- 4 Ocak 2024
- 131
- 67
- 18
- 26
- Konu Sahibi chenuzumlukekim
merhabalar hanımlar. 3 senelik evliyim. 1 aydır korunmayı bıraktık umutlanmıştım bugün adet oldum. İster istemez moralim bozuldu.Ben mi çok acele ediyorum. Bu durum normal mi acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal canimm evett bizde 3 sene korunduk korunmayı bırakınca hemen hamile kalırım sandım ama 4. Ayda kaldımmerhabalar hanımlar. 3 senelik evliyim. 1 aydır korunmayı bıraktık umutlanmıştım bugün adet oldum. İster istemez moralim bozuldu.Ben mi çok acele ediyorum. Bu durum normal mi acaba![]()
Kızlar toplam testesteronum 1.66 progesteron 24 adetin ikinci günü test verdim 10 aydır gebe kalamıyorum acaba testesteron yüzünden olabilir mi6.ayda hamile kaldım.
1 ay mı? Ne yaptınız durun Allah aşkına :)
8 aydır deniyoruz biz henüz olmadı ,hayırlısı..
telefonda uygulama var ona bakıyorumİlk bebeğim ikinci ayda ikinci hemen ilk ayda hamile kaldım kişiden kişiye değişiyor yumurtlama hesaplama var netten ordan yumurtlama hesaplayabilirsin
maşallah6.ayda hamile kaldım.
inşallah en kısa zamanda olurİlkine 7. Ayda 2. Ye 4 ayda gebe kaldım. 2 aydır korunmayı bıraktık bakalım bu kaç ayda olacak
bende korunmayı bırakır bırakmaz olur sanmıştım tecrübesizlik işteNormal canimm evett bizde 3 sene korunduk korunmayı bırakınca hemen hamile kalırım sandım ama 4. Ayda kaldımyumurtlama gününü garanti biliyorsan denemeye devam bilmiyorsan yumurtlama testleri satılıyor ben eczaneden 5 li almıştım 2 ay denedim baktım yumurtlama gününü keşfettim sonra almadım stres yaptığı için bir iki ilişki olan bir ayda hamile kaldım normalde yumurtlama zamanının hepsini değerlendiriyorum
ilk ay biraz karanbole gelmişti gerçi yunurtlamay zamanını bilmiyodum
amiiin inşallah çok sağ olun güzel dilekleriniz için5-6 ay sonra hamile kaldım, stres yapma hiç rabbim en kısa vakitte güzel haberler almayı nasip etsin
O uygulamalar genel geçer oluyor yanlış gösterme ihtimali çok fazla, en iyisi ovulasyon testleritelefonda uygulama var ona bakıyorum
hmmm alayım o zaman en kısa zamandaO uygulamalar genel geçer oluyor yanlış gösterme ihtimali çok fazla, en iyisi ovulasyon testleri
merhabalar hanımlar. 3 senelik evliyim. 1 aydır korunmayı bıraktık umutlanmıştım bugün adet oldum. İster istemez moralim bozuldu.Ben mi çok acele ediyorum. Bu durum normal mi acaba![]()