Korunmayı Bırakıp Bebek Çalışmalarına Başlayanlar

enchante

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
342
359
33
Merhaba;
Ben bu Haziran ayında tam 1 yıllık evliliğimi doldurdum. Temmuz ayında korunmayı bıraktık ve ilk çalışmamız da tutturamadık maalesef. Bu ay tekrar deniyoruz. Ve bu hafta sonu bi kadın doğum uzmanına gidicem. Çünkü ister istemez her kafadan bir ses çıkıyor. Mesela folik asid kullanmalımıyım ? Yumurtam yeteri kadar büyüyüp çatlıyor mu sağlıklı mı ? Kafama takılanları sormak için gidiyorum biraz da.
Çalışmalara yeni başlayıpta hamile kalanlar tecrübelerinden bahsedebilir mi ? Kaçıncı ay da hamile kaldınız ve neler yaptınız ?
Hala çalışmaya devam edenlerde umutsuzluğa kapılmayın en hayırlı zaman da mutlaka bebişlerimize kavuşacağız :)
Ayrıca bebek çalışmalarına devam edenler sizler katkı sağlayacak neleri deniyorsunuz ? :)
Allah bütün bebek sahibi olmak isteyenlere tez zamanda , sağlıkla ve hayırla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah :)

Merhaba;
Ben bu Haziran ayında tam 1 yıllık evliliğimi doldurdum. Temmuz ayında korunmayı bıraktık ve ilk çalışmamız da tutturamadık maalesef. Bu ay tekrar deniyoruz. Ve bu hafta sonu bi kadın doğum uzmanına gidicem. Çünkü ister istemez her kafadan bir ses çıkıyor. Mesela folik asid kullanmalımıyım ? Yumurtam yeteri kadar büyüyüp çatlıyor mu sağlıklı mı ? Kafama takılanları sormak için gidiyorum biraz da.
Çalışmalara yeni başlayıpta hamile kalanlar tecrübelerinden bahsedebilir mi ? Kaçıncı ay da hamile kaldınız ve neler yaptınız ?
Hala çalışmaya devam edenlerde umutsuzluğa kapılmayın en hayırlı zaman da mutlaka bebişlerimize kavuşacağız :)
Ayrıca bebek çalışmalarına devam edenler sizler katkı sağlayacak neleri deniyorsunuz ? :)
Allah bütün bebek sahibi olmak isteyenlere tez zamanda , sağlıkla ve hayırla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah :)
Hap kullanarak mı korunudunuz canım ? Doktora gidip kontrol olmnda fayda var bende önceden gitmiştim ve folik asit kullanmaya başlamıştım. Hamilelik ten 3 ay önce folik asite başlanmalıymış.

Selam , hap ile korunduysaniz ilk 2-3 ay olmaz diolar. Ki zaten 1 yila kadar olmamasi da normal görülür doktorlarca.
Ve evet folik asite baslaman iyi olur.
Ve doktora gidip kontrol amaçlı muanedende bi zarar gelmez tabi.
Ben 4.ayimda hamile kaldım:nazar: kızımı heyecanla bekliyorum şu anda :anneadayı::nazar: Darısı başına canim... ama acelen varsa ovulasyon testini kullanmani öneririm , bende işe yaradı :KK48:

Selam , hap ile korunduysaniz ilk 2-3 ay olmaz diolar. Ki zaten 1 yila kadar olmamasi da normal görülür doktorlarca.
Ben 4.ayimda hamile kaldım:nazar: kızımı heyecanla bekliyorum şu anda :anneadayı::nazar: Darısı başına canim... ama acelen varsa ovulasyon testini kullanmani öneririm , bende işe yaradı :KK48:
Hayirlisiyla kucaginiza alin insallah bebeginizi ben bisey sormak istiyorum ovu testinde cift cizgi gordugunuz gun mu hangi gunler birliktelik oldu acaba ben 2 ay denedim tutturamadim galiba :(

Hayirlisiyla kucaginiza alin insallah bebeginizi ben bisey sormak istiyorum ovu testinde cift cizgi gordugunuz gun mu hangi gunler birliktelik oldu acaba ben 2 ay denedim tutturamadim galiba :KK43:
Sagol canim amiin :nazar: darısı başına cok beklemezsin inşallah.
Canim cift cizgiyi gördüğüm gün ve ertesi 2 gün olmak üzere 3 gün ust üste degerlendirdim ama cift cizgi olmadan onceki en az 3-4 gün ilişki olmazsa daha iyi olur ki spermler güçlü ve çok olsun ;)

Canim cift cizgiyi gördüğüm gün ve ertesi 2 gün olmak üzere 3 gün ust üste degerlendirdim ama cift cizgi olmadan onceki en az 3-4 gün ilişki olmazsa daha iyi olur ki spermler güçlü ve çok olsun :KK66:
İnsallah canim ne yapcagmi ne deneyecegmi sasirdim insallah bu ay tuttururuz Allahin izniyle

İnsallah canim ne yapcagmi ne deneyecegmi sasirdim insallah bu ay tuttururuz Allahin izniyle
İnşallah canim ama stres yapma, stresin yumurta kalitesi uzerinde ciddi etkileri varmış. Yapabiliyosan hergun ufak egzersizler yap ve hamileligi pek düşünme, kafani dağıt ;) hadi bol şans

Maşallah diyelim. hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allah :)
hayır geri çekilme yöntemiyle 1 sene korunduk biz. Geçen ay denedim ovu testini ama bozuktu galiba koyu çizgiyi yakalayamadım bi türlü. bu ay gün aşırı denicez umarım tuttururum 2. ayda :)

Canim cift cizgiyi gördüğüm gün ve ertesi 2 gün olmak üzere 3 gün ust üste degerlendirdim ama cift cizgi olmadan onceki en az 3-4 gün ilişki olmazsa daha iyi olur ki spermler güçlü ve çok olsun :KK66:
Hangi ovu testini kullandınız siz ?

Arkadaslar bu ay adet olmadım hamileyim galiba tamamen istek dışı olan bi hamilelik 1 ayı geçti henüz test yaptrmadm ama midemin bulantisindan ölcem yerden kalkamiyorum ilkinde böyle şeyler yasamamistim bi önerisi olan varmı

Arkadaslar bu ay adet olmadım hamileyim galiba tamamen istek dışı olan bi hamilelik 1 ayı geçti henüz test yaptrmadm ama midemin bulantisindan ölcem yerden kalkamiyorum ilkinde böyle şeyler yasamamistim bi önerisi olan varmı
idrar testi yap mesela :spor: hamilemisin değil misin böylece öğrenmiş olursun. Ondan sonra mide bulantın için bir çare bulunur elbet. Elma sirkesi iyi geliyor diyorlar mide bulantısına.

Hmm tamam canın saol yarın tahlil verdircem zaten de kesin orası belli :) şirketi bi deniycem

Merhaba;
Korunmayı bırakınca 6ayla1sene diyor dr siz dr gidin onlarsizi yönlendirir sitres yapmayın rahat olun.

Merhaba;
Konuyu actiginiz tarihe bakmamışım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.

Back
X