- 14 Ekim 2011
- 1.748
- 1.436
- 333
- Konu Sahibi murphymercy
-
80-100 müBi şey olmaz ben bi yıldır prezervatiflw korunuyorum her ay nerden baksan 80-100 kere arası ilişkiye giriyorum hiçbi şey olmadı daha
Neyyyy :)her ay 80-100 müühey maşallah
Spiralle hamile.kalan o kadar çok kii tanıyorum kiBen aynı şekilde 2. Çocuğuma hamile kaldım :)
Şimdi spiralden başkasına güvenmiyorum. Gerçi onunda yüzde yüz koruyuculuğu yokta neyse!
Sizin ayrıca bir konu açıp engin bilgi ve birikiminizi kk ya aktarmanız gerekiyo, halkımızın buna ihtiyacı varBi şey olmaz ben bi yıldır prezervatiflw korunuyorum her ay nerden baksan 80-100 kere arası ilişkiye giriyorum hiçbi şey olmadı daha
olabilir. kuzenim oğluna prezervatif ile hamile kalmışevet burdan o kadar çok okudumki bu tarz konular.
kazayla oldu
korunurken oldu vs. gibi
hatta gülerdim korunurken nasıl hamile kalınıyor diye
ama şuan o korku beni de sardı
eşimle p.. ile korunuyoruz
dikkatli kullanıyoruz
şuan çocuk düşünmüyoruz
28 günde bir adet oluyorum hiç şaşmaz normalde
bugün 31. gün hala olmadım
test yap diyeceksiniz elbette yapıcam eninde sonunda
ama sizce bu kadar sıkı korunurken olabilirmi gerçekten
normalde bu konuyu takan biri değilim
dün tesadüfen farkettim adet olmadığımı aklımda bile yoktu
bir iki gün daha olmazsam test yapacağım
konuyu açmam daki amaç bu konuda fikirler edinmek
korunma konusunda daha bilgili olmak
valla kuzenimin oğlu hamile kalmış diye okudum benim gözler bi şaşı olduolabilir. kuzenim oğluna prezervatif ile hamile kalmış
Aynen ama o ortalama. Gün aşırı 4 - 5 olur ogünde. 2 gün ayrı kalalım biraraya gelince 10 kere yaptığımız oldu.tutku ve kimya meselesi sanırım80-100 mü
günde 3 ilişki eder
maşallah bacım size
Hahah cinselliğe yazamıyorum yazsam çok faydam olacak da kk kaybeder ben bi şey demiyorumSizin ayrıca bir konu açıp engin bilgi ve birikiminizi kk ya aktarmanız gerekiyo, halkımızın buna ihtiyacı var
Hahaha sağolasınher ay 80-100 müühey maşallah
Ne iş yapıyorsunuz? Uyumuyor musunuz ya da?Aynen ama o ortalama. Gün aşırı 4 - 5 olur ogünde. 2 gün ayrı kalalım biraraya gelince 10 kere yaptığımız oldu.tutku ve kimya meselesi sanırım
Mühendisiz. Uyuyoruz ama çok istekliyiZ. Benimki öyle yani dışarı çıkınca bile duramaz sürekli ister, arabada bi bakıyım bi elliyim yapar. Evde de durmaz. Sürekli çok güzelsin çok seksisin der.Ben de çok istekliyim çok memnunum asıl isteksiz biriyle yapamazdımNe iş yapıyorsunuz? Uyumuyor musunuz ya da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?