korunurken hamile kalma korkusu

Ya korunurken hamile kaldım diyenler genelde prezervatifi sonradan takanlar, hapı düzenli almayanlar, geri çekmeyi doğum kontrol yöntemi sananlar falan.
Ben düzgünce korunurken hamile kalınabileceğine inanmıyorum. Hadi oldu diyelim %1 pay da hep mi kkdakileri bulur :KK70:
Bence mevsim değişikliği 3 gün kayması normaldir.
Hiç şaşmaz saatim aayarlıydı
Lakin fena grip olmuştum kullandığım antibiyotik kullandığım doğum kontrol hapimin etkisini sıfıra indirmiş . dolayısı ile şu an 4 yasinda oğlum 
Hiç bir şeyin güvencesi de yok gibi .

Canım ben inanıyorum... korunarak bal gibi hamile kalınıyor senin zaten varmış potansiyelin. belli ki kolay hamile kalıyorsun. inşallah değilsindir.

Bende korkuyorum korunurken hamile kalmaktan :KK17:
Esim prezervatif kullanıyor onunla da yetinmiyoruz ne sebeklikler yapiyoruz kaza kursununa kurban gitmeyelim diye :KK53:

Ya korunurken hamile kaldım diyenler genelde prezervatifi sonradan takanlar, hapı düzenli almayanlar, geri çekmeyi doğum kontrol yöntemi sananlar falan.
Ben düzgünce korunurken hamile kalınabileceğine inanmıyorum. Hadi oldu diyelim %1 pay da hep mi kkdakileri bulur :KK70:
Bence mevsim değişikliği 3 gün kayması normaldir.
Valla hep kk dakilere mi denk geliyor bilmiyorum ama geyet doğru düzgün prezervatifi zamanında takarak kullanıpda ekşın sırasında patlatanlar biliyorum bizzat kendimoğluşum şuan 8 aylık:KK46:

Bizde korunuyoruz
Ameliyat olmam gerekiyor
O sebeple ara verdik
Prezervatif kullanıyoruz
Ama benim aklımda da
Sürekli bu düşünce mevcut.
Ya korunurken gebe kalırsam? ?

Hayırlısı inş.
Test sonucunu bekliyorum=)

evet burdan o kadar çok okudumki bu tarz konular.
kazayla oldu
korunurken oldu vs. gibi
hatta gülerdim korunurken nasıl hamile kalınıyor diye
ama şuan o korku beni de sardı
eşimle p.. ile korunuyoruz
dikkatli kullanıyoruz
şuan çocuk düşünmüyoruz
28 günde bir adet oluyorum hiç şaşmaz normalde
bugün 31. gün hala olmadım
test yap diyeceksiniz elbette yapıcam eninde sonunda
ama sizce bu kadar sıkı korunurken olabilirmi gerçekten:KK43:
normalde bu konuyu takan biri değilim
dün tesadüfen farkettim adet olmadığımı aklımda bile yoktu

bir iki gün daha olmazsam test yapacağım
konuyu açmam daki amaç bu konuda fikirler edinmek
korunma konusunda daha bilgili olmak
Havalardan gecikmistir olmadi test yaparsin canim eger p :)) yirtilmadiysa iliski sirasinda falan sanmam ama Allah istedikten sonrada olur yapcak bisey yok

Normalde benimde adetim şaşmaz hayatta ama bu ay bende olmadım hatta bugun koşaaa koşa eczaneye gittim eve azönce geldim. Korkudan ölerek test yaptım tek cizgi cikti sukur ama 2-3 tane daha test aldim onlarida yarin ve ertesi gunu yapacağım. Dönemseldir muhtemelen ama biliyorum o iç sıkıntısını bence bir an ö ce yap gecsin sende bikac test fazladan al icin rahat eder.

Bi şey olmaz ben bi yıldır prezervatiflw korunuyorum her ay nerden baksan 80-100 kere arası ilişkiye giriyorum hiçbi şey olmadı daha

murphymercy murphymercy biliyor musun resmen aynı şeyleri yaşıyoruz Şuan. Biz de de yırtıldı ve ıslaklık hissettim aboo gitti dedim :KK46:
Şuan reglime 3-4 gün kaldı bakalım bende beklemedeyim :skandal:

burada yazanların yarısı yalan.

prezervatif delik değilse %99 koruyan bir yöntem.

ilişkinin başında takılması gerekiyor son anda değil.

bunlar aslında ortaokul 1. sınıf sağlık bilgisi konusu ama bizim ülkemizde evli kadınlar bile ismi yazmaktan çekiniyor prezervatifin.

ayıp diye diye her cinsellik bilgisi ötekileştirildi cahillikten istemede hamile kalıyor kadınlar prezervatife rağmen hamile kaldım diyorlar sonra.

geldiğimiz hal ne acı. yabancı ülkelerde okullarda, hastanelerde bedava verilir ki istenmeyen gebelik olmasın bizde bir kadın marketten almaya çekinir aman etraftan gören olmasın.

Back
X