Korunmalı ilişkiye girdim ama elinden bulaşmıştır diye korkuyorum sonuca bakar mısınız

Ama siz yanlış anlamışsınız ki elinde vardı biraz prezervatife dokundu üstünede kayganlaştırıcı sürdü ondan korkuyorum bilgisizim
Biz mi anlamadık sence durumu... Neyse şartlar tamamen değişti simdi bu açıdan bakinca, hamilesin o zaman.

Bilgisizsen sevisme. Sevisiyorsan öğren. Öğrenmeye niyetin yoksa bu kafayla çok sürmez hamile kalırsın zaten

Ya bana neden kızdığınızı cidden anlamıyorum bi yanlışım varsa özür dilerim ama bilgisiz olduğum için zaten bu saatten sonra öyle şüpheli ilişkilere girmem ama sadece bunu bana söyleyin öyle bi ihtimalim hiç yoktur dimi

Hamile değilsin rahatla artık bu şekilde hamile kalınmaz başka konu açmana gerek yok. Adet olmazsan da kadın doğumcuya git tarlusal verir sökülür adetin. Stresten de adet olamıyor insanlar bazen ya da mevsim değişiklikleri ve daha bir sürü sebep

ooo hadi hayırlı olsun inşalla benim de vardır allah isteyen herkese nasip etsin
Ama bana düşük geldi ya sanki diyer gebeligimde 112 le öğrenmiştim yumurtlamanın 12. Günü bu değer az değil mi bilemedim doktora göstermedim daha ama büyük ihtimal oda 2 gün sonraki artışa göre bakacak

Bende akıntıyla ve göğüs ağrısıyla takip ediyorum nekadar doğru bilinmez siz hakilemisiniz şuan yoksa dogurdunuzmu
Akıntımın olduğu iki gün lh testi pozitif çıkıyordu anladım ki doğruymuş Yok değilim. 2019 da doğum yaptım

gayet güzel daha adet gecikmen bile olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…