korunmayı bırakmadan once neler yapılmalı?

.............................................................

Son düzenleme:
ben iş yerimde sancılandım akşama kadar sürdü, doğum sancısı olduğunu anlayamadım gittikçe şiddetlendi ve gittiğimde 5 cm açılmam vardı, saatler süren normal doğumun ardından spinal sezeryan oldum, 1 şubatta bebeğim 940 gr 34 cm doğdu, erken doğuma bağlı gelişen anomaliler oluştu, beyin kanaması, hidrosefali, beyin ameliyatı ve 1,5 gün sonra 18 martta gece saat 1:00 da kaybettik. rabbim kimseye yaşatmasın, saçı kaşı, tırnakları kirpikleri, her şeyi tamdı oğlumun, melek işte nasıl anlatılır ki?

amin canım, inanın bebeklerinizin yaşamaması bi bakıma ii. çünkü yaşadığı her gün umudunuz artıyor ve yaşayacak sanıyorsunuz, sonra tekrar bir yıkım daha. rabbim hepimiz için en hayırlısını, en hayırlı zamanda versin.

canım ben de 1 şubatta doğum yaptım 18 martta kaybettim oğlumu.
şu an folik asit kullanıyorum. beraber ilerleyelim bu yolda.

cok ama cok uzuldum senn adına cok daha acı bır sey benmkı 8 haftalıktı 2.5 ay oldu kaybedeli ama bı turlu unutamyrum dusunmeden edemyrum sımdı cnsyetnı ogrenecektım sımdı soyle olacaktı dyrum bunları dusunmıyeym dyrum ama aklıma gelıo ıste hıcbısıden zevk almyrum yenısını cok ıstyrum ama cok da korkyrum bı destek gercekten cok ii olr bende folık asıde basladım ekstra balık yağı kullanyrum beslenmeme dıkkat etmeye calsyrum baskada elmden ne gelr bılmyrum 2. adetımı oldum haftya doktora gıdıcem hamıle kalmak ıstedgmı solıcem 3.adetımden sonra denemeye baslamak istyrum sen ne zaman dusunuosun

seni çok iyi anlıyorum canım çok geçmiş olsun.. moral en önemli olan, kendini iyi ve hazır hissetmek. inşallah sağlkla kavuşuruz bebişlerimize.. aminnn

aminn canımm inşallahh cevrmde de bebegı olacak okadar ınsan varkı tam unuttm dyrum bunları grdukce yıne moralım bozulyr ne yapıcam bılmyrum

bende bebeğimi kaybettim.daha 1 hafta oldu.acım çok taze her aklıma gelişinde gözlerimden yaşlar süzülüyor.aklımdan çıkmıyor....canım melek kızım şimdi cennette...

doktorum 3 ay korunma süreci verdi..hala kanamam devam ediyor...

Allahım inşallah tekrar sağlıklı hayırlı ömürlü bir evlat nasip eder...hem çok istiyorum hem çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan...

Hakkımızda hayırlısı inşallah....
yaşamayan bilemez gerçekten sizleri okudukça kendimi görüyorum aynı şeyler....

Çok değerli anneler. Anne diyorum çünkü evladınızı kaybetmiş olsanız da sizler annesiniz. Mesajlarınızı okuyunca çok duygulandım, kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir andı benim için. Ama hüznünüzü paylaşmak istedim yine de.Ben sadece şunu söylemek istiyorum, gerçekten sabreder, umudunuzu yitirmeden gönülden ister ve bolca dua ederseniz Yaradana, inanıyorum ki yeniden anne olacak ve bu duyguyu en güzel şekilde yaşayacaksınız inşallah. Hayatta yaşadığımız herşeyde bir hikmet vardır. Biz bunu yaşarken idrak edemeyiz, kabullenemeyiz belki ama zamanla neyi neden yaşadığımızı hayat bize gösterir. Herşey gönlünüzce olsun.Sizler en özel annelersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…