- 23 Nisan 2022
- 74
- 24
- 3
- Konu Sahibi minikpatiler22
-
Canım o çok zor oluyor.evet regl olanlar var ama çok nadir.bence hamile değilsindir.yani regl olupta hamile olan ben çevremde hiç görmedim.Allah en kısa sürede naisl eder İnşallahSelam hanımlar,Korunmasız ilişkiden 2 hafta sonra normal bir şekilde regl oldum bazı yerlerde de regl olduğu halde hamile olanları okudum böyle bir şey mümkün mü çocuk düşünmüyorum ilişkiden 2 hafta sonra regl oldum ?
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim ekstradan ben çocuk istemiyorumCanım o çok zor oluyor.evet regl olanlar var ama çok nadir.bence hamile değilsindir.yani regl olupta hamile olan ben çevremde hiç görmedim.Allah en kısa sürede naisl eder İnşallahq
Anladım canım bence değilsinÖncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim ekstradan ben çocuk istemiyorumHa birde ilişkiden 20 gün sonra beta hcg testim <1.20 çıktı ondan önce de regl olmuştum zaten ama şu an psikolojik olarak hamile gibi hissediyorum
Hayır üniversite son sınıf öğrencisiyim öncelikle ve kusura bakmayın evli olmadığım için böyle panik ataklar yaşayabiliyorum bende isterdim kendimi durdurabilmeyi ama durduramıyorum ayrıca burası soru sormak için olan bir site değil mi ? Soru sormam neden bu kadar rahatsız etti sizi anlamadım ? Sadece sorularıma yanıt arıyorum o kadar bu kadar sert olmanıza gerek yok bence.Zorla hamile kalmayi niyetindesiniz galiba.
Ptsi sali cumartesi ve bugün ayni konuyu donup donup soruyorsunuz. Madem korkun var korun . Madem korkun var sevisme. Lise öğrencisi misiniz.
Elbet sor sorma demiyorum.. donup dönüp ayni şeyi sormanız anlamsız.. Bu tarz soruların cevabını tıp daha iyi veriyor . Korunma yöntemlerini sor durduramiyorsan kendini . Yoksa evine diplomanla degil kucağında bir çocukla dönersin. Sevişip durduğun insan bir anda sivisip kaçar. Hadi onu geçtim bir suru hastalik riskleri var .Hayır üniversite son sınıf öğrencisiyim öncelikle ve kusura bakmayın evli olmadığım için böyle panik ataklar yaşayabiliyorum bende isterdim kendimi durdurabilmeyi ama durduramıyorum ayrıca burası soru sormak için olan bir site değil mi ? Soru sormam neden bu kadar rahatsız etti sizi anlamadım ? Sadece sorularıma yanıt arıyorum o kadar bu kadar sert olmanıza gerek yok bence.
Haklısınız biraz içimi rahatlatmak sebebiyle uğraşıyorum işteElbet sor sorma demiyorum.. donup dönüp ayni şeyi sormanız anlamsız.. Bu tarz soruların cevabını tıp daha iyi veriyor . Korunma yöntemlerini sor durduramiyorsan kendini . Yoksa evine diplomanla degil kucağında bir çocukla dönersin. Sevişip durduğun insan bir anda sivisip kaçar. Hadi onu geçtim bir suru hastalik riskleri var .
Ertesi gün hapı falan içmiş miydınız?Selam hanımlar,Korunmasız ilişkiden 2 hafta sonra normal bir şekilde regl oldum bazı yerlerde de regl olduğu halde hamile olanları okudum böyle bir şey mümkün mü çocuk düşünmüyorum ilişkiden 2 hafta sonra regl oldum ?
EvetErtesi gün hapı falan içmiş miydınız?
Degilsiniz rahat olun. Kesinlikle değilsiniz.
Bu arada zaten partnerim içime boşalmamıştı ama hem arka arkaya birden fazla ilişkiye girdiğim için hemde zevk suyundan şüphelendiğimiz için içtim ben hapı 2 hafta sonra da regl oldum ayrıca ilişkiden 20 gün sonra beta hcg testi. <1.20 çıktı ama bazı kadınların beta değeri artabiliyormuş bilemedim güvensem miDegilsiniz rahat olun. Kesinlikle değilsiniz.
Değilsiniz yahu.Bilime mi inanalım bazı kadınlara mı?Hamile değilsiniz kesin ve net bilgidir duyrulsun.Bu arada zaten partnerim içime boşalmamıştı ama hem arka arkaya birden fazla ilişkiye girdiğim için hemde zevk suyundan şüphelendiğimiz için içtim ben hapı 2 hafta sonra da regl oldum ayrıca ilişkiden 20 gün sonra beta hcg testi. <1.20 çıktı ama bazı kadınların beta değeri artabiliyormuş bilemedim güvensem mi
Çok teşekkür ederim siz bu işlerin içindesiniz sanırım,yani mesleğiniz falan bu yönde mi ?Değilsiniz yahu.Bilime mi inanalım bazı kadınlara mı?Hamile değilsiniz kesin ve net bilgidir duyrulsun.
Siz bir daha konu acmayın artık hamile degılsıniz kesin bilgi. Bir dahaki ilişkinizde bırakın partneriniz korunsun ertesi gün hapı dedıgmız şey jelibon degıl son derece agır bir ilaç, adam zevk alacak diye niye siz hormonları alt üst ediyorsunuz? Az biraz egoist olun yahu kendi konforunzu düşünün. Bakın siz fellik fellik hamile miyim falan aranıp dururken o kıllı döşünü kaşıyaraktan fosur fosur uyuyordur, ruhu duymaz.Çok teşekkür ederim siz bu işlerin içindesiniz sanırım,yani mesleğiniz falan bu yönde mi ?
Çok haklısınız gerçekten kendisine bu konuda gayet sert bir şekilde uyarıda bulundum zaten ki bu durum yaşanmadan önce de panik bir insan olduğumu bunun stresinden kafayı yiyeceğimi de söylemiştim yani korunmak için elimden geleni yaptım ama aceleye geldi gibi bir şey oldu olan oldu açıkçası bir daha asla içmeyeceğim tek ilaç ertesi gün hapıdır bu arada sanki ertesi gün değil ertesi ay hapı gibi bir aydır bütün dengem alt üst oldu yeni yeni hastalıklarım çıkkyor gibi hissediyorum bitmek bilmeyen bir bel ağrım var hayatımda hiç yaşamadığım kadar anlamsız mesane ağrılarım var var da var yani bir daha tövbe ettim korunmayacaksa da yapmayız olur biter onun zevkine benim düştüğüm şu hale bakın yani ama en az kendim kadar onuda stres ettim tabiki çünkü neden etmeyeyim bu haltı tek başıma yemedim sonuçtaSiz bir daha konu acmayın artık hamile degılsıniz kesin bilgi. Bir dahaki ilişkinizde bırakın partneriniz korunsun ertesi gün hapı dedıgmız şey jelibon degıl son derece agır bir ilaç, adam zevk alacak diye niye siz hormonları alt üst ediyorsunuz? Az biraz egoist olun yahu kendi konforunzu düşünün. Bakın siz fellik fellik hamile miyim falan aranıp dururken o kıllı döşünü kaşıyaraktan fosur fosur uyuyordur, ruhu duymaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?