- 20 Ocak 2010
- 48.376
- 185.262
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi murphymercy
-
Prezervatif delik değilse ilişkinin başında takıldıysa hamile kalma ihtimaliniz yok zaten nasıl olucakhay ağzına sağlık canım
evet bende inanmayan lardandım
korunurken olmaz diyordum
iyi korunamamışlardır diyordum
%1 lik hep kk da mı olur diyordum
ama gerçekten olabilitesi var yani bu korku sarınca anladım
zaten hamile olsam taşları hazır elınde bekleyenler olacaktır
yok doğru korunmadın
yok şöyle böyle
yahu kardeşim hiç mi gerçekten düzgün korunurken hamile kalan olamaz
belkide oluyordur
durun bakalım bir iki güne benim durum belli olur
nasıl 4 yıl korunmadan hamıle kalmadınız hayretTam 4 yıl korunmadık çocuk da olmadı
free bir şekilde sevişmek gibisi yok
sonra hamile kalınca aklım başıma geldi
prezervatiften nefret ediyorum...
Sorma benimde öyle bir durumum var regli olmuyorum önceden çok korunmasız ilişkiye girdik ama geçen preyi takmadan kaçırdıBen onu da bilmiyorum bibi. İhtimale yoğunlaştım.
Hani oldu oldu diyelim o bebeği doğurmayacağım varsa da helal olsun demeye doğururum
eğer istiyorsann inşallah olur canımSorma benimde öyle bir durumum var regli olmuyorum önceden çok korunmasız ilişkiye girdik ama geçen preyi takmadan kaçırdışimdi hamile kalırım diye korkuyorum aslında kısır olma ihtimalim çok yüksek ama bellimi olur mucize çocuk
cnm olmaz deriz olur olur deriz olmaz tamamen kişiye göre değişiyor bu durum.. 1 hafta bekle stres olduysan ondan da gecikme olabilir olmazsan bi test yap negatif çıkarda yine olmazsan dr a görün hormonsal bir durum olabilir..evet burdan o kadar çok okudumki bu tarz konular.
kazayla oldu
korunurken oldu vs. gibi
hatta gülerdim korunurken nasıl hamile kalınıyor diye
ama şuan o korku beni de sardı
eşimle p.. ile korunuyoruz
dikkatli kullanıyoruz
şuan çocuk düşünmüyoruz
28 günde bir adet oluyorum hiç şaşmaz normalde
bugün 31. gün hala olmadım
test yap diyeceksiniz elbette yapıcam eninde sonunda
ama sizce bu kadar sıkı korunurken olabilirmi gerçekten
normalde bu konuyu takan biri değilim
dün tesadüfen farkettim adet olmadığımı aklımda bile yoktu
bir iki gün daha olmazsam test yapacağım
konuyu açmam daki amaç bu konuda fikirler edinmek
korunma konusunda daha bilgili olmak
cnm olmaz deriz olur olur deriz olmaz tamamen kişiye göre değişiyor bu durum.. 1 hafta bekle stres olduysan ondan da gecikme olabilir olmazsan bi test yap negatif çıkarda yine olmazsan dr a görün hormonsal bir durum olabilir..
Hatta büyük ihtimalle yine kalmazdım da ben başladım çörek otu zeytin yağı pekmez falan yemeye şifa niyetine...ve sanırım onlar sebep oldu :) derdim biraz iştahımı açmaktınasıl 4 yıl korunmadan hamıle kalmadınız hayret
eğer istiyorsann inşallah olur canım
ya ben ilk denemde yarım yamalak oldu onda hamile kaldım sonra düştü bebeğim kanamam bitince yine ilk denemde hamile kaldım
ne bileyim ceketini atsa hamile kalanlar dan olmayım sonra
Bak ya şimdi beni iyice korkuttun hoş ben regli olmamama rağmen az biraz oldu stressten mi ne bilmiyorum yoksa bebek belirtisimiHatta büyük ihtimalle yine kalmazdım da ben başladım çörek otu zeytin yağı pekmez falan yemeye şifa niyetine...ve sanırım onlar sebep oldu :) derdim biraz iştahımı açmaktı
Bildiğin çocuk oldu :)
Bak ya şimdi beni iyice korkuttun hoş ben regli olmamama rağmen az biraz oldu stressten mi ne bilmiyorum yoksa bebek belirtisimi
kızlar ne oluyor bizee yoksa çoğalıyormuyuz
O çörek otu varya o.... hepsinin başı oBak ya şimdi beni iyice korkuttun hoş regli olmamama rağmen az biraz oldu stressten mi ne bilmiyorum yoksa bebek belirtisimi
niye kızsen çoğal istemiyorum ben
eğer az ve kahverengiysee bebişin yolda olabilir mi
O çörek otu varya o.... hepsinin başı o
Ondan mi yiyorsun kız yoksa :)))
yerleşme kanaması mı yoksa :)
şaka yaptım gerilme ... :) seni en iyi ben anlarım :)
ne kadar gecikti
Karı koca istemiyoruz canım zaten 36 yaşındayım boyle çok keyifliniye kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?