• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korunmayı bırakmak

bebek yap sen de bebisinle ilgilen esin de ikinci plana düşer zaten :)
o kadar yogunluk icinde benle niye ilgilenmiyor demezsin
hem de babalik duygusunu tadinca biraz degisir bence.

Henüz bi karar veremedim.dusunuyorum ama bebek fikri de aklımı karıştirıyor.folik asit kullanmaya başlayacağım bi de adet dönemimde 3 gün ilaç içtim ama şimdi bir akşam olur mu ki

Henüz bi karar veremedim.dusunuyorum ama bebek fikri de aklımı karıştirıyor.folik asit kullanmaya başlayacağım bi de adet dönemimde 3 gün ilaç içtim ama şimdi bir akşam olur mu ki
kismet olursa bi aksamda da olur. bence iyi düşünün çünkü insanlar uzun zaman bebek icin deniyo ama olmayabiliyor.

kismet olursa bi aksamda da olur. bence iyi düşünün çünkü insanlar uzun zaman bebek icin deniyo ama olmayabiliyor.
Ben de öyle diyorum bazen sonuçta kesin değil ki bu ay olacağı belki hiç olmayacak

ÇOCUK Şansın azalıyorsa kesinlikle yap bitane bence çocuktan sonra eşinde değişir hayatiniza yeni biri gelecek istesede istemesede sorumluluk alacak çocuk dan vazgeçme

ÇOCUK Şansın azalıyorsa kesinlikle yap bitane bence çocuktan sonra eşinde değişir hayatiniza yeni biri gelecek istesede istemesede sorumluluk alacak çocuk dan vazgeçme
Böyle yorumlar cesaretimi artırıyor ama korkuyorum da iyi bakabilir miyim ki

Tek doktor mu bir kac doktorun görüşü mü?

Ve de bir
oyun bağımlısı bir erkek bebek oldu diye vicdana gelmez. Aynı tas aynı hamam oynar. Şimdi sizinle ilgilenmeyen o zaman da ilgilenmez. Bebekle değişir diye düşünmeyin hiç. kendinize de bebeginize de yazık edersiniz.

Biri seni zorla istemediğin bir şeyin icine atarsa ne hissedersin ? Bebek iki kisilik olay. Zorlamamalisin. belli ki istemiyor ama size de açık olamıyor. Neden size açık olamıyor sorabilirsiniz. Sizden çekindiği bir şey var belli ki.

Bence kocanın davranışlarında bi problem yok.
24 yaşında yeni evli her erkeğin bebek mevzusuna yaklaşımı böyle olur aşağı yukarı.
çevrelerimiz farklı olabilir ama benim çevremde bu yaşta baba olan tek bir erkek bile yok.
kocam 33 yaşında hala afedersin gerzekçe oyun oynuyor.
son olarak, sağlık probleminle ilgili ciddi anlamda acele etmen gerekiyorsa da bunu bebek için hazır olmayan 24 yaşındaki kocanla yapman ona da haksızlık olabilir. bi de böyle düşün.

Böyle yorumlar cesaretimi artırıyor ama korkuyorum da iyi bakabilir miyim ki
Hep derler ki Allah annelere görünmez bir güç verir çocuk doğduğu zaman emin ol mükemmel bir anne olacaksın böyle şeyleri takma kafana cesaretli ol eşinde sonuçta Seviyo seni inş hersey yolunda gider

