gidicem 18 yasindayim yaptik bi hata..regl belirtilerim de yok sonu iyi biter umarim bebek olmaz
Ben evliyim yapamıyorum, sizdeki bu cesaret maşallah 🙄

Back
X