- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.690
- 133
- 34
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Ilk kez kullanmiyorum ama bu markayi ilk kez kullandim. Bugun baktim 7 gunluk surecte risk yokmus ama duzenli kullandigimiz halde kalinir mi acaba gercektwn muallaktayimO 7 günlük süreçte gebelik olur mu bilmiyorum ama doğum kontrol hapları kullanılmaya başlanınca ilk ay ekstra bir korunma daha olması gerekiyor. 2. Ayda etki etmeye başlyor. Ben sormuştum ilacı bıraktığımız zamanki haftadü ilişki olursa ne olcak diye de bana adet olacaksın zaten ilişki olmaz demişti. Biz de o yüzden o 1 haftada hiç yakınlaşma yaşamadık..
Ben 4 aydır aynı saatte kullanıyorum ama 1 haftalk arada yaknlık olmadı yaşamadık eşimle korkudan. Birşey olmadı. Ama biz 2 korunma kullanıyoruz..Ilk kez kullanmiyorum ama bu markayi ilk kez kullandim. Bugun baktim 7 gunluk surecte risk yokmus ama duzenli kullandigimiz halde kalinir mi acaba gercektwn muallaktayim
Venim adetime denk gelmiyordu 7. Gun baslayinca bitmis oluyordubenim bildigim adetin ilk gunu baslaniyor o ara olan gunler zaten bi sonraki adete denk geliyordu cnm benim oyleydi kullanirken ben de ginera kullaniyordum en az etkisi olan o gelmisti bana
Hap disinda bisey kullanmadim daha oncede dikkat etmemistim o zamana mi denk geldi diye adet olmayinca fark ettim ki o zaman denk gelen olduBen 4 aydır aynı saatte kullanıyorum ama 1 haftalk arada yaknlık olmadı yaşamadık eşimle korkudan. Birşey olmadı. Ama biz 2 korunma kullanıyoruz..
Evet zaten gecen ayda hap kullandim yeni baslamadimBu hap çok kullandim,7 gün içersinde adet olmaniz lazimdi,hap bittikten en gec 3-4 gün icerisinde adet olurdum,adetinizin ilk günü başladınız degil mi?
Birşey olmaz canm. Gebelik olacağını zannetmiyorum ama her ihtimale karşı ilişkiden 10 gün sonre test yapnHap disinda bisey kullanmadim daha oncede dikkat etmemistim o zamana mi denk geldi diye adet olmayinca fark ettim ki o zaman denk gelen oldu
Evet tekrarlicam ama ebe tekrardan hapa basla dedi. Hapin prospektusunde okudum adet olunmazsa gebelik degerlendirilmeli diyordu cok korktum ama yoktuBirşey olmaz canm. Gebelik olacağını zannetmiyorum ama her ihtimale karşı ilişkiden 10 gün sonre test yapn
Bende emzirirken 3 aylik igne olmaya baslamistim adet olmamaya basladim yoksa dogumdan sonra olmustum. Hap kullaninca oluyorum 3 aylik igne ile olmuyordum artik spiral taktirayim diye hapa basladim gecen ay oldum bu ay olmadim bi korku sardi olmayinca. 2 cocugum var zaten kucugu 2 yasinda benim icin istenmeyen gebelik olacak o yuzden korkuyorum6 aydr adet olmuyorum.. hem ilaç hem emzirme. Her ay gebelik testi yapyorum negatif. Ne yazk ki bu ilaçlar hormon ilacı olduğu için böyle durumlara da neden oluyor
Yani sakin olun varsa da yapacak birşey yok korkunuz yanınızda kalacakBende emzirirken 3 aylik igne olmaya baslamistim adet olmamaya basladim yoksa dogumdan sonra olmustum. Hap kullaninca oluyorum 3 aylik igne ile olmuyordum artik spiral taktirayim diye hapa basladim gecen ay oldum bu ay olmadim bi korku sardi olmayinca. 2 cocugum var zaten kucugu 2 yasinda benim icin istenmeyen gebelik olacak o yuzden korkuyorum
Olursa dogururum zaten ama cidden 3. Bi cocuk kaldiracak yapida degilim panigim o yuzden. Birde bende pek sanmiyorum olacagini 3 aylik ignelerin gebelik uzerine cok etkisi varmis 1 yilda falan ancak geciyormus etkisi.Yani sakin olun varsa da yapacak birşey yok korkunuz yanınızda kalacak
Önce sakin olun sonra test yapın.. Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama gebelik yoktur zannetmiyorum
7 gunluk sure doldu hapa baslamam lazim kaset testte cikmadi burada kanda gebelik bakilmiyor kucuk bi yerde yasiyoruz. Mecburen hapa baslicam tekrardanCok güzel koruyan bi hap aslinda,kanda gebeliğe baktirin ya da,hapa tekrar basladiginizda adet olacağıniz varsa da olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?