Herkese hayırlı akşamlar olsun.Dunki konuma cevap yazan herkese çok teşekkür ederim.Bugun yeni bi doktora daha gittim bi ve aynı cevapları aldım.Dun herkesin dediği gibi ben de çocuk sahibi olmayı öncelik saymıştım.Ancak diğer konularımi okuyanlar bilirler.Esim sorunsuzdur biraz.Yani oyun oynar durur başka pek bisey yok.Mesela dün psikolojik olarak yıkılmıştım agladim karın ağrım bi nebze olsun dinmedi.Oyun oynadı durdu bana bakmadı bile.Aksam ağlaya sizlaya uyudum Zamanımız azalıyor ama konuşup karar bile veremiyorum.Sen istiyosan olsun diyo e çocuğa tek başıma bakacak değilim diyorum cevap yok.Yani belki ben sağlıklı düşünemiyorumdur biraz duygusal davranıyor olabilirim.Ama doktora gittin mi bile demedi.Simdi yine oyun başında.Diyorum ki sen duzelmeyeceksin bırak beni herkes kendi yoluna gitsin yarın öbür gün bi de bebek olursa ayrılmak cok zor olur onun psikolojisini de dusunmek lazım.Boyle bi sorumluluk alamam filan yine aynı tek bildiği göndermem seni bi yere sen benimsin demek oluyor Ama oyun oyun oyun başka bisey yok ki hayatinda.ilaca ara vermemiştim şu an regl dönemindeyim ilk hapı bilmediğim için içtim.Çünkü korunmayı bırakma dusuncem yoktu dunde içtim bisey demedi kesin konuşmadı diye.Ama sanırım ilacı bırakmamak daha akıllıca şu an.Siz ne dersiniz uzun olduysa kusura bakmayın
Edit: Bi sağlık problemim var ve doktorlar çocuk sahibi olmak için şansımın günden güne azaldığını söylüyolar bu yüzden bebek sahibi olmak istiyorum ama tereddutlerim var

dünkü konunu okumadım...

içeriği ne olursa olsun , eşimden emin olmadığım bir olayda ben yapmam

hele bu bir çocuksa

Öncelikle bir doktora daha görün.Evet çocuk isterken çocuk sahibi olamama fikri insanı yıkar ama siz hasta ağlaya ağlaya uyurken sizinle ilgilenmeyen bir adamla çocuk yapmayı düşünmeyin. Eşiniz düzelirse bu şansı ilerde verirsiniz kendinize.Aksi takdirde çocuğunuz olsa bile sorumsuz bir adamla evli olduğunuz için hem sizin hem çocuğunuzun hayatı kayar. Ya da eşinizle evliliğinizi düzeltmeye çalışırken bir de çocuk sahibi olma hevesiniz ve bu süreçte olmayan her an her dakika kendinizi yiyip bitireceğiniz bir sürece girmek istiyorsunuz. 20 yaşında bir genç olarak bunu kaldırabilmeniz çok zor bence. Rabbim inş mutlu huzurlu bir evlilik nasip eder sizde çocuk yapma şansınız kalmamış olsa bile ilerde bir yetime can olabilirsiniz. Karar vermesi çok zor ama çocuk yapıp çocukla ağlamaktansa, çocuğum olmuyor diye ağlamak bana kötünün iyisi olan seçenek gibi geldi.Bu fikrimde eşinizin tavrı etkili , eğer destekleyen bir eşiniz olsa hiç durma dene derdim.

Valla benim de yaşam enerjimi aldı yedi bitirdi.Tek dediği gidemezsin beni bırakma oluyor
Gitmemem icin beni ikna et de.
Beni birakma nedir ya ay ezik erkek sendromlu biri daha! Valla tavsiyem ya çekeceksin ama.sikayet etmeyeceksin ya da yol vereceksin
Deve mi diyar mı sen karar ver!

Kızlar kuzenimin yumurtlama gununden itibaren her ilişkide kanaması oluyor cuma gunune randevu almis burdan size sormamı istedi belki basına gelen vardır dıye sizce sebebi nedir kasıklarında agri da oluyormuş

Kızlar kuzenimin yumurtlama gununden itibaren her ilişkide kanaması oluyor cuma gunune randevu almis burdan size sormamı istedi belki basına gelen vardır dıye sizce sebebi nedir kasıklarında agri da oluyormuş
Bu konuyla sizinki ne alaka allah aşkına gidin yeni konu açın bu konuyu nasıl bulup yazdınız
Konuyu saçma sapan şeylerden hortlatanların kafasından istiyorum

Bu konuyla sizinki ne alaka allah aşkına gidin yeni konu açın bu konuyu nasıl bulup yazdınız
Konuyu saçma sapan şeylerden hortlatanların kafasından istiyorum
Bende her konuya atlayan kafa yok en azından tıpkı senin kafanda oldugu gibi konumuz korunmayı bırakmaksa benım kuzenim de korunmayı bırakmış ve cinsel ıstısmada kanaması olmustur bu gebelik anlamına gelir ve korunmayı bırakmakda gebelik olmasını isaret eder ve yeni konu açmadım ve bu seni ılgılendırmez okby

Back
X