korunurken hamile kalma korkusu

Töbe bismillah dünya bu haldeyken kazayla çocuk yemin ediyorum tüylerim diken diken oldu insallah değilsindir. (tabi istemiyosan) bide sanirim benimde cocugum olmuyor geri cekilme yoluyla seyediyoruz hamile kalmadim 2 yıldır ne dogurgansiniz anam

Burdaki bu tip konular beni de çok etkiledi. Kızı 1 yaşında ve bizde düşünmüyoruz bebek. Kondomla korunuyoruz benimde geçen aylarda tam 10 günlük bi gecikme oldu o kadar emin olmama rağmen hamilelik semptomları yaşamaya başladım bılantı falan kesin kan tahlilinde bi hata var diye eşimin başının etini yedim her gün test yaptım regl olana kadar. Velhasın idrar yolları enfeksiyonundan kaynaklı imiş.

murphymercy , Bnm de 24 aylık bir oğlum var. Adetim düzenli, bizde prezarvatif ile korunuyoruz ayrıca eşim yine de geri çekiliyor.

Bir kere prezarvatif yırtıldı, aklım çıktı , bebeğim daha da küçüktü resmen o an dünyam yıkıldı, belki Bebek sahibi olamayanlar bize kızabilir ama Bnm de aklım çıkıyor. Neyse ki ertesi gün adet oldum da, ohhh çektim yoksa ertesi gün hapı içecektim.

Şim hem prezarvatif hemde geri çekilme kombo yapıyoruz

Spiral ben istemiyorum kansızlığım var ve o kanama arttırabilir diye doktorum önermedi, doğun kontrol hapını eşim içmemi istemiyor, aslında o kilo yapıyormuş, ve adeti kesebiliyorum Bnm için iyi olur, aklımda mantıklı gelen Bi o var ama.

Bende ikinci bebeği şu an düşünmeyen bir anneyim.

Ailecek cok doğurganizdir, annem ve ablalarim sayisiz kere korunarak gebe kalmistir! Yersen tabi... yumurtlamam cok duzenlidir saati sasmaz, 6 yildir aktif cinsel yasamim var, hep prezervatif ile korundum, ama düzgün kullanildi. Hiç hamile kalmadim. %1 ihtimal var mi var ama neredeyse imkansiz.

Ben her ikisi ile de hamile kaldığım icin simdi rabbime sadece dua edebiliyorum. Allahtan biri boş biri dış gebelik oldu :)

olabilir. kuzenim oğluna prezervatif ile hamile kalmış

Gercekten dikkat eden birinin kazara hamile kalabilecegine inanmiyorum.
İki yil prezervatifle, iki yildir da dogum kontrol hapiyla korunuyorum hic sakata gelmedim henüz çok şükür.
Genelde dışa boşalmayı korunma sananlar yadaa prezervatifi tam boşalma anında takanlar veya dandik ürün kullananlar yırtılma içerde kalma durumu yaşayanlar hamile kaliyorlar. Gerçekten kaliteli bir ürünün delik olacağını da sanmıyorum da gerçekten kaza oldu delik sizi bulduysa ancak o zaman hamile kalmassinizdir.
Dikkatli ve doğru uyguluyorsaniz hamile değilsinizdir içiniz rahat olsun.

Kk'da korunurken hamile kalanlar genellikle: geri cekilmis, hapini bigun icip 5 gun icmemis, prezervatifi son anda takmis vb bayanlar. O yuzden prezervatifi duzgun kullaniyorsaniz sıkıntı olmaz

Korunma yontemlerini dogru sekilde uygulasan bile %99 guvenilirlik veriyor. Yani coook dusuk bi ihtimal hamile kalman korkma :)

Ne iş yapıyorsunuz? Uyumuyor musunuz ya da?
Mühendisiz. Uyuyoruz ama çok istekliyiZ. Benimki öyle yani dışarı çıkınca bile duramaz sürekli ister, arabada bi bakıyım bi elliyim yapar. Evde de durmaz. Sürekli çok güzelsin çok seksisin der.Ben de çok istekliyim çok memnunum asıl isteksiz biriyle yapamazdım

P....
Küfür mü yazdınız sansürlüyorsunuz
Biz de p... ile korunuyoruz Aynı korku bende de var nedense.hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…