- 31 Mayıs 2025
- 51
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi helsmmamaa
-
Ama siz yanlış anlamışsınız ki elinde vardı biraz prezervatife dokundu üstünede kayganlaştırıcı sürdü ondan korkuyorum bilgisizimNe diyeyim ya kaç konusunda kaç cevap verildi hala aynı soru, aynı kafa...
amin canımAnladım canım Allah çok aratmaz inşallah isteyen herkeze en yakın zamanda nasip etsin
Biz mi anlamadık sence durumu... Neyse şartlar tamamen değişti simdi bu açıdan bakinca, hamilesin o zaman.Ama siz yanlış anlamışsınız ki elinde vardı biraz prezervatife dokundu üstünede kayganlaştırıcı sürdü ondan korkuyorum bilgisizim
Ya bana neden kızdığınızı cidden anlamıyorum bi yanlışım varsa özür dilerim ama bilgisiz olduğum için zaten bu saatten sonra öyle şüpheli ilişkilere girmem ama sadece bunu bana söyleyin öyle bi ihtimalim hiç yoktur dimiBiz mi anlamadık sence durumu... Neyse şartlar tamamen değişti simdi bu açıdan bakinca, hamilesin o zaman.
Bilgisizsen sevisme. Sevisiyorsan öğren. Öğrenmeye niyetin yoksa bu kafayla çok sürmez hamile kalırsın zaten
Verdim kanı bakalım ama saat geç olduğu için kanı alan kişi yarına anca çıkar dedi bakalım sabirsizlandimamin canım
Verdim kanı bakalım ama saat geç olduğu için kanı alan kişi yarına anca çıkar dedi bakalım sabirsizlandim
Hamile değilsin rahatla artık bu şekilde hamile kalınmaz başka konu açmana gerek yok. Adet olmazsan da kadın doğumcuya git tarlusal verir sökülür adetin. Stresten de adet olamıyor insanlar bazen ya da mevsim değişiklikleri ve daha bir sürü sebepYa bana neden kızdığınızı cidden anlamıyorum bi yanlışım varsa özür dilerim ama bilgisiz olduğum için zaten bu saatten sonra öyle şüpheli ilişkilere girmem ama sadece bunu bana söyleyin öyle bi ihtimalim hiç yoktur dimi
Sonuç 49.6 çıkmışaynen canım sabah çıkar artık
ooo hadi hayırlı olsun inşalla benim de vardır allah isteyen herkese nasip etsinSonuç 49.6 çıkmış
Ama bana düşük geldi ya sanki diyer gebeligimde 112 le öğrenmiştim yumurtlamanın 12. Günü bu değer az değil mi bilemedim doktora göstermedim daha ama büyük ihtimal oda 2 gün sonraki artışa göre bakacakooo hadi hayırlı olsun inşalla benim de vardır allah isteyen herkese nasip etsin
Ben buradayım diyorTamam canım sonucu yazarım inşallah poztiftir benim testler de bu şekilde
Sonuç 49.6 çıkmış
Hayır 2 gün vardıRegl geçti mi peki
Değeriniz çok normalHayır 2 gün vardı
Evet öyle Allah'a şükür sizinde adetiniz duzenlimidir hepDeğeriniz çok normalBildiğiniz üzere artışı önemli. Benim regl günü 67 çıkmıştı. Dert etmeyin sakın bunu. Gebesiniz hamdolsun
Yumurtlama günüm birkaç gün oynuyor ama akıntıdan anlıyorum, öyle takip ediyorum hep.Evet öyle Allah'a şükür sizinde adetiniz duzenlimidir hep
Bende akıntıyla ve göğüs ağrısıyla takip ediyorum nekadar doğru bilinmezYumurtlama günüm birkaç gün oynuyor ama akıntıdan anlıyorum, öyle takip ediyorum hep.
Akıntımın olduğu iki gün lh testi pozitif çıkıyordu anladım ki doğruymuşBende akıntıyla ve göğüs ağrısıyla takip ediyorum nekadar doğru bilinmezsiz hakilemisiniz şuan yoksa dogurdunuzmu
gayet güzel daha adet gecikmen bile olmadıAma bana düşük geldi ya sanki diyer gebeligimde 112 le öğrenmiştim yumurtlamanın 12. Günü bu değer az değil mi bilemedim doktora göstermedim daha ama büyük ihtimal oda 2 gün sonraki artışa göre bakacak
He anladım Allah uzun ömür versinAkıntımın olduğu iki gün lh testi pozitif çıkıyordu anladım ki doğruymuşYok değilim. 2019 da doğum yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?