- Emoji Skoru
- 606
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
Hadi arkadaşın kötü( yok öyle bi arkadaş da) sen niye kötüsün ? Ve sen neden sürekli arkadaşlarınla ilgili konu açıyorsun buraya üye olmak parayla mı ? Onu da geçtim sen zaten tıp okumadın mı bu soru bizceye mi kaldı sen zaten hekimsin bizim bilgimize mi ihtiyacın var ?Kızlar selam kardeşim diyebileceğim bir arkadaşım için açıyorum onun hesabı yok şu an beraber kalıyoruz yardımına ihtiyacımız var.
Kızlar lütfen yargılamayın. Arkadaşım psikolojik olarak zor günlerden geçiyor, korunmasız bir şekilde anal ilişki yaşamış ama aslında şöyle afedersiniz sadece başını çok hafif sokmuş sonra hemen çıkmış, arkadaşımın canı yanmamış bile hani… (daha önce hiç yapmadı)
İnternette baktığımızda anal ilişkide bir sürü hastalık riski çıkıyor. Sizce hiv/hepatit b / Hpv vs bulaşmış mıdır? Dediğim gibi sadece çok hafif başıyla zorlamış komple bir giriş olmamış… kızlar çok kötüyüz nolur yargılamadan yardım eder misiniz?
Ben tıp okumadım bu hesabı açan başka biriydi biz sonra giriş yaptık konuyla ilgili bilginiz var mıdırHadi arkadaşın kötü( yok öyle bi arkadaş da) sen niye kötüsün ? Ve sen neden sürekli arkadaşlarınla ilgili konu açıyorsun buraya üye olmak parayla mı ? Onu da geçtim sen zaten tıp okumadın mı bu soru bizceye mi kaldı sen zaten hekimsin bizim bilgimize mi ihtiyacın var ?
O delik bok çıksın diye var,penis girsin diye değilKızlar selam kardeşim diyebileceğim bir arkadaşım için açıyorum onun hesabı yok şu an beraber kalıyoruz yardımına ihtiyacımız var.
Kızlar lütfen yargılamayın. Arkadaşım psikolojik olarak zor günlerden geçiyor, korunmasız bir şekilde anal ilişki yaşamış ama aslında şöyle afedersiniz sadece başını çok hafif sokmuş sonra hemen çıkmış, arkadaşımın canı yanmamış bile hani… (daha önce hiç yapmadı)
İnternette baktığımızda anal ilişkide bir sürü hastalık riski çıkıyor. Sizce hiv/hepatit b / Hpv vs bulaşmış mıdır? Dediğim gibi sadece çok hafif başıyla zorlamış komple bir giriş olmamış… yargılamadan yardım edebilir misiniz?
Ne güzel başı sıkışınca psikoloji bozuk veya psikolojim bozuk diyor.Bırda nerden bilebiliriz doktora görünsünKızlar selam kardeşim diyebileceğim bir arkadaşım için açıyorum onun hesabı yok şu an beraber kalıyoruz yardımına ihtiyacımız var.
İnternette baktığımızda anal ilişkide bir sürü hastalık riski çıkıyor. Sizce hiv/hepatit b / Hpv vs bulaşmış mıdır? Dediğim gibi sadece çok hafif başıyla zorlamış komple bir giriş olmamış… yargılamadan yardım edebilir misiniz?
Ya çoklu üyelik alıp 2. üyelik kurallarına uyulmuyor ya hesap elden ele geziyor.Ben tıp okumadım bu hesabı açan başka biriydi biz sonra giriş yaptık konuyla ilgili bilginiz var mıdır