• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korunmasız ilişkinin kaçıncı ayında/ yılında hamile kaldınız ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yekte
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O donem dogum kontrol hapi kullaniyordum. Biraktiktan sonraki ay ilk yumurtlma gununde hamile kaldim. Ama bu kisiden kisiye degisir. Kimi kadinlar icin derler ya ceketimi atsam hamile kalio die 😁 kiminin de daha zor tutar.
Harika ya çok şanslısınız 🫶

Nisan ayında doğum kontrol hapını bıraktım. Mayıs son adet tarihim oldu. Yani korunmayı bıraktıktan sonraki ilk döngüde hamile kalmıştım servikal gebelik dendi sonlandırıldı.Şimdi de İki döngüdür korunmuyorum ses seda yok😅
Tez zamanda Allah gönlümüze göre versin 🫶

8 aydır deniyoruz olmuyor bu ay hsg çektirdim bakalım sonuç ne olacak. Bende hemen olur sanıyordum ve ilk aydan hamile kalanlara yanlışlıkla hamile kalanlara çok imreniyorum nasıl kalabildiler diye büyük konuşayım bize de nasip olsun inşallah

AA gerçekten mi ? Biz genelde yumurtlama gününe odaklanıyoruz ama bundan sonra o şekilde ayarlayalım :) bir de siz doktora görünmüş müydünüz eşinizde veya sizde herhangi bir sorun var mıydı
Evet bende pcos var eşimde sperm sorunu vardı rahim filmi çekildi, iki kez çatlatma tedavisi denedik ama sonuç alamadık. Daha sonra kendiliğinden oldu tabi takviyeler ve arı sütü kullanıyorduk muhtemelen onlar etkili oldu. Yumurtlama günümü kaçırdığımı sandığım ay hamile olduğumu öğrendim adet bitiminden hemen sonra ilişki olmuştu sadece

Benimde 4 ay olacak dahiliyeye gittim kan değerlerim için tsh ım yüksek çıktı doktor geben kalmaya engel oluyor yükseklik dedi ilaca başladım
Tshim yüksek çıkıyordu 3 ay tedavi aldım degerlerimin düzeldigi ay hemen hamile kaldım çok düzenli kullanın ilacinizi ❣️🙏

Sizi anlıyorum... peki doktora gittiniz mi bir sebebi var mı
Bana sadece rahım fılmı cekılmedı . Esımde yada bende görünen bır sorun yok hatta hersey çok ıyı dıyorlar. 2.3 ay daha olmazsa rahım fılmı cekılecem beklemedeyım

8 aydır deniyoruz olmuyor bu ay hsg çektirdim bakalım sonuç ne olacak. Bende hemen olur sanıyordum ve ilk aydan hamile kalanlara yanlışlıkla hamile kalanlara çok imreniyorum nasıl kalabildiler diye büyük konuşayım bize de nasip olsun inşallah
Sonuçlarınız İnşallah iyi gelir. bize de nasip olsun. Amiinn

Evet bende pcos var eşimde sperm sorunu vardı rahim filmi çekildi, iki kez çatlatma tedavisi denedik ama sonuç alamadık. Daha sonra kendiliğinden oldu tabi takviyeler ve arı sütü kullanıyorduk muhtemelen onlar etkili oldu. Yumurtlama günümü kaçırdığımı sandığım ay hamile olduğumu öğrendim adet bitiminden hemen sonra ilişki olmuştu sadece
Hangi takviyeleri kullanıyordunuz acaba? Ve eşinizin sperm sorunu neydi

Ayy burda 2 aylar 6 aylar konuşuluyor 🤦🏻‍♀️ 2 senedir korunmuyoruz olmuyor kızlar 🤦🏻‍♀️ 2. Aşılamamı yaptım bu hafta

Ya ne güzelmiş sağlıkla büyüsün 🙏🏻🙏🏻 bizde de sperm sorunu var 2 seneyi geçti olmuyor malesef. Takviye ne kullandı eşiniz?

Bu süreçte takviye kullandınız mı? Aşılama yaptınız mı? Tam tüp bebek yaparken nasıl da doğal olmuş maşallah diyeyim 🧿 😇
Hiç takviye kullanmadım. Aşılama yapmadık. Kendiliğinden oldu. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah❤️

Hangi takviyeleri kullanıyordunuz acaba? Ve eşinizin sperm sorunu neydi
Eşimin morfoloji 1 ileri hızlı hareket eden spermi sıfır çıkmıştı takviye ve arı sütünden sonra düzeldi tahlil vermiştik ve sonucu kendimiz yorumlamıştık baya toparlamıştı değerleri araya bayram girdi sonucu doktora gösteremedik ve ben bayramda hamile olduğumu öğrendim. Ben hamile kaldığım ay ocean inositol kullanmaya başlamıştım eşim ise 4-5 ay kadar thanc man kullandı bunun yanında arı sütü

Ya ne güzelmiş sağlıkla büyüsün 🙏🏻🙏🏻 bizde de sperm sorunu var 2 seneyi geçti olmuyor malesef. Takviye ne kullandı eşiniz?
Takviye olarak thancs man kullandı birde yanlış hatırlamıyorsam bir kutu falan maxigo kullandı. Amin inşallah teşekkür ederiz

Eylül ayında doğum kontrol hapını bıraktım mart ayında hamile kaldım. Pcosum var doktor tavsiyesiyle inositol kullanmıştım faydasını gördüm

1.5 sene bitti. Bu ay ilaç tedavisinde başladık. Doktorlara göre olmaması için hiçbir sebep yok ama daha nasip olmadı. Henüz 4 ay çok yeni. Ortalama sağlıklı bir çift 1 yılın sonunda zaten çocuk sahibi oluyor. Stres olmayın, akışına bırakın. (Ben stres yapmadığım halde olmadı ama stres çoğu kişiyi etkiliyormuş)

Back
X